Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Reni
    26. Ožujak 2019. 15:24

Cure evo ja vec satima se vrtim tu po forumu ne znajući sta da napisem,vec sam mislila da se necu danas ni javiti,ali evo sama sam doma trenutno,totalno van sebe i sokirana. Bila sam na pregledu,moja ginekologica je rekla da joj moj jajnik ne izgleda dobro,pun je nekakvih cisticnih tvorbi s pregradama i krvnim žilama. Njoj je to jako sumnjivo,nije me mogla utjesiti kad sam pitala moze li biti najgore,rekla je samo da se nada da ona grijesi i da nije opasno,ali jednostavno joj ne izgleda dobro. Od sutra vadjenje markera pa nalazi uree,kreatinin i jos svasta nesto mi je napisala,nisam to u stanju rasporedivat,poc cu ujutro i redom sve vaditi,a za tjedan dana me ugurala na magnetnu rezonancu,na cemu joj velika hvala jer bi u bolnici da sam se isla sama narucivat cekala i vise od godinu dana. Najgore je sto je 28.1. na pregledu taj jajnik izgledao super,a sad je takav kakav je..u subotu dr koji me pregledao nije nista rekao,samo da imam jednu veliku cistu vodenu,koju je i ona danas potvrdila. Luda sam skroz,bojim se najgoreg,ne zelim ni pomisljati na to a nemogu si pomoc.

26. Ožujak 2019. 17:03

Reni, a je li ti dala nesto da potakne dolazak M? 
    Ja sam sličnu situaciju prolazila prije 5g sa endometriozom, samo su meni 6mj konstantno bili ubitacni bolovi. Nakon 3x po tjedan dana u bolnici , nakon sto sam izvadila tumorske markere su zakljucili da je atipicna endometrioza koja se u mom slucaju nije vracala.
    Ja cu ti samo rec da obavezno odes po drugo misljenje nakon sto skupis sve nalaze, i to ako si u mogućnosti kod privatnika jer oni obicno imaju bolje uređaje i sve. Zelin ti puno srece i nadam se da ipak nije ono najgore 💜

Reni
    26. Ožujak 2019. 17:52

Ja sam se ponadala da je u najgorem slučaju endometrioza ali ona kaze da to ne slici na endometriozu. Nije mi nista dala za poticanje M,dok se ne vide nalazi i MR. A evo veceras idem kod jednog privatnika da vidim na sto njemu to slici. 

• Lady33
    26. Ožujak 2019. 17:59

curke sta vi mislite o ovom nalazu danas sam 7+3... Kako ste mi vi sve?

url=https://lilypie.com]

Mallla
    26. Ožujak 2019. 18:04

Ajoj Reni baš te isprepadala, ja se nadam da će na kraju ipak sve biti ok, da neće biti tako crno. Svi smo iz tebe i podrška,  kad god treba tu smo. Drži se i vjeruj u pozitivan ishod! 

url=https://lilypie.com]

Grizli
    26. Ožujak 2019. 18:17

Samonjegova nakon 7 dana test mozes radi kad hoce ako je uredna trudnoca kucbi test bi ju morao ocitat. Ako ti ne dodje jos dan dva javi se gin da ti da progesteorn za potakne M. 
    Pticatrkacica da povisen ti je hormon stitnjace i prolaktin. Kako mislis nije dobro uzet uzorak? Ponovi nalaz i prije vadjenja krvi OBAVEZNO odmori najmanje 30 min. Pozeljno je da nisi namervirana, uspuhana i da se naspavas. Ovi hormoni mogu skociti i samo zbog stesa. Javi nove nalaze. 🤞 Da je sve ok. 
    Reni uuuhhhh mogu mislis kako ti je. Zao mi je da si tako sokirana, al najvaznije da sto prije sad obavis te pretrage sve koje moras. Nadam se iskreno i od aveg srca da je sve skupa samo uzaludna panika i da ti gin puse na hladon. Drzi se i pokusaj se smiriti jer stres ne pomaze u takvim situacijama a vjerujem da u glavi ludis. 🍀

