Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lady33
    06. Travanj 2019. 21:57

Curke da.li koja od vas zna posto ste vecina iz Hrvatske  neko mjesto na moru jeftino u julu hehe ja i dragi bi otisli malo da se oporavim od ova dva spontana.

url=https://lilypie.com]

Katarina1990
    06. Travanj 2019. 22:05

Čim vidim novi komentar mislim da je nešto vezano uz moju obajvu jer ne prestajem razmišljati.. Ali ipak se nadam najboljem 🙏🙏🙏🙏
    Draga Lady33, kod nas u Hrvatskoj su ljetovanja i općenito bilo koje doba godina dosta skupi na obali, ali ako se odlučiš za Bluesun hotele, slobodno mi se javi pa ću ti odobriti dodatni popust. Cure, vrijedi za sve vas 😘😘

LjubičicaX
    06. Travanj 2019. 23:46

Malla, zahvaljujući tvom komentaru akcija je bila koji sat prije nego je planirana :) Osmica je odradjena, a za svaki slučaj i ujutro će biti repriza, pa vidjet ćemo ...
    Hvala mnogo!!!!! 😘 💜
    Cure sretno vam svima do željenog ishoda 💞

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

Mallla
    07. Travanj 2019. 00:35

Katarina navijamo za tebe i mrvicu da bude ok. Inače doktorima je biokemijska kao normalna mengA. Tako ti je meni moja gin. Rekla... Nešto kao ne bi ni znala da ti nije kasnilo. Ugl. Poslala me vadit betu i to je bilo sve.... Ajde se lijepo umiri napravila si sve u svojoj moći. 

Ljubičica nek vojska čeka jajašce bolje tako nego da ukasne 😂 pogotovo ako će noćas bit O. A sutra repriza i odbrojavanje može početi. 

Reni
    07. Travanj 2019. 00:49

I mi smo veceras odradili posao nakon dobrih 15tak dana,neznam kad smo zadnji put ovako spontano,11 mi dan ciklusa,nemam pojma kad ce ovulacija,trakica nemam a od jucer slinavim dole,uopce nisam razmišljala ni o čemu niti sta ocekujem s obzirom na moje trenutno stanje..al ono,nada je tu(potajno). Jos 5 dana do nalaza magnetne...

Mala_mu
    07. Travanj 2019. 08:02

Jutro cure.... 🎈
    Katarina držim fige ☘️
    Reni i mi smo se sinoć bacili na posao... bolovi u desnom jajniku, sluz je tu... ne nadam se ničemu...
    Al kao sto kažeš nismo odavno ovako bez ikakvog opterećenja. A bome ni nismo dugo s tim da sam bila trudna pa se sve zakompliciralo... 

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

Mallla
    07. Travanj 2019. 08:57

Reni naravno da je nada tu i bolje da je nego beznađe. Neka je akcija bila s guštom... Velika je razlika.
    Ja čekam O danas 14dc al neće ona još. Nekako sam sada malo mirnija sa svim tim čekanjima al stigne me još okrenit 😂

Raštika
    07. Travanj 2019. 09:00

Jutro cure 🌞🙋🏽
    Katarina, dobro si reagirala. Nek sve bude u redu dalje. 😉 Javi sto se dogodilo sutra kod gin. 
    Cure, sretno vam u lovu. 🤞🏼❤️ Ajmo malo plusica da nam svima digne duh. 💪🏼😚

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

annika
    07. Travanj 2019. 13:18

Katarina, sretno

Ovaj mjesec prvi put koristim lh trakice. Danas 9 dc, O bi trebala biti kroz koji dan a trakica ni blizu pozitivnoj
    Inače, kod nas je i nakon 18 zajedničkih godina akcija svaki dan (osim kad dodje vještica). Objašnjavam ja mužu kako bi trebali svaki drugi dan do O, trebala sam mu snimati facu 

[iimg]

Katarina1990
    07. Travanj 2019. 14:11

Hvala cure svima!! Izgleda da sam dobila baš pravu mengu, i to onu najgoru, s ugrušcima, sva neka sluzava.. Tako da nažalost će mi sutra ginekolog reći da je bila biokemijska trudnoća 😢😢😏😏
    Ali ajmo glavu gore, vještica odlazi za par dana i opet akcija 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.