Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samonjegova29
    26. Ožujak 2019. 10:17

Chappie

Samonjegova nadam se da bude plus, kad ces raditi?

Pa jutros nisam uzela test, pa sam sada isla kupiti.
    Pricala sam sa prijateljicom, i rekla mi je da  mogu u 11h radit test sad.
    ali da jedem i pijem normalno da mokraca bude koncentriranija, pa da test lakse detektira hormon.Tako mi je ona rekla.. :) ako bude negativan svakako cu raditi sutra ponovno. :) 

Ćao svima ja sam ovde nova :) Došla sam radi upoznavanja,informisanja i finog druženja <3

samonjegova29
    26. Ožujak 2019. 11:12

Negativan je test. 

Ćao svima ja sam ovde nova :) Došla sam radi upoznavanja,informisanja i finog druženja <3

Raštika
    26. Ožujak 2019. 11:13

Samonjegova, sretno. 🤞🏼
    Ja pisnula Lh test i pokazao pik. 🤘🏻🤘🏻 Inace ih radim oko 18h ali sinoc je bilo pred pik pa rekoh idem probat ranije pa cu opet i oko 18h napraviti da vidim hoce li biti kakve promjene. Sex na tapeti sinoc i bit ce ako sve bude po planu i danas poslije podne. 😉 Necu nista mislit jer pokrivam sve i ne pokrivam u zadnjih skoro godinu dana pa nista. 🤦🏻‍♀️😂😂😂 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    26. Ožujak 2019. 11:14

samonjegova29

Negativan je test.

A ‘bem mu misa... koliko ti kasni?

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• bennny20
    26. Ožujak 2019. 11:20

Drage moje cure...evo i mene....citala sam vas ali nisam pisala... odlucila sam malo stati na loptu i prestati sa fantazijama o trudnoci. Tako da prosli ciklus docekala M opusteno. Sad su mi plodni dani pa pokusavamo i sto bude bude. Zaokupila sam se nekim drugim stvarima i maknula fokus sa trudnoce..u medjuvremenu sam saznala da mi je jedna jako bliska osoba trudna i zbog toga sam neizmjerno sretna! Radili su na djetetu godinu dana i prosli mjesec je pocela piti vrkutu i eto. E sad jel slucajnost ili ne...ne znam al bome sam ju i ja pocela piti! 
    Sretno svima u vasim borbama.
    Grizli drzim fige ko noboder velike!

pticatrkacica
    26. Ožujak 2019. 11:23
    Grizl,help! Sokirana sam da je ovako los nalaz. I sutra ponavljam onaj 3-5 dan ciklus jer kazu da nije dobro uzet uzorak,pa moram ponovno. Juce sam dobila
    Grizl,help! Sokirana sam da je ovako los nalaz. I sutra ponavljam onaj 3-5 dan ciklus jer kazu da nije dobro uzet uzorak,pa moram ponovno. Juce sam dobila
    samonjegova29
    26. Ožujak 2019. 11:25

Raštika

samonjegova29

Negativan je test.

A ‘bem mu misa… koliko ti kasni?

7 dana 🙄

Mallla
    26. Ožujak 2019. 12:43

Samonjegova to su vecinom simptomi trudnoce ja bi vec 5 testova popisala 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Mallla
    26. Ožujak 2019. 13:05

E oprosti samonjegova meni je zatrokirao mob pa nisam vidila objavu prije. 
    Tako ti je meni isto bilo ovaj mj. Pa sad imam extra bolnu M al bar je dosla....sad cemo mi iduci misec uspit... 

url=https://lilypie.com]

samonjegova29
    26. Ožujak 2019. 13:36

Mallla

E oprosti samonjegova meni je zatrokirao mob pa nisam vidila objavu prije.
    Tako ti je meni isto bilo ovaj mj. Pa sad imam extra bolnu M al bar je dosla….sad cemo mi iduci misec uspit…

ma ne znam sto bi ti rekla test je negativan.. prijateljica mi je rekla da sacekam par dana pa opet. ako nista opet gink otic. :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.