Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    04. Travanj 2019. 16:59

Aurora lijepo da si nam se malo javila, super da je sve kako treba i da beba lijepo napreduje☺☺.
    Pina išcekujemo s tobom🙈🙊
    Gdje nam je Raštika danas?? Kakvo je stanje? Jesu bolovi prestali?

Reni
    04. Travanj 2019. 19:19

Obavila magnet,40 minuta,sad tjedan dana cekat nalaze... 🤨🤨

Raštika
    04. Travanj 2019. 20:09

Evo Rastike... 😆 e ne boli me nista danas. 🤷🏼‍♂️
    Aaaaali... dosla sam kuci i preokrenula kucu cisteci. A to ja radim u pms-u. 😂😂 Ja sam osoba koja se ne opterecuje ciscenjem, volim cisto ali volim se i opustit. 🤷🏼‍♂️ Ribam ko luda zena samo u pms-u tako da mi bolji simptom nadolazece menge i ne treba. 😂😂😂 
    Evo ne znam Pina da li sam karakter ili ne jer da ne radim u subotu napravila bi s tobom test jer je zanimljivije u paru ali iskreno bojim sa da mi minus ne sjebe cijeli dan. 🤦🏻‍♀️😂 Ali sutra je petak, tko zna sta ce me prebacit do subote. 😉
    Reni, sad ne razmisljaj o nalazu, opusti se. Bit ce to sve dobro, ❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

04. Travanj 2019. 20:26

Dobro rastika mozda je i proljece ucinilo svoje 😂 ali nije gotovo dok ne dode vjestica... kad ti točno ne ocekujes?
    A dobro ja sam se pripremila na minus jer nemam bas nikakvih simptoma , a i toliko sam se izivcirala na privatnom planu zadnjih 10 dana da mislim da to jednostavno nije povoljan teren za ugnijezdit se haha 😂 vidit cemo sve za 2 dana. 

Mika111
    04. Travanj 2019. 20:32

Reni samo pozitivne misli, bit ce dobar nalaz.
    Raštika super da te danas ništa ne boli i dalje zvuci obećavajuće😉😉, častiš cugom ako sam ja prva namirisala tvoju trudnoću 😉😀😀

Raštika
    04. Travanj 2019. 21:07

Vidjet cemo sta je, proljece ili nesto ljepse. 😉 Trebam dobit u utorak, pa sta bude. Castim Mika i ićem i pićem. 💪🏼🤞🏼❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• leptiric00
    04. Travanj 2019. 21:44

Zene koja zna,moguce da mi M kasni zbog vrkute? 

Smiley
    04. Travanj 2019. 22:28

Grizli ja sam A-,reći ću i njemu. On je bio dosta po bolnicama zbog dijabetesa i radili su mu krvnu grupu al nije više siguran. Nek ide to još jednom provjerit.. 
    Reni šaljem pozitivne misli da sve bude u redu 

Ana Donna
    04. Travanj 2019. 22:40

Cure drage, i dalje vas pratim...Grizli jako mi je žao :( kada ti je sljedeci postupak draga? 
    Tata, kako je Sanjica? 
    Malatajna, koji si tjedan? Mislim kad je pisala zadnji put da je bila oko 36. Tj...
    Pina i Rastika, drzim cvrsto🤞🤞 proljece je tu, a  uskoro ce i puno plusica 😍 

Reni
    04. Travanj 2019. 22:47

Joj cure,napeta sam ko express lonac sto neko rece neki dan,hvala vam,drzite mi fige da bude sve u redu pa da vam se uskoro opet pridružim u iscekivanju. Navijam s vama za vase plusice!!! ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.