Curke nista kod mene ocito ni ovaj puta. Debeli minus na testu, a i temp pala na 36.6 tako da su sve nade napravila bljuc! Sad samo da jos dobijem M pa da mogu dalje dogovatat postupak.
Reni drago mi je da te gin malo umirio. Kako god obavi sve pretrage, bolje puhat na sladoled nego se opeci na mlaki caj! Drzim fige da sve bude u redu na kraju
Reni, dobro je da si otisla po jos jedan savjet. 😉
Stvarno se nadam da nije nista strasno... a kakva ti je stolica? Glupo pitanje mozda ali zna ukazat na problem s jajnicima.
Grizli, uf.... 🥺🥺🥺 ignorirat cu tvoje znakove i glumit nepopravljivog optimistu do kraja. ❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Samonjegova vjerovatno ti stiže M, čim je smečkarenje na djelu.
Reni drago mi je da si malo mirnija. Rješt ćeš to bitno je da si krenula.
Grizli žao mi je, očito si bila u pravu kad si rekla da je kasno transfer. Neka makar ne kasni M pa da možeš ponovno na vrijeme. Vjerujem da ti je jako teško ali vjerujem da češ udahnuti duboko i koračat dalje 😘
url=https://lilypie.com]
Grizli..... ostao je jos jedan smrzlic da te usreci 💪💞 divna si osoba,zato svi tako zeljno sa tobom iscekujemo.Zao mi je,uzasno mi je zao,ali znas to i sama.Nemam reci da podrzim tvoju borbu i snagu sad.Ja sam potonula kad sam to sad videla.Bila si u pravu,zakasnili su... 😢😢
url=https://lilypie.com]
Reni, dobro je da si otisla po jos jedan savjet. 😉
Stvarno se nadam da nije nista strasno… a kakva ti je stolica? Glupo pitanje mozda ali zna ukazat na problem s jajnicima.
Grizli, uf…. 🥺🥺🥺 ignorirat cu tvoje znakove i glumit nepopravljivog optimistu do kraja. ❤️
Oduvijek imam problema sa zatvorom i tvrdom stolicom,znam da može bit povezano,al opet zatvor mi nije od jucer nego od djetinjstva. Evo jutros sam opet uplašena,nemam pojma kako cu prezivit ove dane do dijagnoze.
Grizli nazalost si bila u pravu,ipak su zakasnili..bas sam se nadala za tebe
Vjerujem Reni da si uplasena. I ja bi bila...
kad ides na magnetnu i na iduci pregled?
Gle, nozda fakat nije nista strasno... mozda je stvarno samo neka upala. Jesi spominjala ikome probleme sa zeludcem?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Vjerujem Reni da si uplasena. I ja bi bila…
kad ides na magnetnu i na iduci pregled?
Gle, nozda fakat nije nista strasno… mozda je stvarno samo neka upala. Jesi spominjala ikome probleme sa zeludcem?
Na magnetnu sljedeci cetvrtak,markere evo izvadila i bit Ce gotovi vec danas popodne,to je bilo naglaseno za hitno,a ovo ostalo krvna slika do petka. Vjeruj da nisam nikom spomenila za zeludac,ja vjerujem da sam previše napeta i da mi se to desava od stresa. Nekako vjerujem ak markeri budu ok da se mogu dobrano smirit.
Hvala curke. Iako sam se minimalno nadala zbog svega kako je bilo bas sam se rastuzila. Nekako kad znas da nakon 4 transfera se ocekuje da uspije, a nakon toliko neuspjelih sanse se smanjuju, jednostavno da sam od titana i kamena raspala bi se. Trudim se ostat pozitivna imam jos 1 smrzlic, dr ima ocito neki plan nesto mjenjat, al danas mi je bas nije dan za pozitivu. Sad samo zelim da sto prije dobijem jer dok ne dobim samo se mucim u vlastitim mislima. Uspjeli rijesiti da muz ide sutra samnom na put pa ako nista da imam rame za plakanje da ne budem Pale sam na svijetu usred Beograda. Vec kad nije nikad bio da bar nesto lijepo ispadne od tog putovanja.
Reni inace za probleme sa zatvorom moze biti odgovoran manjak magnezija u tijelu. Pokusaj svaki da popit sumecu prije spavanja od barem 300 trebalo bi dijelovati. A nedostatak moze uzrokovat i titranje misica.
A misa mu Grizli, a i kamen jednom pukne. Nije ti lako, ja ti se divim iskreno da si dogurala zdrava do ovoga uopce. To moras imati nadljudsku snagu... muza pod ruku i probaj se malo opustit i Beogradu, red setnje, red suza ako treba, red neke fine klope.
Kazu da nam se sve dogadja s razlogom i stalno te upozoravaju da pazis sta zelis jer ce se ostvarit... valjda ima neki smisao u svemu ovome i ako ga nitko bas i ne vidi. ❤️❤️
Reni, javi odmah nalaze. Kad kazu da je sve ok bit ces odmah bolje. 😉 Drzi se i ti! ❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Sortiraj odgovore
Najstariji