Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Ožujak 2018. 16:12

Wannababysomuch, meni su suze dosle na oci, jer suosjecam sa tobom i tvojom boli, ja sam imala takvu situaciju da sam se osjecala neshvaceno od sviju, da su sve oko mene zatrudnile bez problema, jos se hvale sa tim, pa jos od muza prijatelj kaze moram li ti ja pokazat kako se dijete radi, gadljivo.
    Dok nisam trgnula samu sebe iz toga i rekla samoj sebi, e Boze hvala ti bar znam tko su mi pravi prijatelji i tko je uz mene, tako i ti.
    Onaj tko ovo ne prolazi, ne moze razumjeti, al bar moze bit tu da te saslusa kad ti je tesko i kad si nemocna, draga ovo je takav dan, danas si dozvoli da si tuzna, al nislucajno da se ne osjecas vrijednom, te oko tebe bi se trebale zapitat kakve su osobe, prijateljice. Ima puno toga lijepog sta nam zivot pruza, da od nase zelje za djetetom to ne vidimo, odvrati malo misli draga, dolazi proljece, sunce, cvijece, izvuci pozitivu iz sebe, bit ces bolje, zanemari njih, takve osobe ti ne trebaju u zivotu, niti su one tebe vrijedne, a ne da se ti pitas da li si ti njih vrijedna draga.
    Evo imas nas ovdje, podršku od nas i razumijevanje, tko ce bolje razumijeti nego zena koja prolazi kroz razdoblje i borbu kao i ti.
    Ja ti saljem jedan virtualni, ali snažni zagrljaj hrabra ženo ❤

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

wannababysomuch
    08. Ožujak 2018. 16:21

kike000

Wannababysomuch, meni su suze dosle na oci, jer suosjecam sa tobom i tvojom boli, ja sam imala takvu situaciju da sam se osjecala neshvaceno od sviju, da su sve oko mene zatrudnile bez problema, jos se hvale sa tim, pa jos od muza prijatelj kaze moram li ti ja pokazat kako se dijete radi, gadljivo.
    Dok nisam trgnula samu sebe iz toga i rekla samoj sebi, e Boze hvala ti bar znam tko su mi pravi prijatelji i tko je uz mene, tako i ti.
    Onaj tko ovo ne prolazi, ne moze razumjeti, al bar moze bit tu da te saslusa kad ti je tesko i kad si nemocna, draga ovo je takav dan, danas si dozvoli da si tuzna, al nislucajno da se ne osjecas vrijednom, te oko tebe bi se trebale zapitat kakve su osobe, prijateljice. Ima puno toga lijepog sta nam zivot pruza, da od nase zelje za djetetom to ne vidimo, odvrati malo misli draga, dolazi proljece, sunce, cvijece, izvuci pozitivu iz sebe, bit ces bolje, zanemari njih, takve osobe ti ne trebaju u zivotu, niti su one tebe vrijedne, a ne da se ti pitas da li si ti njih vrijedna draga.
    Evo imas nas ovdje, podršku od nas i razumijevanje, tko ce bolje razumijeti nego zena koja prolazi kroz razdoblje i borbu kao i ti.
    Ja ti saljem jedan virtualni, ali snažni zagrljaj hrabra ženo ❤

😘😘😘😘😘💋💋❤❤

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Ena1989
    08. Ožujak 2018. 17:01

Curke moje samo hrabro! Moja menga dosla 7.3 , trenutacno sva neka prehlađena, nikakva, obavila na desetke vađenja krvi i još me neke pretrage čekaju al ovaj mjesec sam sama sebi rekla da se nedam izdeprimirat i da će i moj veliki + doći jednog dana kad ću ga najmanje očekivat i da se zato ne vrijedi sekirat jer i tako ne mogu na to utjecati. Imam uz sebe seku sa dvije male nećakinje koja svaki mjesec sa mnom iščekuje moj + i tješi me, dečka koji me razveseli svojom potporom i sve vas na ovom forumu i znam da smo sve mi jake i zato samo hrabro dalje u našoj borbi za mrvicom. Svima šaljem jedan veliki zagrljaj i pozitivne vibre 😍😍😍😚😚😚😚❤❤❤❤❤

_svjesna
    08. Ožujak 2018. 17:49

Sasvim je normalno tako se osjećati, koliko je tesko ne ostajati u drugom stanju, isto tako je tesko i izgubiti trudnocu. Moja je greska bila sto sam odmah rekla svima da sam trudna nisam mislila na kasnije, kad mi se desio spontani osjetila sam toliko sazaljenja kasnije, a nijedan istinski komentar od pojedinih prijateljica. Mislim da mnoge zene zbog izostalih reakcija toliko i kriju spontane pobacaje i općenito sve lose da ne bi bile osudjene u pocetku kao "jalove mlade", nazalost je tako. Pogotovo u manjim sredinama. 
    Ja sam oduvijek osoba koja vodi racuna o životnim navikama, higijeni, ishrani, jedan partner i zivotu, vitamin ovaj, vitamin onaj, opet mi se dese tako neke stvari, pa spontani, pa bakterije, pa ovo, pa ono, a zene koje su toliko opuštene, i ne vode racuna ni o cemu ostani trudne i iznesu trudnocu bez problema. Pa ja sad kontam budi pametan u svemu tome. :)

