Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissT
    04. Travanj 2019. 22:49

Grizli

Smiley svakako ako si minus n3k decko trazi dr opce prakse uputnicu za krvnu grupu i rb faktor. Npr dokazano j3 da najveci broj spontanih imajubparovi di su zene 0, a muski a ili b. Razlog neutvrdjen. Dobro je da si dobila injekciju morala bis nakon svakog spontanog. Probaj pitat da ti jos to uključi od pretraga.
    Martina huh ti imas trombofliju dobro da su ti dali lijekove. Al zao mi je sto ipak nije uspjelo. Jeste radili kariograme? Kod mene zapravo ne postoji neki problem sve te neke nepravilnosti u nalazima koje imamo su zapravo sstvari na koje vecina lijecnika odmahuje rukom i govoti nam sve je u redu - tromboflija pai-1 heterozigot dakle nista extra to ima jako puno ljudi, nesto nizi dhea-s i amh po tome mi je kao smanjena plodnost, muz ima spore spermije i imala sam nedostatak vit D. Al nista za sto bi rekli da je pravi uzrok.
    Aurora hvala na lijepi zeljama, meni je 5 sretan broj. 😀 Drago mi je procitat da si dobro i da bebac! Ne znam gdje je Mala tajna ne javlja se!

Vidim da si napisala zanimljiv podatak di su zene 0 a muskarci a ili b najveci je postotak spontanih, evo pripisujem se podatku 😒 nevjerojatno je sve to.  🤗

MissT

• misica35
    05. Travanj 2019. 00:23

Ana Donna ti si vec 21.tj! 😃😃😃
    Mala tajna se n javlja, ona je sad 39+6, 4 tjedn vise od mene! I vjerujem da je rodila kad se ne javlja... 🙏🏻

mylady
    05. Travanj 2019. 07:17

Drage moje,sorry što me nema,pratila sam Vas koliko je bilo moguće..mene su naime konačno pustili iz bolnice nakon skoro mjesec dana..sad čekamo mjesečnicu (08.04.)pa da se krene laganini u normalu..jSve se borimo sa nekim problemima,ali drage,nema predaje.Tek kad te bolest ulovi najgore što može shvatiš da se treba boriti,zato nemojte nikad odustati.Sve ima svoje razloge,znam to je kao da se ponavljamo ali ipak ima nešto u tome.
    Sve ima svoje razloge i sve će doći na svoje..Samo hrabro dalje i ne odustajte ko ni ja. 
    Držim fige za plusiće! 

Grizli
    05. Travanj 2019. 08:22

Smiley ako su mu ikad vadili u bolnici to onda bi njegov lijecnik mogao imati taj podatak.
    Ana donna ovaj mjesec imam neki monitoring ciklusa sa brisem maternice nesto u istrazivacke svrhe a mozda i dobijemo stogod korisno od toga. A transfer zadnjeg smrzlica je u planu u 5 mjesecu. Kako si ti? Miss T ovaj podatak sam nasla u puno istrazivanja. Ne znaci da ce ljudi koji imaju tu kombinaciju imat spontane, al medju onima koji su imali ta oombinacija je najcesca. Mi isto ulazimo u tu statistiku.
    Mylady drzi se i sretno!
    A gdje nam je Mini Cooper dugo se nije javljala?bar ja nisam popratila. 

Smiley
    05. Travanj 2019. 08:58

Grizli kakvi su tebi nalazi, šta ti doktori kažu da se ne može zadržati trudnoća? 

Raštika
    05. Travanj 2019. 11:00

Pozdrav zene 🙋🏽
    Ubijam vrijeme na poslu pa samo da javim Pi i da joj se pridruzujem sutra u mokrenju. 😂😂😂
    Trbuh me ne boli, cice me ubijaju a dogovorila sam se sa frendicom da cemo sutra mali proslaviti moj prvi radni tjedan pa rekoh bolje ti Rastika pisaj nego da se sikiram ako narucim pivu. 😂😂 Pa sta bude nek bude, i onako nisam nesto optimisticna. Vec sam valjda istrenirana pa kontam mozda mi minus nece ni pokvarit toliko dan. 😉 
    Pina, nek ti je sa srecom! Javi cim piskis. 🤞🏼🤞🏼❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

zvjezdica37
    05. Travanj 2019. 11:17

leptiric00

Zene koja zna,moguce da mi M kasni zbog vrkute?

Ja pijem vrkutu i od svih mjwseci ovaj mi je ciklus zadnji bio najduzi tj32dana

Lusy1990
    05. Travanj 2019. 11:32

Zvjezdica. Ja isto pila vrkutu, i poslednji ciklus trajao 32dana, sljedeci dobitan 😍😍😍 punooo sreceeee

I dalje se nadamo mrvici

• bennny20
    05. Travanj 2019. 13:35

Leptiricoooo mojoj šogorici je kasnila od vrkute....al bila je trudna!! 😀

Grizli
    05. Travanj 2019. 13:40

Smiley

Grizli kakvi su tebi nalazi, šta ti doktori kažu da se ne može zadržati trudnoća?

Nemamo jos odgovor na to pitanje. Napravila hrpu nalaza, testova, testiranja, pretraga i ja i muz al nemaju pravi uzrok. A da ne govorim sto smo sve isprobali od alternative, pripravaka, teorija... Ostaju nam samo neki lijekovi i postupci koji su onako tek koliko da se psiha umiri i da nemamo osjecaj da to nismo probali. Tako da od sad nadalje smo u tretmanu dok corava kokos ne nabode zrno. Pokusavat na slijepo neke terpaije i opcije pa mozda stogod upali. Problem je sto fazu implantacije se ne moze istrazivati na ljudima i o tome se realno zna 0.1 promil ako i to. Tako da nemam nam druge nego nadat se da ce jedom se posloziti karte i zvijezde i polozaj sunca naspram mjeseca, datum, bioprognoza i mi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.