Da i proljeće i želučane tegobe su True match.
url=https://lilypie.com]
Glupo mi bilo napisat danas ali uz titranje zeluca mi takodjer titra i lijevi kapak oka,isto ima juhuuu dana ni ne mogu se sjetit tocno kad sam upratila. A sigurno psiha radi svoje,ovo je bio bas zeznut mjesec.
Zene drge sta da radim trebam sutra da vadim nalaze krvi i urina dal da stavim trrapiju utrogestana jedna je od 100 mg.. hocel sta uticat na nalaz urina sta ste vi uradile u toj situaciji inace sam 7+1 .
url=https://lilypie.com]
Glupo mi bilo napisat danas ali uz titranje zeluca mi takodjer titra i lijevi kapak oka,isto ima juhuuu dana ni ne mogu se sjetit tocno kad sam upratila. A sigurno psiha radi svoje,ovo je bio bas zeznut mjesec.
Ne mora biti povezano... kapak zna titrat ako fali b vit, magnezij, od buljenja u ekran...pijes li kakve vitamine? meni se zna to dogoditi. Zadnji put me danima drzalo i tako da sam doslovno ruku drzala preko oka dok bi s nekim pricala. I onda mi je sestra dala neke svoje trudnicke vitamine sto su joj ostali. Ali ne sjecam se koji su bili, pakiranje u tablu, klasika. I proslo me. 🤷🏼♂️
A koji bi uzrok bio, cula sam svasta pa cak i pocetak multiple. Ali ja sam tad bila pod pritiskom, nisam ni spavala, bas sam se lagano raspadala. Par dana vitamina i puno sna i proslo. 😉 Lako moguce da je i kod tebe tako. Ali reci ti to sve i svojoj gin. Dobro je cuti dva strucna misljenja pa makar ti rekla da se bezveze brines. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Zene zaboravila sam reci da imam srcoliku maternicu ima to koja od Vas i ako ima problema sa zacecem?
Pozdrav cure... ja od spontanog nisam jos prestala krvarit. No bio je period kad sam ful malo, samo u tragovima i onda mi je napokon prosli tjedan dosla menga i bome traje. Vec osmi dan danas no mislim da je to to. Jedva cekam dan kad vise necu trebat nosit nikakav ulozak
Lalla prva menga nakon spontanog meni je uvijek duze trajala. Nadam se da si dobro. Jesi bila kod gin da provjeri dal se sve ocistilo i vadila betu?
Grizli, bila sam jos prije menge kod svog gina i cak na hitnoj. Sve je bilo ok. Vadila sam zadnje betu negdje 5-6 dana prije menge i bila je 3.3
Dobro sam, jedino me jako boli u krizima. Jedva hodam i pijem brufene. Vjerojatno nije povezano s spontanim, al me na tom mjestu boljelo i u prvoj i u drugoj trudnoci pa sam morala spavati s jastukom ispod ledja.
Lalla normalno je da imas bolove tokom menge cak i par cijlusa nakon spontanog. Maternica se vraca na prijasnju dimenziju
Nisu bolovi u maternici, vec u krizima, ledjima, kukovima... ukocenost. Hodam malo nagnuta prema naprijed i tesko mi je sjest i podici se. Menstrualni bolovi i nisu pretjerano jaki. Ma proci ce, ici cu kod kiroprakticara
Sortiraj odgovore
Najstariji