Jutro cure, tko lovi zeku? Ima netko da je ulovio ili možda ulovio zeku?
Ja još lovim M, test je negativan, temp. Je u padu bolovi su tu ali ne curim još, nadam se da ću skoro.
Pa možda ulovimo Uskršnjeg zeku 😀
url=https://lilypie.com]
Ja sam u lovu na zeca... O bi trebala biti kroz dan, dva najkasnije. Pišnem na LH trakice, jučer sam se malo zeznula... Iza ručka sam popila dvije-tri čaše crnog vina, ponijelo me sunce... i onda otišla piškit trakicu i ispala mi svijetlija nego dan prije. Prvo sam se malo prepala nije valjda da neće bit ovulacije ovaj mjesec,ali nadam se da je do tekućine. Nadaaaam se... Danas ću pripaziti pa ćemo vidit... Napaljena sam, ali nema nikakve sluzi još. Vidit ćemo sve uskoro....
Sretno Malla, ovo je sad vrijeme zeki kako god okreneš.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Mallla nadam se da ce uskoro doc M pa se i ti bacas na posao!
Evo pratimo se Rastika i ja, na app stoji da je O za 2 dana ali prosli ciklus je dosla dva dana ranije... trakice sam stavila sliku jucer , navecer sam radila jos jednu koja je bila svijetla, isto se kao rastika opet nanervirala misleci da sam propustila O... sad cekam jos sat dva pa cu piskit opet, valjda bude pik. Nema jos prave plodne sluzi ni nekih bolova sto me tjesi. U svakom slucaju pokrili smo jučer i danas, a i sutra ćemo 😊 prosli ciklus smo imali odnose dan prije O ali ne i O, pa nije uspjelo.... sretno svima od 💜
Grizli, kad misliš radit test?
Pina vrag mi jutros nije dao mira i napravila nekog kineza, a zapravo otvorila ih 2 al oba su bila sva nikakva. 1 sav raspadnut odljepljen, a drugi sav vec rozi probala sam napraviti tog 2.al naravno nista od njega sav neki razmljan i pun fleka tako da sam odustala jer mi danas ocito nije bilo sudjeno s testovima. Moram kupiti test pa mislim nozd au srijedu ili cetvrtak najkasnije napraviti jer bi u cet morala na sluzbeni put pa da znam dal da zicam muza da ide samnom ili mogu sama.
Eto mozda bolje onda da nisi forsirala te testove danas 🤷♀️ naravno da drzimo fige na rukama i nogama za tebe i tvoj plusic, sjetim te se cesto u molitvama, iako se ne poznajemo osobno znam da si jedna jako plemenita osoba i da si zasluzila svoju mrvicu 🙏 kakvi su ti simptomi, kako se osjecas? Inace koliko dana pred M bi ti poceo pms?
A kako su nam nase trudnice?
Malatajna, jesi jos u komadu? Ostale cure, ana donna, mini cooper, Aurora.. kako ste vi?
Ooo cure sretno u lovu. Meni u 1 T smo se kresnuli samo na dan O. Ništa prije ništa iza. I bilo uspješno. A sad sve pokrila i M zafrkava 😊😂
Al dobro proc ce to, samo nikada me ovoliko nije mučio PMS niti na ovaj način.
Grizli sretno u srijedu. Navijamo za tebe svom snagom.
url=https://lilypie.com]
Mala Tajna kako si??? Kolika je beba sada?
Mi smo danaa 34+2, jedva jedva cekam roditi!
Ovaj tjedan cemo se smontirati i cekamo.
Beban je veliki, tako da mu se nadam mozda i ranije.
Sretno svima!!!
Rastika, Grizli, Pina, Malla i ostale, SRETNO!! ♥️
Sutra idem gin,napokon,samo se molim da ne stigne kad nije dosad,da me uspije lijepo pregledat.
Grizli 🤞🤞🤞🤞 samo tebe cekam 😁🤗🤗
Ostale cure u lovu sretno,pratim vas!
Sortiraj odgovore
Najstariji