Jel se to samo ja osjecam tako grozno danas.. kao da ni ne zasluzujem slaviti dan zena. Uopce. Koliko god se trudila pozitivna biti. U nasih skoro 3 god truda bezuspjesno. Sad pocela sezona kada one s kojima sam otpocetka bila i one imaju djecu i vec i 2 na putu.. izludujem lagano.. zato danasnji dan MRZIM!
Btw super za nastavak teme.. tamo je uzas kako je stekalo.
Ima dana kad se tako osjecam, ne igra mi ulogu datum nego eto pukne me tako iako ne pokusavamo nesto extra dugo(7mj) ali imam osjecaj da ce potrajat pa me nekako to sve malo izdeprimira pogotovo kad oko tebe svi ostaju trudni i trebas biti sretan zbog njih a to tesko..ali, jedno veliko ALI si onda odvrtim u glavi, ok ovo je moj kriz i moja borba ona tamo neka sto je 2,3..n djece napravile od prve ima nazalost neki svoj kriz i borbu za koju ja ne znam, u to sam se uvjerila nebrojeno puta..nisam birala svoj kriz niti ga mogu birat ali mogu odabrat kako cu se nosit s njim i kako cu se borit i takvo razmisljanje mi uvijek da neki adrenalin isto kao i plusevi koje vidim ovdje kod cura koje dugo vode svoju borbu..kao sto kike kaze, treba se isplakati i dozvoliti si razocarenje, ljutnju i ostale popratne osjecaje ali na trenutak a ne pomocu njih definirati sebe kao osobu...wannababysomuch ja te ne poznam ali dovoljno mi je sto vidim da si ovdje na forumu, znaci da i dalje nakon 3 godine se trudis, raspitujes i trazis nacin kako doci do tog famoznog plusa unatoc brojnim razocarenjima...zeno jel ti sama ne vidis koliko si jaka kao i sve zene ovdje, mogla si od svega odustat nakon mjesec, dva, godine...ALI NISI! Ako to nije vrijedno divljenja i ne pokazuje da su zene ZMAJ onda ne znam sto je...ja se prva divim kako tebi tako i drugim curama ovdje i jedino sto zelim je, ako ne daj Boze, put do mog plusa potraje isto dugo da nakon svih godina imam snage koliko vi ovdje, izmedu ostalih i kao ti wannababysomuch...razvezala sam jezik ko krava, sorry ali mislim da niti jedna zena koja ovoliko truda(sve na ovom forumu a i sire) i nade iz mjeseca u mjesec ulaze u nesto ne zasluje da krivi sebe nego da si digne spomenik!! Sorry cure na dugom postu, pukla me inspiracija..zivile vi meni, ne samo danas nego i inace! 😘🤘✌
Wannababy nemoj tako razmisljati...sve koje smo ovdje dugo i godinama se borimo s neuspjehom, sve smo mi imale toliko uspona i padova, ali ne smijemo se nikad dovesti u situaciju da se ne postujemo...nemoj gubiti nadu, doci ce vrijeme kada cemo i mi imati te male mrvice u rukama... Saljem ti puno zagrljaja i ne daj se draga 💟💞
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Vidis wannababysomuch koliko podrske imas samo iz ove grupe i od ovih divnih borbenih zena 💪
E sad cu ja izbaciti svoje ogorcenje, jedna poznanica koja voli zabadat nos u moju trudnocu, stavi sliku na instagram, gornja slika od nje i muza sa vjenčanja, a donja slika ultrazvuka ( u 7 je mjesecu), al ono najžalosnije je ono sta je ona napisala ispod slike:
"E ovo je pravi muž podario svojoj ženi za dan žena, da se osjeća ko najsretnija žena na svijetu".
😕🔫
Ona se treba osjećati loše, tako ponižavat druge muževe, koji bi rado to podarili svojoj ženi da mogu, koza jedna bezobrazna, to je zloba, i nepoštivanje drugih žena i muževa. Koza
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Žene sretan nam naš dan...
Želim nam svima samo pozitivu... vidim ovdje neki pad samopostvanja... Drage moje tek smo mi trudilice vrijedne postovanja i nesmijemo same sebe dovoditi u situaciju da se ne postujemo... toliko se svi trudimo neki duze neki krace, i to je vrijedno divljenja i postovanja.. jer ne odustajemo, jake smo.. i idemo dalje ponosno uzdignute glave, i nema posustajanja i odustajanja... kad napokon ugledamo taj plus, to zrno malo na ekranu, nece biti nitko vazniji i ponosniji od nas, jer one zene i muskarci koji ne moraju proci muku i borit se ovako kao mi nisu ni svjesni koliko su sretni.... Tako da glavu gore i pobjediti cemo i same sebe 💖
Mislim da je bilo dosta negative za danas,malo se razveselite ipak je danas nas dan!!!! Tek danas sam primjetila na mom kalendaru da mi pise ako smo uspjeli ovaj mj da bi termin bio 20.11. a bas na taj datum mi muz ima 40.rodendan,koja bi to bila sreca da se bas sad napokon potrefilo!!!
