Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    06. Travanj 2019. 09:05

Tata Sanjica je prekrasna, prava mala curica❤❤
    Raštika ne zelim ti davati lazne nade, ali mozda je jos rano ako je u srijedu bila implantacija....neka m ne dođe pa ti onda u utorak ponovi test.

Grizli
    06. Travanj 2019. 09:27

Tata ❤️❤️❤️❤️❤️ prekrasna curka! Tako mi je drago da ste sretni. 
    Smiley mom je isto to 1 put bila drama, al sad se vec naviknuo i zeza me da mu je casica ljubavnica. Prezivjet ce ne brini, to je samo sitnica sto on radi, naspram onnoga dto mi moramo. Sretno! I hvala!
    Rastika slazem se sa Mikom prerano je to za ocekivati plus ako je implantacija bila u srijedu. 🤞🤞🤞 Pina kako je kod tebe situacija? 

Raštika
    06. Travanj 2019. 09:58

Ajme, ja nisam uopce vidjela jutros malu Sanju. 😱 Preslatka je Tata, mali slatki mišić ❤️❤️❤️
    A mozda je prerano, vidit cemo al ne polazem bas neke nade velike iskreno. 🤷🏼‍♂️ Vec sam ufurana u minuse i menge. Pa ono... 😂😂
    Sad cekam Pinu. Prebacujem odgovornost na nju 😂😂🤞🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

sofi09
    06. Travanj 2019. 10:02

Mala_mu ja sam se prvi put sama ocistila i dobila 28 dana poslje zadnjeg dana krvarenja.Drugi put sam dobila tableticu i dobila poslje 35 dana od tablete. To je individualno..
    Koliko ste vi ciklusa cekali prije ponovnog pocetka rada na bebi? Mi smo prvi put cekali 6 mj jer mi je tako rekao tadasnji ginekolog, sada sam se prebacila kod drugog koji mi je rekao 3 ciklusa, a u bolnici na odjelu su mi sada rekli poslje 1 ciklusa da mozemo ponovno kreniti hmmm.Mi cemo svakako cekati nalaze ali vidim da svatko ima svoju teoriju....

sofi09
    06. Travanj 2019. 10:11

Posto mi ginekolig nije dao nikakve uputnice da napravim pretrage jer za to nema potrebe jer kaze da nije bilo srcane akcije pa samim time ni potrebe za testom za trombozu,meni je dosadilo moljakati i cekati i moguci 3 put bez i jedne pretrage, odlucila sam privatno napraviti barem neke pretrage, jer sve raditi mi je skupo...
    Vadila sam krv za trombozu i napravila sam cervikalne briseve i to cekam nalaze...kakva se radi preteaga za stitnjacu, da li to mogu traziti doktora opce prakse da mi da da odem pregledati ili je ovo neka drugacija preteaga?

Smiley
    06. Travanj 2019. 10:26

Sofio9 za štitnjaču ideš kod svoje doktorice opće prakse. 
    Raštika pričekaj još, možda je prerano pa lijepo ponovi za koji dan. 
    Grizli istina, on samo to ima ta obavit. I hvala😊

Grizli
    06. Travanj 2019. 10:29

Sofi bedastoca da ako nema srčane akcije nema ni potrebe za trombofiliju. Pametno si postupila samo steta da si morala placat kad imas pravo na to. 

06. Travanj 2019. 11:19

Pozdrav cure, nažalost ni ja nemam dobre vijesti, ipak vam necemo popravit prosjek na forumu 😪 i mene dočekao debeli minus i bol u bubrezima sto znaci da se sprema M. Alii glavu gore , idemo dalje u nove pobjede,  kad bude bit ce. 
    Sad moram odgodit termin u gin, pokusat cu se narucit za folikulometriju. Uskoro ce godina dana (uključujući par ciklusa pauze) otkako pokusavamo, pa bi bilo vrijeme da se pokrenem s pretragama

Mika111
    06. Travanj 2019. 11:37

Zao mi je Pina zbog minusa.
    Ali cure mozda je jos rano, sve dok nema m nada postoji 

Lalla
    06. Travanj 2019. 12:53

Cure ja sam dobila m 28 dana nakon sponatnog, ali sam krvarila 5 tjedana. Nakon spontanog su bili samo tragovi, ali sam nosila dnevni ulozak.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.