Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    06. Travanj 2019. 18:49

Ljubičicax to je pravi pik, odnose imajte u roku od 8 h, obavezno, a sutra isto nije na odmet. Sretno!
    Katarina to može bit biokemijska, možeš imat poz. Test i dobit mengu nažalost. 
    Ja sam čekala ponedjeljak i do tada je menga odradila svoje. Nadam se da će kod tebe bot drugačije. 

Sanja je Predivna bebica a divno je vidjet i ove slike s UZV. ❤️❤️

url=https://lilypie.com]

Lalla
    06. Travanj 2019. 18:50

Testovi na trudnocu nisu nikad lazno pozitivni, mogu biti samo lazno negativni. Lazno pozitivni mogu eventualno biti ako si na mpo postupku ili na nekim cudnim lijekovima (pretpostavljam hormonalnim).

Ana Donna
    06. Travanj 2019. 19:31

Miniii super :) bas mi drago sto si se javila :) 

Katarina1990
    06. Travanj 2019. 19:32

Evo bila sam.. Objasnila sam im sve, čak i pokazala slike od dva testa od jutros, na što mi je doktorica rekla da testovi mogu biti lažno pozitivni i da sam možda prerano radila test (prema rasporedu sam i trebala dobiti danas pa ne kužim baš njen odgovor). Rekla je da je prerano da napravimo uzv, ali da se javim svom ginekologu u ponedjeljak. Djelovala je skroz nezabrinuto, kao da je i to čak ok situacija. Nije me zapravo uopće ništa pomogla, i opet ne znam na čemu sam. I da, rekla je da ne moram nastaviti piti Duphastom jer je već krenuo proces menge..

Katarina1990
    06. Travanj 2019. 19:47

Sad sam poslala muža po još jedan test za trudnoću, i kupio mi je ovaj koji pokazuje koliko tjedana sam trudna, i pokazao mi se plusić i 1-2 (oznaka koliko tjedana).
    Ne znam što sad napraviti, imam stvarno simptome klasične kao da je menga, sad ne znam jesam li paranoična ili što..

Katarina1990
    06. Travanj 2019. 19:58

Sad sam zvala bolnicu i rekla da sam napravila i treći test koji je pozitivan pa je rekla da popijem 4 Duphaston i od sutra 3x1.

Smiley
    06. Travanj 2019. 20:11

Katarina dobro da si zvala, na svako krvarenje u takvoj situaciji bolje reagirati pa ćeš vidjeti šta i kako dalje kad budeš išla na pregled. Držim fige da sve bude u redu. 

Reni
    06. Travanj 2019. 20:14

Pij duphastone i miruj,u ponedjeljak pođi svom ginekologu,vjerovatno je rano da se ista vidi na pregledu ali mozda te uputi vaditi betu,svakako ce ti on znat bolje rec.

Katarina1990
    06. Travanj 2019. 20:20

Hvala vam cure puno, stvarno ste divne, i ovakvi forumi su zbilja od velike koristi. Da nije bilo vas, vjerojatno bih čekala ponedjeljak. Iskreno se nadam se će sve biti u redu. Sad trenutno imam neke grčeve u donjem dijelu trbuha, ali krvarenje je prestalo, barem za sada (zadnja 2h).🙏🙏🙏🙏🙏

Mala_mu
    06. Travanj 2019. 21:23

Katarina svu sreću ti želim... nadam se da će sve ispasti na kraju dobro! ☘️🎈
    Šaljem ti pozitivu!
    A gdje su sve te + + + +  niste dugo slale vilinsko-trudničku prašinu! ☘️🎈☘️🎈
    Neznam  koliko se dugo treba čekati da ponovo krenem u akciju.... ipak izgleda sa imam ovulaciju 

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.