Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Travanj 2019. 15:50

Ana donna 💜💜💜💜 bas si mi falila na ovom forumu. Kako si ti i bebica? Jesi ti vec saznala spol?
    Rastikaaaaaaaa kako mi je drago cut za tvoje cice , stvarno zvuci obecavajuce 😍 javis li plus sutra bit ce kao da je moj, bar nesto! Sretno nam od srca 🤞💜
    Leptiric, zvjezdica, benny, lusy , i ja sam ovaj mjesec uvela vrkutu , inace mi ciklusi traju po 33 dana, vidit cemo hoce li ovog puta bit neke razlike!

05. Travanj 2019. 15:52

Grizli

Smiley

Grizli kakvi su tebi nalazi, šta ti doktori kažu da se ne može zadržati trudnoća?

Nemamo jos odgovor na to pitanje. Napravila hrpu nalaza, testova, testiranja, pretraga i ja i muz al nemaju pravi uzrok. A da ne govorim sto smo sve isprobali od alternative, pripravaka, teorija… Ostaju nam samo neki lijekovi i postupci koji su onako tek koliko da se psiha umiri i da nemamo osjecaj da to nismo probali. Tako da od sad nadalje smo u tretmanu dok corava kokos ne nabode zrno. Pokusavat na slijepo neke terpaije i opcije pa mozda stogod upali. Problem je sto fazu implantacije se ne moze istrazivati na ljudima i o tome se realno zna 0.1 promil ako i to. Tako da nemam nam druge nego nadat se da ce jedom se posloziti karte i zvijezde i polozaj sunca naspram mjeseca, datum, bioprognoza i mi.

Grizli ja sam uvjerena da tebe negdje ceka tvoja bebica, samo si je trebala malo vise pricekati.. ako je netko zasluzio onda si to ti i ja ti iskreno zelim svu sreću stvarno od srca 💚 i ne mogu ti se dovoljno zahvalit za svaki tvoj savjet i tumacenje, toliko cura na ovom forumu si pomogla, nesebično i iskreno... bit ce, kako kazes samo treba pogoditi taj moment kad se sve poslozi.... 🤞🤞

Mika111
    05. Travanj 2019. 15:59

Pina i Raštika cekamo vaše plusice sutra 😊😊

zvjezdica37
    05. Travanj 2019. 18:06

Pina96

Ana donna 💜💜💜💜 bas si mi falila na ovom forumu. Kako si ti i bebica? Jesi ti vec saznala spol?
    Rastikaaaaaaaa kako mi je drago cut za tvoje cice , stvarno zvuci obecavajuce 😍 javis li plus sutra bit ce kao da je moj, bar nesto! Sretno nam od srca 🤞💜
    Leptiric, zvjezdica, benny, lusy , i ja sam ovaj mjesec uvela vrkutu , inace mi ciklusi traju po 33 dana, vidit cemo hoce li ovog puta bit neke razlike!

Ja sam poslije poroda imala grozne bolove mucnine nadutosti do 7dana prije ciklusa i morala sam piti brufene tako da se slika pms a pogorsavala iz mjeseca u mjesec da bi prosle godine u3.mj nastupio anovulatorni ciklus sa cistom i bolovima te temperaturom.Uveden Duphaston nakon toga 6mjese i pilule kontrac.i potom sam prije pola godine samovoljno ostavila pilule i pocela piti vrkutu.Pms se smanjio a mjesecnica traje3dana.Jedino trudna nisam ostala.ovih dana pijem i marulju ali barem ako nista drugo mogu prezivjeti pms na dvije do tri tablete mjesecno

Mala_mu
    05. Travanj 2019. 19:06

Hej cure! 
    Pozzz svima!
    Ako netko može odg... GV nije rasla, očistila sam se sama, krvarila sam tjedan dana...
    Eeeee sad mene zanima jel se to računa kao menga i kako da skontam kad će mi sljedeća?
    Raštika svu sreću s pišanjem 😂😂

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

Mika111
    05. Travanj 2019. 22:30

Mala mu sad sam bas pogledala u kalendar, ja sam u 9.mj.prosle godine imala drugi spontani, isto sam se sama ocistila, kao prvi dan sam brojala prvi dan obilnijeg krvarenja i 25 dana od toga sam dobila iducu mjesecnicu...nadam se da sam pomogla

tata_me_zove_zlato
    05. Travanj 2019. 22:47

Anna,divno sto si se javila i sto je sve u redu 😍 Sanjica raste,napunila je dva meseca vec,ozbiljnija je,ume se igrati pomalo,skoro uopste ne place,zadovoljna jedna bebica.❤ 
    Misice,jos malo 🙏 

url=https://lilypie.com]

Smiley
    05. Travanj 2019. 23:11

Grizli nadam se da će se sve kako treba posložiti i da i ti dobiješ svoju dugo očekivanu bebicu 😊
    U srijedu ide dečko na spermiogram a ja vadit krv za trombofiliju. Već se užasava toga da mora to obavit u čašicu i to tamo jer smo više od sat vremena udaljeni od bolnice pa ne može to obavit doma😂
    Mala ja sam se isto prvi spontani sama očistila al ja sam i tad dosta krvarila, i nakon 33dana mi došla menga. Kod svake to drugačije

Smiley
    05. Travanj 2019. 23:13

Raštika sretno🍀

Raštika
    06. Travanj 2019. 07:00

Jutro 🌞
    Moja forumska duznost je obavljena, test popisan i naravno negativan... 🤦🏻‍♀️👀 bilo je za ocekivat pa ono... Pina sretno! 🤞🏼😚
    Cure, hvala na figama. ❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.