Reni, nista kod mene pametnoga. Mislim da je Đurđica spakirala kofere i krece lagano. Osjecam trbuh a cicke rasturaju i dalje... ne kakim bas najbolje, a jedem isto, ne prezderavam se kao sto znam u pms-u. I eto... 🤷🏼♂️😂 Mozda je đurđica na putu a mozda ju i auto zgazi dok bude dolazila pa ode na rehabilitaciju na godinu dana. 😂😂😂😂 znat cemo sve u utorak. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ahahaha Đurđa,nek je dobro drmne da ode u toplice 😂
Ja svoju zovem tetka,al izgleda da nije ona iz Njemačke sto dođe jednom godisnje 🙈🙈 mozda joj se sviđa,moram joj promijenit ime.

Hvala Smiley 😏
Iš iš i Đurđa i tetka na godinu dana 😤😤 a nama svima plusići ➕➕➕➕➕➕
Moramo zračiti pozitivnom energijom, jer kažu kako zračiš-tako privlačiš 🤰👼🏼

Mogli bi mi tetki malo noge polomit. 😉😂😂
Sto se mene tice moze s đurđom pod ruku. Necu se bunit. 😂😂
E bome tako je Katarina, slazem se. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Katarina, žao mi je zbog tvog iskustva, ali što kažeš bolje sad nego poslije, što prije M dodje, prije će otići i onda opet u lov 😉
Reni i Mala mu, svako drugo iskustvo oko trudnoće koje poznajem počinje: kad smo sve pustili kraju, opustili se i uživali spontano, tada se desilo... Iskreno se nadam da će od sljedećeg mjeseca i vaša priča biti takva ☺
Čak se i ja nadam takvoj priči, iako sam uspjela samo MM opustiti, jučer mu rodjendan bio, a po svemu sudeći sinoć bila O, ali ga nisam ovaj put htjela opterećavati sa svim time, pa ono kao et spontano bilo, bar on tako mislio 😂 još na prijedlog Malle ovdje na forumu malo i požurila sa akcijom, pa bilo još uvjerljivije da je spontano, ali kada sam odmah jutros tražila reprizu, sve mu je bilo jasno 😂
Uglavnom, eto vojska poslana, sad odbrojavanje.
Od mene sretno svima koja god borba da je u pitanju 😘

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Ljubičica sretno, da bude plus za 15 dana 🤞
Katarina bravo na pozitivi, to nam svima uvijek dobro dođe ❤ sretno
Reni i Rastika, po app bi moja m trebala nedoc u srijedu. Nemam nikakve simptome , ili ih ne znam prepoznat 🤷♀️ sigurna sam da je to zbog vrkute.. al hajd mozda me iznenadi i skrati ciklus pa M dode sutra, pa u nove pokušaje 🤞
Ispravak netočnog navoda, evo upravo sam pojela sve zivo i nezivo u kuci 😂 napuhala se ko žaba 😂😂 odmah sam dečka upozorila da mi sutra ne prilazi zbog živaca , i onda M moze slobodno doc u utorak .
Pina, nadam se da neće doći 🤞🤞 samo pozitivno i vidjet ćeš plusić i dvije crtice.. Koliko dugo pokušavate? Kako piješ tu vrkutu? Čitam po forumima, svatko ima neku svoju teoriju kad se pije vrkuta, kad se pije marulja..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji