Samonjegova nadam se da bude plus, kad ces raditi?
Pa jutros nisam uzela test, pa sam sada isla kupiti.
Pricala sam sa prijateljicom, i rekla mi je da mogu u 11h radit test sad.
ali da jedem i pijem normalno da mokraca bude koncentriranija, pa da test lakse detektira hormon.Tako mi je ona rekla.. :) ako bude negativan svakako cu raditi sutra ponovno. :)
Ćao svima ja sam ovde nova :) Došla sam radi upoznavanja,informisanja i finog druženja <3
Negativan je test.
Ćao svima ja sam ovde nova :) Došla sam radi upoznavanja,informisanja i finog druženja <3
Samonjegova, sretno. 🤞🏼
Ja pisnula Lh test i pokazao pik. 🤘🏻🤘🏻 Inace ih radim oko 18h ali sinoc je bilo pred pik pa rekoh idem probat ranije pa cu opet i oko 18h napraviti da vidim hoce li biti kakve promjene. Sex na tapeti sinoc i bit ce ako sve bude po planu i danas poslije podne. 😉 Necu nista mislit jer pokrivam sve i ne pokrivam u zadnjih skoro godinu dana pa nista. 🤦🏻♀️😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Negativan je test.
A ‘bem mu misa... koliko ti kasni?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Drage moje cure...evo i mene....citala sam vas ali nisam pisala... odlucila sam malo stati na loptu i prestati sa fantazijama o trudnoci. Tako da prosli ciklus docekala M opusteno. Sad su mi plodni dani pa pokusavamo i sto bude bude. Zaokupila sam se nekim drugim stvarima i maknula fokus sa trudnoce..u medjuvremenu sam saznala da mi je jedna jako bliska osoba trudna i zbog toga sam neizmjerno sretna! Radili su na djetetu godinu dana i prosli mjesec je pocela piti vrkutu i eto. E sad jel slucajnost ili ne...ne znam al bome sam ju i ja pocela piti!
Sretno svima u vasim borbama.
Grizli drzim fige ko noboder velike!
Negativan je test.
A ‘bem mu misa… koliko ti kasni?
7 dana 🙄
Samonjegova to su vecinom simptomi trudnoce ja bi vec 5 testova popisala 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
E oprosti samonjegova meni je zatrokirao mob pa nisam vidila objavu prije.
Tako ti je meni isto bilo ovaj mj. Pa sad imam extra bolnu M al bar je dosla....sad cemo mi iduci misec uspit...
url=https://lilypie.com]
E oprosti samonjegova meni je zatrokirao mob pa nisam vidila objavu prije.
Tako ti je meni isto bilo ovaj mj. Pa sad imam extra bolnu M al bar je dosla….sad cemo mi iduci misec uspit…
ma ne znam sto bi ti rekla test je negativan.. prijateljica mi je rekla da sacekam par dana pa opet. ako nista opet gink otic. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji