Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Ožujak 2019. 16:59

Curke ja sam tu sa vama svaki dan i citam vas i drzim fige da pripremite puskice za zekice 🐇🐇🐇 I nadam se da cemo za Uskrs imati puno lijepih vijesti i plusica.🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🍀🍀🍀🍀➕➕➕➕

Tina1510
    27. Ožujak 2019. 18:00

Bok cure. Evo kod mene ništa novog. Ginekolog i dalje ne daje klomifen. Odlučila sam da ću ih početi uzimati na svoju ruku. Ima li koja da joj je ostalo ? I platit cu ako treba..
    Ili ako znate neku zamjenu za klomifen a da moze bez recepta.. 

!

👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
    👱‍♂️33 - Normozoospermia
    2021 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
    2022 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
    3/2025 Poliklinika Škvorc, punkcija - 31js, 9 oplođeno, 3 petodnevne blastociste

Mika111
    27. Ožujak 2019. 18:03

Grizli baš mi je žao sto nam ne javljaš lijepe vijesti, znam da nista sto ti sada napisemo nece moci ubito tvoju tugu i razocaranje, koliko god se na to priprwmiš unaprijed, uvijek se covjek nada barem mrvicu, zato sad si daj vremena, tuguj, plači ako ti se plače i onda skupi snage za dalje.....mozes ti to❤❤.
    Reni jako mi je drago da su markeri uredni i da si sad mirnija, bravo za m koja je napokon stigla. Ajde da se i mi mrziteljice m nekad radujemo njenom dolasku😉😉

Reni
    27. Ožujak 2019. 19:09

Tina ne bih ti preporučila da na svoju ruku uzimas bilo sta,sve u dogovoru s ginekologom,pokušaj pricat s njim.

Mallla
    27. Ožujak 2019. 19:35

Aaa Reniii nek je više došlaaaa... Jupi jej... Ma bit će nalazi dobri...ovaj put se sve nakupilo bila si napeta kp ekspres lonac.... Ma bravo ženo markeri dobri stigla M sad možeš mirno spavati.

Tina ja isto ne bi baš svojom odlukom nešto takvo uzela... Jesi pitala izravno gin? 

url=https://lilypie.com]

tinika
    27. Ožujak 2019. 20:04

Grizli

tinika

Cure moje drage evo mene opet.jucer sam pocela piti DUPHASTONE, dal koja ima pozitivna iskustva s tabletama?cujem da je puno pomoglo curama da ostvare trudnoce.zanima me dal je to istina, i dal je koja od vas koritstila i da je urodilo plodom?pusee 😍😍

Tinika tek sad vidila da ti nisam odgovorila. Ja sam jednom sad vec daaavno bila 3 mj na duphastonu. Meni nije pomogao da zatrudnim a u principu on ima funkciju da odrzi trudnocu ako do nje dodje. On ne radi cudo da dodje do oplodnje al pomaze da endometri bude spreman za implantaciju i "cuva" trudnocu kad do nje dodje jer to je umjetni oblik progesterona. Meni su se ciklusi bili produzili na njemu sa 28 na 31 dan dosli, imala sam bezbroj simptoma od vrtoglavice, povisene temp nakon 25dc, proljeva, pospanosti… Svasta nesto, al ja na sve lijekove reagiram jako. Nakom 3 mjeseca 4 ciklus nisam ovulirala jer sam imala previsoku razinu progesterona u krvi. Pa eto vodi racuna da nakon 3 mj ide obavezno pauza iako nekad gin kaze da se nastavi. Želim ti puno sreće da uspijes!

Hvala ti draga, ja sam tek 3 tablete popila jajnici me ubijaju, mislim da od toga.koma.
    Hvala i ja tebi zelim pubo srece i drzim fige za tebe.💙💙💙💙

Raštika
    28. Ožujak 2019. 07:59

Jutro cure 😚
    Tina, radije odi do drugog gina pa mu objasni situaciju, nemoj tablete bas na svoju ruku uzimati. Da si ne bi jos nesto zbrckala. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Lady33
    28. Ožujak 2019. 08:33

Jutro curke evo meni danas rodendan sva sam nesto tuzna neka depra me ufatila :D trudnicki hormoni hahahahah.... a zeljno ocekujem i UZ u subotu da vidimo jel sve oke

Mallla
    28. Ožujak 2019. 09:30

Sretan rođendan Lady 😀 ovo je jedan od najsretnijih, zar ne? Zašto ne bi bilo sve ok, usmjeri misli pozitivno. Život je lijep, dan je sunčan, rođendan ti je i još si trudna svi razlozi sa sreću. Da se raspoloženje promijeniti hoće to tako u trudnoći 😀

Raštika
    28. Ožujak 2019. 11:23

Sretan rodjendan Lady! 🥳🥳
    Nema mjesta danas za depru, otpuhni crne oblake i udri pozitivu ❤️❤️
    Ja sam zene moje dobila upravo posao tako da sam sva nabrijana na pozitivu. 😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.