pticatrkacica
    26. Ožujak 2019. 18:31

Grizli

Samonjegova nakon 7 dana test mozes radi kad hoce ako je uredna trudnoca kucbi test bi ju morao ocitat. Ako ti ne dodje jos dan dva javi se gin da ti da progesteorn za potakne M.
    Pticatrkacica da povisen ti je hormon stitnjace i prolaktin. Kako mislis nije dobro uzet uzorak? Ponovi nalaz i prije vadjenja krvi OBAVEZNO odmori najmanje 30 min. Pozeljno je da nisi namervirana, uspuhana i da se naspavas. Ovi hormoni mogu skociti i samo zbog stesa. Javi nove nalaze. 🤞 Da je sve ok.
    Reni uuuhhhh mogu mislis kako ti je. Zao mi je da si tako sokirana, al najvaznije da sto prije sad obavis te pretrage sve koje moras. Nadam se iskreno i od aveg srca da je sve skupa samo uzaludna panika i da ti gin puse na hladon. Drzi se i pokusaj se smiriti jer stres ne pomaze u takvim situacijama a vjerujem da u glavi ludis. 🍀

Za ovaj drugi mi je receno da nije pravilno uzet uzorak,sto ide 3-5 dan ciklusa,to ponavljam. FSH LH i estradiol. 
    A ovi su ovakvi kakvi jesu,nemam ti sta boljeg javit. Bila sam u cekaonici bar 30min.sjedila,odmorna,naspavana,bez stresa. Ne znam sta da mislim. Sacekat cu i taj drugi nalaz pa cu svom ginekologu. Pretpostavljam terapija lijekovima. S ovim nalazima nema sanse za trudnocu. Imas li ista pametno savjetovat. Luda sam!

samonjegova29
    26. Ožujak 2019. 19:12

Grizli

trenutno se pojavio smeđi svijetlo smeđi iscjedak i bolove u leđima i malo stomaku. svakako idem gink .. :)

Ćao svima ja sam ovde nova :) Došla sam radi upoznavanja,informisanja i finog druženja <3

Grizli
    26. Ožujak 2019. 19:43

pticatrkacica

Grizli

Za ovaj drugi mi je receno da nije pravilno uzet uzorak,sto ide 3-5 dan ciklusa,to ponavljam. FSH LH i estradiol.
    A ovi su ovakvi kakvi jesu,nemam ti sta boljeg javit. Bila sam u cekaonici bar 30min.sjedila,odmorna,naspavana,bez stresa. Ne znam sta da mislim. Sacekat cu i taj drugi nalaz pa cu svom ginekologu. Pretpostavljam terapija lijekovima. S ovim nalazima nema sanse za trudnocu. Imas li ista pametno savjetovat. Luda sam!

Al draga svi hormoni spolni osim progesterona se vade od  3-5 dana. A ako imas bolne menge onda tsh mozes nakon menge vaditi. Svakako se javi dr da te uputi kod endokrinologa jer taj tsh nije nikako dobar za ostvorenje trudnoce. 

Reni
    26. Ožujak 2019. 20:01

Upravo sam se vratila s jos jednog pregleda,isla sam kod privatnika s danasnjim nalazom,pregledao on mene detaljno rekla bi jer je bas dugo trajalo. On je puno pozitivniji od moje gin.,kaze da se njemu jajnik cini u redu ali da je jajovod ispunjen nekom tekućinom,tj zacepljen,mozda neka upalica,svakako napravit markere i da ga nazovem kad budu gotovi da mu javim jesu ok. Ne znam jel me samo htio umiriti ili stvarno misli da nije nesto opasno. Inace je na glasu kao dobar gin,ne prica puno i uvijek je nekako umirujuci,imala sam obicaj prije par godina jednom godišnje kod njega na rutinski pregled otic,tad jos nisam imala svog gin. Evo ne znam,malo sam mirnija ali opet...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.