Mini super da si nam se javila i super da bebica lijepo napreduje, nadam se da cemo ti se i mi sve s ove teme uskoro pridružiti.
Mala mu, mislim da je moguce, ja sam taj prvi ciklus poslije spontanog isto imala ranu ovulaciju, prepoznala sam ju po obilnoj sluzi.
Katarina dobro nam dosla, test ti je pozitivan, ali nisam skuzila jesi ti cijeli mjesec po malo krvarila i uz duphastone ili? Koji ti je danas dan ciklusa? Jel ti kasni m ili si prije radila test?
Inače mi je menga bila točna u dan. I zadnji mjesec kako bi se kasnila 5 dana (taj je test bio negativan), trajala je duže nego inače i ginekolog mi je propisao Duphastone koji sam pila do 28 dana ciklusa (do četvrtka). Cijelo vrijeme uz Duphaston sam malo krvarila, ali zaista malo (jedan dnevni uložak je dovoljan npr za 3 dana), od svijetlo roze do tamno smeđe. I u čet sam prestala piti Duphaston i danas sam dobila mengu. A ujutro dva testa pozitivna.
Pozdrav svim curama, kao prvo svima koje su vidjele svoje dvije crtice želim čestitati i želim vam sretnih svih 9 mjeseci od srca. Jutros sam napravila dva testa za trudnoću, oba su bila pozitivna (prilažem i sliku). Do sada, u zadnjih par godina, menga mi je točna u dan, i nikad nije kasnila niti traja duže od uobičajenog (6 dana max). Zadnja menga mi je trajala 5 dana i poslije toga sam nastavila krvariti (jako malo dnevno, manje od jednog dnevnog ul.) pa mi je ginekog dao Duphaston. Kako radimo na djeci već dugo ništa, radila sam pretrage te mi je dijagnosticiran Hashimoto i dobila sam prošli mjesec Euthyrox25. U četvrtak sam popila zadnju Duhpaston, a sad imam osjećaje identične kao da ću dobiti mengu (a i čini mi se da je prije sat vremena i došla). Koja je vjerojatnost ipak da su testovi točno pokazali? Da li sam ipak trudna? Jooj molim vas za pomoć i neki odgovor. Vjerujem da me razumijete :)
Test je pozitivan,to je sigurno,moj ti je prijedlog da nazoves gin i kazes mu sta se događa,bas mi se ne sviđa to krvarenje uz pozitivan test,ne mora biti nista lose,nadam se da ce sve dobro ispast,zovi ti ginekologa i javljaj nam.
Joj hvala vam cure puno! I ja se nadam da će sve biti dobro. Od danas sam na ovom forumu, a nekako se osjećam kao da smo frendice već godinama. Čim saznam na čemu sam, javim vam naravno. Moram otići u povijest razgovora da vidim kakva je kod vas situacija. Je li kasno čekati ponedjeljak, tek tad mi radi ginekolog?
Katarina jel imas mogucnost otici negdje ginekologu u bolnicu, ponedjeljak mi se cini predaleko
Joj hvala vam cure puno! I ja se nadam da će sve biti dobro. Od danas sam na ovom forumu, a nekako se osjećam kao da smo frendice već godinama. Čim saznam na čemu sam, javim vam naravno. Moram otići u povijest razgovora da vidim kakva je kod vas situacija. Je li kasno čekati ponedjeljak, tek tad mi radi ginekolog?
Joj ja ti nisam pametna za to dal' da cekas ili ne,panicar sam po prirodi,prosle godine sam imala spontani ali mi je na pregledu receno da Ce najvjerojatnije nastupiti spontani tako da se ne preplasim,ali cim sam prokrvarila otisla sam na hitnu ginekolosku. Evo nadam se da ce se netko bistrije glave javiti s prijedlogom sta da radis. 🤞🤞
Katarina jel imas mogucnost otici negdje ginekologu u bolnicu, ponedjeljak mi se cini predaleko
E bravo,to sam joj i htjela reci samo ne zelim da se uspanici
E bravo,to sam joj i htjela reci samo ne zelim da se uspanici
Ne znam što mi je sad najbolje napraviti, evo ali ozbiljno. Ne znam koja je vjerojatnost da su dva testa pokazala krivo. Mogu li napraviti test ponovno sutra ujutro na prvi urin iako kao imam mengu? Ajme toliko sam istražila prije nego smo počeli raditi na trudnoći, i sad me zadesi ovakva situacija o kojoj nikad nigdje nisam pročitala to je valjda tako..
Katarina ne znam sto da ti savjetujem, stvarno nisam pametna u ovoj situaciji.....ja bih da se o meni radi vjerojatno otisla u bolnicu na ginekologiju po savjet i pregled a sad na tebi je da odlucis sto ces. Jel imas neke simptome trudnoce pa si radila test ili? Jel imas klasicne menstrualne bolove? Mozda se radi o biokemijskoj, s tim stvarno nemam iskustva i ne znam kako to izgleda......vjerojatno ce se javiti jos netko od cura pa ce te znati bolje savjetovati
Katarina obavezno odi u bolnicu. Hitna ginekologija. Vikendom imas dezurnog ginekologa i vjerojatno ce ti napraviti uzv. Pozitivan test i krvarenje nije za zezat se. Koliko sam citala moze biti vanmatericna npr pogotovo ako trpiš bolove.
Ako je krvarenje malo i ako te nista ne boli, onda nazovi hitnu ginekologiju i pitaj ih. Ako je krvarenje jako, tipa kao menga i boli te nesto, odi odmah na hitnu, nemoj ih no zvat, samo odi pod hitno.
Sortiraj odgovore
Najstariji