Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    24. Ožujak 2019. 19:34

Da i proljeće i želučane tegobe su True match. 

url=https://lilypie.com]

Reni
    24. Ožujak 2019. 20:44

Glupo mi bilo napisat danas ali uz titranje zeluca mi takodjer titra i lijevi kapak oka,isto ima juhuuu dana ni ne mogu se sjetit tocno kad sam upratila. A sigurno psiha radi svoje,ovo je bio bas zeznut mjesec.

• Lady33
    24. Ožujak 2019. 22:03

Zene drge sta da radim trebam sutra da vadim nalaze krvi i urina dal da stavim trrapiju utrogestana jedna je od 100 mg.. hocel sta uticat na nalaz urina sta ste vi uradile u toj situaciji inace sam 7+1 .

url=https://lilypie.com]

Raštika
    25. Ožujak 2019. 06:40

Reni

Glupo mi bilo napisat danas ali uz titranje zeluca mi takodjer titra i lijevi kapak oka,isto ima juhuuu dana ni ne mogu se sjetit tocno kad sam upratila. A sigurno psiha radi svoje,ovo je bio bas zeznut mjesec.

Ne mora biti povezano... kapak zna titrat ako fali b vit, magnezij, od buljenja u ekran...pijes li kakve vitamine? meni se zna to dogoditi. Zadnji put me danima drzalo i tako da sam doslovno ruku drzala preko oka dok bi s nekim pricala. I onda mi je sestra dala neke svoje trudnicke vitamine sto su joj ostali. Ali ne sjecam se koji su bili, pakiranje u tablu, klasika. I proslo me. 🤷🏼‍♂️
    A koji bi uzrok bio, cula sam svasta pa cak i pocetak multiple. Ali ja sam tad bila pod pritiskom, nisam ni spavala, bas sam se lagano raspadala. Par dana vitamina i puno sna i proslo. 😉 Lako moguce da je i kod tebe tako. Ali reci ti to sve i svojoj gin. Dobro je cuti dva strucna misljenja pa makar ti rekla da se bezveze brines. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• leptiric00
    25. Ožujak 2019. 07:27

Zene zaboravila sam reci da imam srcoliku maternicu ima to koja od Vas i ako ima problema sa zacecem?

Lalla
    25. Ožujak 2019. 08:02

Pozdrav cure... ja od spontanog nisam jos prestala krvarit. No bio je period kad sam ful malo, samo u tragovima i onda mi je napokon prosli tjedan dosla menga i bome traje. Vec osmi dan danas no mislim da je to to. Jedva cekam dan kad vise necu trebat nosit nikakav ulozak 

Grizli
    25. Ožujak 2019. 08:16

Lalla prva menga nakon spontanog meni je uvijek duze trajala. Nadam se da si dobro. Jesi bila kod gin da provjeri dal se sve ocistilo i vadila betu? 

Lalla
    25. Ožujak 2019. 08:24

Grizli, bila sam jos prije menge kod svog gina i cak na hitnoj. Sve je bilo ok. Vadila sam zadnje betu negdje 5-6 dana prije menge i bila je 3.3
    Dobro sam, jedino me jako boli u krizima. Jedva hodam i pijem brufene. Vjerojatno nije povezano s spontanim, al me na tom mjestu boljelo i u prvoj i u drugoj trudnoci pa sam morala spavati s jastukom ispod ledja.

Grizli
    25. Ožujak 2019. 08:26

Lalla normalno je da imas bolove tokom menge cak i par cijlusa nakon spontanog. Maternica se vraca na prijasnju dimenziju

Lalla
    25. Ožujak 2019. 08:42

Nisu bolovi u maternici, vec u krizima, ledjima, kukovima... ukocenost. Hodam malo nagnuta prema naprijed i tesko mi je sjest i podici se. Menstrualni bolovi i nisu pretjerano jaki. Ma proci ce, ici cu kod kiroprakticara 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.