Iii napokon stigla moja vampirica 😊 Pa nikad je nisam radosnija dočekala. Toliko me danima boli da sam je baš baš čekala. Sada mogu odmoriti i onda u lov na muža 😊😂 čini se na kraju da su protekla dva ciklusa zapravo bila vandredna a da je ovaj vratio u normalu. Zadnja dva su bila na 10dpo a ovaj na 14dpo što je u skladu s mojim nekadašnjim prošlim ciklusima. Sada mogu mirno na spavanac.
url=https://lilypie.com]
Mallla ajde ugodi joj i dobro popricaj s njom ko Rastika sa svojom,ako treba uplati joj devetomjesečni put oko svijeta,dosta ste se druzile 😂😂
Mallla eto nek je i ta stigla. Nasa psiha radi cuda pa je moguce da i zbog toga je ovulacija ti prije uranila. Moja prijateljica je rekla da je imala rane ovulacije samo kad je s muzem radila na bebi zanoba dijeteta tako ponekad nas i nas mozgic malo prc prc! Sad lijepo uživajte skupa a onda ju pozdravi do daljnjeg.
Ostatak ekipe kako je? Sto ima?
Kod mene nista novog cekam dan koji bi bio primjeren za pisnut test. Odustala od kineza jer sam ih skoro sve pootvarala da provjerim kakvi su i svi su na donjem dijelu za testiranje odljepljeni i crveni. Ne znam nisam nikad to vidila na testovima mozda je i u redu al ja ih fino bacila. Iskreno da vam kazem meni se test uopce ne radi.
Grizli 🤞🏻,ja tek 7.4 radim test necu prije,zbog razocaranja,dugoooo cekanje,mozda mi prije i M dode,ali nadam se da nece,da je to to,jer krajem 5 mj moram k ginekologu ako se trudnoca ne ostvari.
Grizli, znas da mi je drago sto ti ne valjaju testovi. Neka jos malo... 🤫
Malla, ajde neka menge. Neka si joj se obradovala mozda se sokira pa ne dodje vise. 🥳
Reni, sretno na pregledu danas. Javi sto se dogadja. 🤞🏼❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
😂😂 Otić će i ta menga al s dobrim razlogom 😀😀 Ne opterećujem se puno... Imam kući svoju mišicu od 2,5 god pa kad nam se pridruži pojačanje dobro se pridruži. A što se tiče M meni su zadnja 3mj na poslu exstra stresna još ja zabrijala na trudnoću i eto kombinacije da bude kaos u organizmu.
Grizli dobro da si ih bacila samo bi se izludila s rezultatom i ispravnošću.
Reni sretno! Javi šta kaže dr.
Grizli i Leptirić sretno 😀 navijamo
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure, nisam nova ovdje nego povratnik, jer sam u 11. Tjednu dobila smeckasti iscjedak i na hitnoj saznanje da srceko vise ne kuca. Trenutno se cistim, samostalno. Od saznanja u nedjelju, sinoc je pocelo obilno krvarenje, sad se nadam da sam uspjela sve izbaciti sama. U cetvrtak imam kontrolu pa cu vidjeti. Prva trudnoca i prvi pobacaj. Prije tog je bila biokemijska na dan menstruacije. Nakon toga ova. A samo ta dva puta smo i radili na bebi. Nadam se trecoj sreci. Zanima me da li se neka od vas sama ocistila bez kiretaze i kad je pocela nakon toga raditi ponovno na bebi?
🧔39
👧31
Jutro!! Kod nas je krasno sunčano, ali puno hladnije nego prošlih dana. Upravo pijem prvu kavicu☺.
Grizli sve smo u iščekivanju tvoga plusa, nadam se da sutra javljas najlhepse vijesti.
Malla super da je m konacno stigla, neka sto prije prođe i u nove pobjede.
Raštika i Pina sretno u lovu na zeca i neka ovaj mjesec upadne u zamku i tamo ostane barem 9 mjeseci 😉.
Chappie zao mi je zbog spontanog, i sama sam ih imala 2x pa znam koliko je to bolno, manje fizički a puno više psihički. Ja sam se 2x sama očistila, ali moja trudnoca je bila oko 7 tjedana kada je nastupio spontani, imala sam nekoliko dana onako kao menstrualne grčeve i krvarenje, nije bilo strasno i na kontroli na uzv-u je sve bilo cisto. Sto se tice ponovnog pokušavanja buduci je meni to bio 2.spontani mi smo prvo htjeli obaviti pretrage prije nego ponovno probamo tako da smo nakon 4.mjeseca krenuli ponovno pokušavati.
Danas mi je 8dc, vec dosta sluzi imam tako da od danas krecemo i mi u lov na zeku 😂😂, valjda ce koja uspjeti uloviti ga ovaj mjesec
Mika - kad ste krenuli nakon prvog spontanog?
Prvi spontani sam imala u 2.mj.prosle godine, tada sam imala i kiretažu, preporuke su bile da mozemo krenuti nakon 3 ciklusa, ali ja sam se nakon 5. ciklusa osjećala spremnom, uspjelo nam je iz prve ali se nažalost nije održalo, nadam se samo da ce biti treca sreca, odnosno kad se uhvati da ce se i održati.....tebi zelim isto.
Sortiraj odgovore
Najstariji