Ana donna 💜💜💜💜 bas si mi falila na ovom forumu. Kako si ti i bebica? Jesi ti vec saznala spol?
Rastikaaaaaaaa kako mi je drago cut za tvoje cice , stvarno zvuci obecavajuce 😍 javis li plus sutra bit ce kao da je moj, bar nesto! Sretno nam od srca 🤞💜
Leptiric, zvjezdica, benny, lusy , i ja sam ovaj mjesec uvela vrkutu , inace mi ciklusi traju po 33 dana, vidit cemo hoce li ovog puta bit neke razlike!
Grizli kakvi su tebi nalazi, šta ti doktori kažu da se ne može zadržati trudnoća?
Nemamo jos odgovor na to pitanje. Napravila hrpu nalaza, testova, testiranja, pretraga i ja i muz al nemaju pravi uzrok. A da ne govorim sto smo sve isprobali od alternative, pripravaka, teorija… Ostaju nam samo neki lijekovi i postupci koji su onako tek koliko da se psiha umiri i da nemamo osjecaj da to nismo probali. Tako da od sad nadalje smo u tretmanu dok corava kokos ne nabode zrno. Pokusavat na slijepo neke terpaije i opcije pa mozda stogod upali. Problem je sto fazu implantacije se ne moze istrazivati na ljudima i o tome se realno zna 0.1 promil ako i to. Tako da nemam nam druge nego nadat se da ce jedom se posloziti karte i zvijezde i polozaj sunca naspram mjeseca, datum, bioprognoza i mi.
Grizli ja sam uvjerena da tebe negdje ceka tvoja bebica, samo si je trebala malo vise pricekati.. ako je netko zasluzio onda si to ti i ja ti iskreno zelim svu sreću stvarno od srca 💚 i ne mogu ti se dovoljno zahvalit za svaki tvoj savjet i tumacenje, toliko cura na ovom forumu si pomogla, nesebično i iskreno... bit ce, kako kazes samo treba pogoditi taj moment kad se sve poslozi.... 🤞🤞
Ana donna 💜💜💜💜 bas si mi falila na ovom forumu. Kako si ti i bebica? Jesi ti vec saznala spol?
Rastikaaaaaaaa kako mi je drago cut za tvoje cice , stvarno zvuci obecavajuce 😍 javis li plus sutra bit ce kao da je moj, bar nesto! Sretno nam od srca 🤞💜
Leptiric, zvjezdica, benny, lusy , i ja sam ovaj mjesec uvela vrkutu , inace mi ciklusi traju po 33 dana, vidit cemo hoce li ovog puta bit neke razlike!
Ja sam poslije poroda imala grozne bolove mucnine nadutosti do 7dana prije ciklusa i morala sam piti brufene tako da se slika pms a pogorsavala iz mjeseca u mjesec da bi prosle godine u3.mj nastupio anovulatorni ciklus sa cistom i bolovima te temperaturom.Uveden Duphaston nakon toga 6mjese i pilule kontrac.i potom sam prije pola godine samovoljno ostavila pilule i pocela piti vrkutu.Pms se smanjio a mjesecnica traje3dana.Jedino trudna nisam ostala.ovih dana pijem i marulju ali barem ako nista drugo mogu prezivjeti pms na dvije do tri tablete mjesecno
Hej cure!
Pozzz svima!
Ako netko može odg... GV nije rasla, očistila sam se sama, krvarila sam tjedan dana...
Eeeee sad mene zanima jel se to računa kao menga i kako da skontam kad će mi sljedeća?
Raštika svu sreću s pišanjem 😂😂
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
Mala mu sad sam bas pogledala u kalendar, ja sam u 9.mj.prosle godine imala drugi spontani, isto sam se sama ocistila, kao prvi dan sam brojala prvi dan obilnijeg krvarenja i 25 dana od toga sam dobila iducu mjesecnicu...nadam se da sam pomogla
Anna,divno sto si se javila i sto je sve u redu 😍 Sanjica raste,napunila je dva meseca vec,ozbiljnija je,ume se igrati pomalo,skoro uopste ne place,zadovoljna jedna bebica.❤
Misice,jos malo 🙏
url=https://lilypie.com]
Grizli nadam se da će se sve kako treba posložiti i da i ti dobiješ svoju dugo očekivanu bebicu 😊
U srijedu ide dečko na spermiogram a ja vadit krv za trombofiliju. Već se užasava toga da mora to obavit u čašicu i to tamo jer smo više od sat vremena udaljeni od bolnice pa ne može to obavit doma😂
Mala ja sam se isto prvi spontani sama očistila al ja sam i tad dosta krvarila, i nakon 33dana mi došla menga. Kod svake to drugačije
Jutro 🌞
Moja forumska duznost je obavljena, test popisan i naravno negativan... 🤦🏻♀️👀 bilo je za ocekivat pa ono... Pina sretno! 🤞🏼😚
Cure, hvala na figama. ❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji