Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chappie
    26. Ožujak 2019. 09:25

Ma naravno da ce biti sve super bas tako treca sreca. :) 
    Sto ste sve od pretraga radili? Jel to sve ok pokazalo? 
    Ja se odmah osjecam spremnom ne mogu docekati da ovo prodje. Tako sam si poslagala kockice u glavi da jednostavno ne zelim biti tuzna. Dva dana sam plakala a sad je dosta. Mislim da to ne treba nikoga obeshrabriti. Samo gurati dalje dok ne bude kako treba. 

🧔39
    👧31

Mika111
    26. Ožujak 2019. 09:39

Radila sam briseve i serologiju na TORCH, to sam odradila nakon 1.spontanog, a poslije drugof još kariogram, testove na trombofiliju, OGTT, inzulinsku rezistenciju i vitamin D, jedino mi je vitamin D bio nizi, negdje oko 38, a preporuca se da bude iznad 75 pa ga sad uzimam u visokim dozama vec 2 mjeseca i plan je jos 2, nije sigurno da li je to bio uzrok, ali je vit.D vazan za kvalitetu jajne stanice pa svakako nadoknada ne moze odmoci, svi ostali nalazi su nam bili ok.

samonjegova29
    26. Ožujak 2019. 09:51

Dobro jutro svima :D 
    e ovako, ako je ko citao moje postove, ako ne evo opet da objasnim.
    Zadnju mjesecnicu sam imala 19.2. koja traje 5 dana max.Po nekoj racunici nakon tog idu plodni dani, i izmedju kao na dan ovulacije mi se pojavilo smeđe i roze, i trajalo je 2 dana uz pracenje bolova, pri dnu stomaka i ledja. tokom tih plodnih dana do dan danas povremene bolove imam u dojkama, bolovi pri dnu stomaka,  blaga pojava iscjetka bijelog, nadut stomak, pracen grcevima, povremena zgaravica, vrelina i crvenilo lica temp oko 36,9.
    Ciklus je trebao doci  po kalendaru 19 tog. ali radi predhodnog mjeseca pomjera se dva dana ali eto mjesecnica se jos nije pojavila. 
    Test cu svakako napraviti..
    ali sta vi mislite.?

Ćao svima ja sam ovde nova :) Došla sam radi upoznavanja,informisanja i finog druženja <3

sofi09
    26. Ožujak 2019. 09:52

Cpappi zao mi je, 3 sreca je nasa Ja cekam da dobijem mengu nakon tabletice. Meni je ovo 2 spontani, poslje 1 sam se sama ocistila..Meni doktor nije dao nikakve pretrage poslje 1, kaze da je to "prirodna selekcija"...nazalost dogodilo se i 2 put ali sada ne zelim cekati hoce se itko smilovati poslat me na nesto, pa cu obaviti sto mogu privatno...Trebala sam i prvi put ali prva trudnoca i neznanje....Mi smo prvi put cekali cca 5-6 mj...a sada planiram napraviti pretrage i krenuti...

Chappie
    26. Ožujak 2019. 09:54

Hvala Mika, onda cu tako i ja, gdje si radila TORCH? Mora se u zaraznoj ili se moze i u petrovoj? 

🧔39
    👧31

Chappie
    26. Ožujak 2019. 09:57

Sofi drzim nam fige da sve uspijemo. :) 

🧔39
    👧31

Mika111
    26. Ožujak 2019. 10:01

Chappie

Hvala Mika, onda cu tako i ja, gdje si radila TORCH? Mora se u zaraznoj ili se moze i u petrovoj?

Ja sam iz Os pa sam to radila u zavodu za javno zdravstvo, a za zg ne znsm gdje se radi.

Mika111
    26. Ožujak 2019. 10:03

Samonjegova dobro došla, tebi vec dosta kasni tako da ti je najbolje napraviti test pa ces sigurno znati o cemu se radi, mi ti ovako mozemo samo nagađati jer su simptomi trudnoce i pms-s vrlo slični......i neka bude plus na testu😉

samonjegova29
    26. Ožujak 2019. 10:06

Mika111

Samonjegova dobro došla, tebi vec dosta kasni tako da ti je najbolje napraviti test pa ces sigurno znati o cemu se radi, mi ti ovako mozemo samo nagađati jer su simptomi trudnoce i pms-s vrlo slični……i neka bude plus na testu😉

Hvala, svakako ce test bit urađen uskoro. :) .. 

Ćao svima ja sam ovde nova :) Došla sam radi upoznavanja,informisanja i finog druženja <3

Chappie
    26. Ožujak 2019. 10:09

Samonjegova nadam se da bude plus, kad ces raditi? 

🧔39
    👧31

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.