Evo cure samo da javim da sam obavila HSG! Pretraga jest bolna al uz duboko disanje se da izdržat. Al onda slijedi ono nakon pretrage na šta se ja nikako nisam pripremila jer kad je HSG bio gotov odahnula da sam preživjela. Nakon šta su me sestre dovezle u sobu počeli takvi bolovi da bi vrištala najrađe, preznojavanje, probljedila i cijela se tresla od bolova, hvala bogu pa je sestra došla nakon šta sam zvonila i dobila injekciju protiv bolova koji su nakon pola sata popustili. Sad injekcija vec polako popušta pa trpim lagane bolove al ako opet krenu oni luđački opet ću ih zvat za injekciju .Eto to je moje iskustvo sa HSG-om
Reni navijam da ni ne dođe kad već nije. Makar da napraviš pregled. Tvoja i moja M su očito nešto ljute na nas pa ih nema 😂😂
Helena drži se, proći će to a onda će u miru stići i plusić
url=https://lilypie.com]
Reni navijam da ni ne dođe kad već nije. Makar da napraviš pregled. Tvoja i moja M su očito nešto ljute na nas pa ih nema 😂😂
Helena drži se, proći će to a onda će u miru stići i plusić
Hvala! 😀 To i mene tješi da su svi ovi bolovi i sve kroz svaka od nas prolazi samo još jedan korak bliže do toliko željenog plusića ❤️
Curke hvala za dobre zelje i fige! Ako je sudjeno bit ce plus u srijedu, danas ocito nije bio dan za to. A i svega 7 dana je od transfera pa mi je sad malo i drago da je tako ispalo da se nisam nazivcirala ako bi rezultat bio negativan. Ne zelim se previse nadat, jer imam osjecaj da bi se raspala psihicki kad bi se poveselali prerano. Tata simptoma bas i nemam. Inala par dana osjecaj ko da cu procuriti, pa skoro 2 dana bez icega , danas popodne opet malo grceva kao da cu dobiti. Jedina konstantna pojava od dana transfera do danas je moja astma koja me gusi doduse jedan dan vise jedan manje ovisno sto radim, al bas me muci. Muz me zeza da me smrzlic nahladio iznutra. I umorna sam dosta al to je uvijek kad sam na progesteronu pa niti ne racunam kao neki simptom, a i spavalica sam. Zapravo ja sam cijeli ciklus prakticki bez simptoma koje inace tokom ciklusa imam.
Sve curke koje cekate plusice 🍀🍀🍀🍀
A vi u lovo na zeceve i ostale zivotinje predlazem da lovite muzeve, a zecici ce sami doci! Samo opusteno i uzivancija.
Curke hvala za dobre zelje i fige! Ako je sudjeno bit ce plus u srijedu, danas ocito nije bio dan za to. A i svega 7 dana je od transfera pa mi je sad malo i drago da je tako ispalo da se nisam nazivcirala ako bi rezultat bio negativan. Ne zelim se previse nadat, jer imam osjecaj da bi se raspala psihicki kad bi se poveselali prerano. Tata simptoma bas i nemam. Inala par dana osjecaj ko da cu procuriti, pa skoro 2 dana bez icega , danas popodne opet malo grceva kao da cu dobiti. Jedina konstantna pojava od dana transfera do danas je moja astma koja me gusi doduse jedan dan vise jedan manje ovisno sto radim, al bas me muci. Muz me zeza da me smrzlic nahladio iznutra. I umorna sam dosta al to je uvijek kad sam na progesteronu pa niti ne racunam kao neki simptom, a i spavalica sam. Zapravo ja sam cijeli ciklus prakticki bez simptoma koje inace tokom ciklusa imam.
I ja se prikljucujem toplim zeljama i nadam se da ce ovaj put biti sve ok🤞👋👍
Cure, ja pisnula LH trakicu i sjedim cemam 10 min da prodje a evo nje bome vec na 6 minuta druga crtica tamna. 🤘🏻 Odoh u akciju veceras i sutra, ma i preksutra ak treba. 😂😂😂
Grizli, nebo te sacuvalo sa nevaljalim testovima. ❤️ 😉
Hellena, drzi se i sretno! 🤞🏼❤️
Cure sretno vama, sretno meni. Odoh, duznost zove. 😂😂🤞🏼😚
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cure, ja bih vas jos jednom ugnjavila sa svojim trakicama..
Znaci kao sto vidim nijedna nije pik, ali na gornjoj slici vidite da nisam u isto vrijeme piskila. Evo danas je cijeli dan trakica negativna, pa nisam ni slikala. Jucer ujutro sam u wcu primjetila neku sluz ali jbg bilo je kasno za provjerit teksturu 😂 i nisam uopce imala bolove jake kao prosli ciklus kad sam bas osjetila pucanje folikula. Odnose smo imali sinoc i jutros.. sto vi mislite , mozda do O uopce nije doslo? Ili jednostavno nisam u pravom trenutku piskila trakice?
Malla je izgleda da se krava naljutila bas kad ne treba,ustvari izabrala je pogrešan razlog za ljutnju 🙈
Rastika jesi luda,svaki dan me nasmijes,divna si 😂😂🤗
Pina ja bi po tom rekla da bi pik mogao bit kroz dan dva,mene je u ovom ciklusu isto zaintrigiralo sto nisam osjetila bolove koje inace osjetim kad je O,vjerovatno je bio anovulacijski a ja to kasno povezala. Navali veceras i sutra opet pisaj,pokrivaj sve sto stignes pa sta bude. 🤞
Reni kod tebe je jasno da do ovulacije nije došlo jer je folikul zapravo postao cista ako sam dobro shvatila ciste.
A sve su prilike da je i kod mene isto....ko bi znao.
Pina mozda ce tek bit.. Iako mi 16 i 17dc izgledaju dosta tamno
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji