Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    27. Ožujak 2019. 09:59

Grizli ja sam si kupila magnezija prije 2,3 mjeseca,dosta ljudi mi je govorilo da je to super za probavu,ali posla bih par veceri pit i onda jednostavno zaboravim i odustanem. 
    Ti moras hrabro dalje,ja vjerujem da ces uspjet!!! Pretresla sam puno tvojih starih postova jos prije nego sam se javila na ovaj forum,stvarno vjerujem da te uskoro ceka nesto divno,zaslužila si!
    Rastika javljam popodne,ajme nadam se da ce bit uredni nalazi,na forumu sam koji mi donosi nadu i ne zelim vjerovat da je neko zlo u pitanju. Boze pomozi danas!

tinika
    27. Ožujak 2019. 10:58

Cure moje drage evo mene opet.jucer sam pocela piti DUPHASTONE, dal koja ima pozitivna iskustva s tabletama?cujem da je puno pomoglo curama da ostvare trudnoce.zanima me dal je to istina, i dal je koja od vas koritstila i da je urodilo plodom?pusee 😍😍

Ena1989
    27. Ožujak 2019. 11:08

Reni samo hrabro dalje, danas doktori pušu na hladno, ja sam isto radila tumorske markere jer se željeli uvjeriti da je sve ok i tako je i na kraju i bilo 😃
    Grizli baš mi je žao 😥 Nadam se da će se druga smrzlica dobro ugnjezditi i da će idući pokušaj biti uspješan 😀
    Moji bolovi nakon HSG-a su i dalje prisutni al nedamo se i krećemo u lov na zeca 😁 Niko sretniji od mog dragog koji ne samo da planira da ćemo ovaj put uspjet nego već planira i moj drugi pa treći porodiljni 😁 kod njega su i blizanci u planu pošto ja imam braću koji su blizanci a i kod njega u obitelji je takva genetika. Eto šta vam je muško 😂 al treba mi sva ta njegova pozitiva jer nakon 3 i pol godine borbe nakon svake njegove takve nekako dobijem energiju i vjeru da budemo i mi uspijeli 😀

Raštika
    27. Ožujak 2019. 12:39

Dobro Hellena kaze, doktori danas pusu na svasta jer su puno toga i izignorirali. I bolje da pusu. Bolje za nas 😉 Bit ce sve dobro. 🤞🏼
    Tinika, ja ti stvarno ne znam nista o tim tabletama stvarno. Ali puno cura ih je uzimalo tako da ce vec netko dati neki savjet. 😉
    Okeeeej, meni je i danas druga crtica na testu tamna... ali premom aplikacija ju je oznacila danas ko high a jucer pik. 🤷🏼‍♂️ Bolovi su ni poceli u trbuhu jutros, a jucer sam primjetila malo bolne cicke na dodit sa strane. Al ono sto mene ‘brine’... di mi je iscjedak ovaj mjesec???
    Prosli ciklus nije bilo odnosa i imala sam pravu skolsku plodnu sluz. Sad kad ima akcije nema nje. Tako da se necu nicem nadati, bit ce akcije jos veceras a onda odmor dan, dva pa ostatak ciklusa nek bude sexa kad bude. Duznost je prosla. 😉😂😂  
    Nis mi nije jasno, necu se zamarat s nicim. 💆🏻‍♀️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Grizli
    27. Ožujak 2019. 13:42

tinika

Cure moje drage evo mene opet.jucer sam pocela piti DUPHASTONE, dal koja ima pozitivna iskustva s tabletama?cujem da je puno pomoglo curama da ostvare trudnoce.zanima me dal je to istina, i dal je koja od vas koritstila i da je urodilo plodom?pusee 😍😍

Tinika tek sad vidila da ti nisam odgovorila. Ja sam jednom sad vec daaavno bila 3 mj na duphastonu. Meni nije pomogao da zatrudnim a u principu on ima funkciju da odrzi trudnocu ako do nje dodje. On ne radi cudo da dodje do oplodnje al pomaze da endometri bude spreman za implantaciju i "cuva" trudnocu kad do nje dodje jer to je umjetni oblik progesterona. Meni su se ciklusi bili produzili na njemu sa 28 na 31 dan dosli, imala sam bezbroj simptoma od vrtoglavice, povisene temp nakon 25dc, proljeva, pospanosti... Svasta nesto, al ja na sve lijekove reagiram jako. Nakom 3 mjeseca 4 ciklus nisam ovulirala jer sam imala previsoku razinu progesterona u krvi. Pa eto vodi racuna da nakon 3 mj ide obavezno pauza iako nekad gin kaze da se nastavi. Želim ti puno sreće da uspijes! 

Reni
    27. Ožujak 2019. 14:09

Stigli markeri,svi su dobri,nista povišeno,cak ni blizu granice ref.vrijednosti. jel to znaci da je moguće da je nesto benigno? Joj letim,a istovremeno streptim,jos da MR ne pokaze nikakvo zlo.

Reni
    27. Ožujak 2019. 14:25

Ljudi moji evo i vjestice stigla nakon 11 dana,upravo procurila. Jel od olakšanja zbog nalaza ili nemam pojma ali stigla je i neka je! Sad sam pozitivnija

Raštika
    27. Ožujak 2019. 14:59

Super Reni! Hoces li zvati svoju gin da joj kazes da si dobila mengu?
    Ajde drzim fige da su otisle ciste s mengom. 🤞🏼🤞🏼😉❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• baby
    27. Ožujak 2019. 15:31

Citam vas,
    Grizli-stvarno mi je zao, ja sam se veselila  tvojoj vijesti o plusu al bude, mora biti sljedeci put!! 
    Reni- zelim ti dobre nalaze..
    Helena- i moj muz isto spominje blizance :D
    Ostale cure sretno, nadam se da budete uhvatile zeca i napravile fini razanj ili paprikas :D
    Ja cekam m da mogu na histero, trebala bi drugi tjedan doci...kontrolni cervikalni bris na ureaplasmu je dobar, rijesila sam je se, bar zasad.

Reni
    27. Ožujak 2019. 15:43

Raštika

Super Reni! Hoces li zvati svoju gin da joj kazes da si dobila mengu?
    Ajde drzim fige da su otisle ciste s mengom. 🤞🏼🤞🏼😉❤️

Uh zvala sam je odmah,kaze da je to super,da se malo opustim i krenem redom s spolnim hormonima,pa cu u petak otic to vadit. 
    Naime jucer prije pregleda mi je dala uputnice za spolne hormone jer smo prvo malo caskale,onda uslijedio pregled i to sto jest. Naravno poslje menstruacije opet pregled pa ćemo vidjeti. Hvala vam cure divne ste,divno je ovako nesto podijeliti s nekim,odmah je covjek pozitivniji ❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.