Mislim da je bilo dosta negative za danas,malo se razveselite ipak je danas nas dan!!!! Tek danas sam primjetila na mom kalendaru da mi pise ako smo uspjeli ovaj mj da bi termin bio 20.11. a bas na taj datum mi muz ima 40.rodendan,koja bi to bila sreca da se bas sad napokon potrefilo!!!
Iiiii ja kažem, ja sam super al sam morala to ispucati iz sebe 😂
Anavi, kako bi to bilo divno, pogotovo nakon toliko godina vaseg truda za bebacem, neopisiva sreca, ja sam se cila najezila, daj Boze da bude tako ❤
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Sad mi krivo sto sam to napisala kad vidim koliko pozitive. Al eto. Nemam ionako kome rec sto me muci. Sve kolegice koje su oko mene tako eto trudne... ili rodile.. doslovno mi se vise ni ne obracaju.. kamoli ako im se javim da odgovore na poruku.. razumjela bih da uistinu nemaju vremena.. al doslovno stalno su na fejsu i aktivne. Al eto mene izbacile iz zivota. Pa im hvala na tome jer su pokazale kakve su. Zalosno da sam s jednom curom s kojom sam se u ovoj grupi upoznala isto to je napravila nakon sto je zatrudnila. Decku da se obratim. Jednostavno ne razumije. Roditelji jos manje. I onda doslovno tonem sama u svemu tome. I onda dode dan(npr danas) da se pitam jesu li svi oni vrijedni tog da ja njih uopce molim za pomoc i razumjevanje. Nisam sigurna vise. Svaka cast onima koji se i duze bore od mene.. nadam se da imaju vise podrske. Al eto.. heh koja je ono bibliju napisala.. hvala ti na tom,ne smeta mi dug post kad volim citati 😉 i svima.. eto..hvala.. nista nam ne preostaje.. kako inace kazem.. iz svoje kože ne mogu, samo dalje jača krenuti. Svaki dan se borit. Pa valjda ce Bog nagradit za svakodnevnu borbu
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Anavi.. eto da je baar tako da bude najnajljepsi poklon 😘
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Ja zivim u nadi,samo eto kod nas ne postoji neki zdravstveni problem pa da znamo da je do toga.ali ja se ne predajem jos uvjek vjerujem da ce doci i nase vrjeme,samo se nesmije samosazaljevat i depresirat.
inace imam10krsnih kumcadi najstarije ima 16god najmlade 1god i 5mj i 3necakinje i 4necaka pa si nekako popunjavam tu prazninu kad me ulovi tuga
Sad mi krivo sto sam to napisala kad vidim koliko pozitive. Al eto. Nemam ionako kome rec sto me muci. Sve kolegice koje su oko mene tako eto trudne… ili rodile.. doslovno mi se vise ni ne obracaju.. kamoli ako im se javim da odgovore na poruku.. razumjela bih da uistinu nemaju vremena.. al doslovno stalno su na fejsu i aktivne. Al eto mene izbacile iz zivota. Pa im hvala na tome jer su pokazale kakve su. Zalosno da sam s jednom curom s kojom sam se u ovoj grupi upoznala isto to je napravila nakon sto je zatrudnila. Decku da se obratim. Jednostavno ne razumije. Roditelji jos manje. I onda doslovno tonem sama u svemu tome. I onda dode dan(npr danas) da se pitam jesu li svi oni vrijedni tog da ja njih uopce molim za pomoc i razumjevanje. Nisam sigurna vise. Svaka cast onima koji se i duze bore od mene.. nadam se da imaju vise podrske. Al eto.. heh koja je ono bibliju napisala.. hvala ti na tom,ne smeta mi dug post kad volim citati 😉 i svima.. eto..hvala.. nista nam ne preostaje.. kako inace kazem.. iz svoje kože ne mogu, samo dalje jača krenuti. Svaki dan se borit. Pa valjda ce Bog nagradit za svakodnevnu borbu
Zadnja recenica mi se jako svida...tako treba razmisljati i ne sumnjam da hoce!!! 😘
Ja zivim u nadi,samo eto kod nas ne postoji neki zdravstveni problem pa da znamo da je do toga.ali ja se ne predajem jos uvjek vjerujem da ce doci i nase vrjeme,samo se nesmije samosazaljevat i depresirat.
inace imam10krsnih kumcadi najstarije ima 16god najmlade 1god i 5mj i 3necakinje i 4necaka pa si nekako popunjavam tu prazninu kad me ulovi tuga
Sortiraj odgovore
Najstariji