Joj kakva lipa beba!! ❤️
Rastika i Pina koliko sam skužila jos vam ne kasni,ne dajte se deprimirat,dok vjestica ne dodje nista nije gotovo.
Mala mu ja sam nakon spontanog i krvarenja koje je trajalo otprilike 7,8 dana dobila ponovo nakon 25 dana,bas sam provirila u zapise o vjestici.
Smiley sretno vam s pretragama,dobro da ste krenuli.
Cure, pomoć!
Ovo je LH peek, jel tako? E kada krenuti u akciju, a da potrefimo baš ovulaciju? Sluzava sam već dva dana, a evo sad me i desni jajnik počeo boluckat, trakicu sam upravo piškila i odmah nakon 2 minute pojavila se takva boja... Sutra u toku dana nećemo moći u akciju, znači ili večeras ili sutra navečer, kad je bolje? IliIoboje? :D Naime, prijedlog mog ginekologa, pošto sam puna testosterona, je da imamo odnose tačno na dan ovulacije, s tim 4-5 dana do tada nema nikakve akcije :D Ovih par mjeseci nismo se pridržavali prijedloga, pa nije bilo uspjeha, sad bi da pokušamo i to.
Sretno vam svima u v
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Pina, eto na! 🥺 Tko zna, mozda nam je samo bilo rano. Imamo jos koji dan. 😉
Ajde bar me nije pokosilo, otisla radit, zatrpali me nisam ni stigla razmisljat o icemu. A sad sam na suncu, cekam kavu i dobro mi je. 🤘🏻 Ako moram, plakat cu u utorak. 🤷🏼♂️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cure, pomoć!
Ovo je LH peek, jel tako? E kada krenuti u akciju, a da potrefimo baš ovulaciju? Sluzava sam već dva dana, a evo sad me i desni jajnik počeo boluckat, trakicu sam upravo piškila i odmah nakon 2 minute pojavila se takva boja… Sutra u toku dana nećemo moći u akciju, znači ili večeras ili sutra navečer, kad je bolje? IliIoboje? :D Naime, prijedlog mog ginekologa, pošto sam puna testosterona, je da imamo odnose tačno na dan ovulacije, s tim 4-5 dana do tada nema nikakve akcije :D Ovih par mjeseci nismo se pridržavali prijedloga, pa nije bilo uspjeha, sad bi da pokušamo i to.
Sretno vam svima u v
ašim borbama, da izajdete kao pobjednice, jer ste zalužile :*
Jest zeno to ti je pik,samo navalite,ma i veceras i sutra navecer
Cure, pomoć!
Ovo je LH peek, jel tako? E kada krenuti u akciju, a da potrefimo baš ovulaciju? Sluzava sam već dva dana, a evo sad me i desni jajnik počeo boluckat, trakicu sam upravo piškila i odmah nakon 2 minute pojavila se takva boja… Sutra u toku dana nećemo moći u akciju, znači ili večeras ili sutra navečer, kad je bolje? IliIoboje? :D Naime, prijedlog mog ginekologa, pošto sam puna testosterona, je da imamo odnose tačno na dan ovulacije, s tim 4-5 dana do tada nema nikakve akcije :D Ovih par mjeseci nismo se pridržavali prijedloga, pa nije bilo uspjeha, sad bi da pokušamo i to.
Sretno vam svima u v
ašim borbama, da izajdete kao pobjednice, jer ste zalužile :*
Jest zeno to ti je pik,samo navalite,ma i veceras i sutra navecer
Hvala Reni!!! :* :*
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Ejjjj curke tuu sam nisam vas zaboravila... Grizli moja jedva cekam tvoj plus i vjerujem da ce uskoro doci 🙏❤️ a sve ostale cure u iscekivanju isto zelim da bude uspjesno proljeće 🙏💪❤️ ja sam vam usla u 28 tjedan. Bila sam i na 4d..sve ok 💪❤️🙏 jedino mi je bila malo posteljica nize ali kazu da ce se podignuti. Malo mirujem zbog toga i polipa. Uglavnom beban me lupa junacki 😂😁 sad polako cu poceti gledati i kupovati stvari za bebu.. Otprilike znamo sve sta kako ali uvijek ima tu sitnica triba to sve popratiti 🤪 ljubim vas sve 💞😘
Ejjjj curke tuu sam nisam vas zaboravila… Grizli moja jedva cekam tvoj plus i vjerujem da ce uskoro doci 🙏❤️ a sve ostale cure u iscekivanju isto zelim da bude uspjesno proljeće 🙏💪❤️ ja sam vam usla u 28 tjedan. Bila sam i na 4d..sve ok 💪❤️🙏 jedino mi je bila malo posteljica nize ali kazu da ce se podignuti. Malo mirujem zbog toga i polipa. Uglavnom beban me lupa junacki 😂😁 sad polako cu poceti gledati i kupovati stvari za bebu.. Otprilike znamo sve sta kako ali uvijek ima tu sitnica triba to sve popratiti 🤪 ljubim vas sve 💞😘
I da nije se htio pokazati na slici, sramezljiv neki momcic 😁❤️
Pozdrav svim curama, kao prvo svima koje su vidjele svoje dvije crtice želim čestitati i želim vam sretnih svih 9 mjeseci od srca. Jutros sam napravila dva testa za trudnoću, oba su bila pozitivna (prilažem i sliku). Do sada, u zadnjih par godina, menga mi je točna u dan, i nikad nije kasnila niti traja duže od uobičajenog (6 dana max). Zadnja menga mi je trajala 5 dana i poslije toga sam nastavila krvariti (jako malo dnevno, manje od jednog dnevnog ul.) pa mi je ginekog dao Duphaston. Kako radimo na djeci već dugo ništa, radila sam pretrage te mi je dijagnosticiran Hashimoto i dobila sam prošli mjesec Euthyrox25. U četvrtak sam popila zadnju Duhpaston, a sad imam osjećaje identične kao da ću dobiti mengu (a i čini mi se da je prije sat vremena i došla). Koja je vjerojatnost ipak da su testovi točno pokazali? Da li sam ipak trudna? Jooj molim vas za pomoć i neki odgovor. Vjerujem da me razumijete :)
Cure hvala na odgovorima evo i ja u svoj kalendarčić upisala pa ćemo vidjeti kad bi sljedeća mogla biti....
Nisam pohvatala ko je piškio ko nije 🤔
Mini cooper 🥰 prekrasno draga!
Katarina1990 ako je test pozitivan koliko se razumijem onda je to to... nije mi jasno kako si ipak dobila vješticu! Vjerojatno ima pametnijih cura koje će ti znati odg...
Cure jel moguće poslije spontanog odmah ovulirati?
Krvarenje prestalo 28.03 a meni se čini da ovuliram... bol u jajniku, sluz kao bjelanjak... 😦
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Mini super da si nam se javila i super da bebica lijepo napreduje, nadam se da cemo ti se i mi sve s ove teme uskoro pridružiti.
Mala mu, mislim da je moguce, ja sam taj prvi ciklus poslije spontanog isto imala ranu ovulaciju, prepoznala sam ju po obilnoj sluzi.
Katarina dobro nam dosla, test ti je pozitivan, ali nisam skuzila jesi ti cijeli mjesec po malo krvarila i uz duphastone ili? Koji ti je danas dan ciklusa? Jel ti kasni m ili si prije radila test?
Sortiraj odgovore
Najstariji