08. Ožujak 2018. 20:36

Hellena, znam da smo ja i ti tu dan, dva u iščekivanju M, i isti dan smo dosle u ovu grupu, bas sam jucer se pitala gdje si, ne pises, nema te :)
    Zao mi je radi M, al bravo za pozitivu, samo hrabro i jako , sretno sa pretragama
     ❤💪🤗
    Svjesna, ja isto razmišljam, i ne želim dat do znanja i kad potonem i kad sam slaba, da me netko žali, ili dijeli glupe savjete... 
    Puno se puta i ja pitam, sta krivo radim, a ona koja puši cigarete cijelu trudnoću, druga ne pazi na ishranu, su bez problema zatrudnile i rodile.
    Doci ce i nase bebe, al cemo mi vise uzivati u svakom momentu nakon ove bitke, samo hrabro ❤❤❤

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

• anavi88
    08. Ožujak 2018. 20:41

Draga Svjesna tu ti nema pravila,primjer jedni susjedi kod mene u mjestu,obadvoje alkoholicari zapusteni prljavi nikad doktora vidjeli imaju 3 djece hvala bogu djeca zdrava,a neko pazi svaku sitnicu i zlo se dogodi,zivot je takav nikad neznas sta ce te snaci.

• ANYMANY
    08. Ožujak 2018. 21:00

Draga Wannababyso much, nemaš razloga biti tužna, niti se osjećati krivom. To što ti još nemaš bebicu, ne znači da vrijediš išta manje nego neka druga žena. Djeca nisu mjerilo vrijednosti jedne žene. Ženu čini mnogo toga, i iako bi tebe beba činila sretnom i potpunom, i bez nje vrijediš mnogo. Što se tiće drugih prijateljica koje su te zapostavile kad su dobile bebe, vjeruj mi, nije to zato jer ti nemaš bebu. Jednostavno kada dobiješ bebu, zbilja si zaokupljen, i nenamjerno zaboraviš druge. Nisu one tebe otpisale. Ja sam nema dugo imala situaciju da je između mene i drage prijateljice jednostavno nakon godina i godina nestala komunikacija. Jednostavno bio je neki dan, ja sam poslala poruku, ona nije odgovorila, drugi dan ja nisam htjela slat jer sam čekala da se ona javi, a ona nije. Onda je krenulo ljeto, more, praznici, djeca, i jednostavno se nismo javile jedna drugoj. Bila sam ljuta baš, jer sam vidjela da se druži sa drugim curama, da su na moru i sl. Ali neki dan sam ja njoj odlučila poslati poruku, i ona mi se javila, i opet se čujemo. Nemoj čekat da tebe netko zove, pozovi ti njih. Nisi sama, to nikako. Ali eto, svakome je njegov problem najteži. Evo, ja imam dvoje dječice tu, i jedno gore na nebu. Uhvatila me velika želja za još jednim, i grizem se iz dana u dan, a moj muž mrtav hladan kaže "Ako je suđeno bit će" (dođe mi da ga zadavim).

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• ANYMANY
    08. Ožujak 2018. 21:01

_svjesna

Sasvim je normalno tako se osjećati, koliko je tesko ne ostajati u drugom stanju, isto tako je tesko i izgubiti trudnocu. Moja je greska bila sto sam odmah rekla svima da sam trudna nisam mislila na kasnije, kad mi se desio spontani osjetila sam toliko sazaljenja kasnije, a nijedan istinski komentar od pojedinih prijateljica. Mislim da mnoge zene zbog izostalih reakcija toliko i kriju spontane pobacaje i općenito sve lose da ne bi bile osudjene u pocetku kao "jalove mlade", nazalost je tako. Pogotovo u manjim sredinama.
    Ja sam oduvijek osoba koja vodi racuna o životnim navikama, higijeni, ishrani, jedan partner i zivotu, vitamin ovaj, vitamin onaj, opet mi se dese tako neke stvari, pa spontani, pa bakterije, pa ovo, pa ono, a zene koje su toliko opuštene, i ne vode racuna ni o cemu ostani trudne i iznesu trudnocu bez problema. Pa ja sad kontam budi pametan u svemu tome. :)

I ja sam poletila odmah, kasnije se gorko pokajala, jer zapravo koliko je mene boljeo gubitak, toliko su se drugi čudili za čim ja to toliko žalujem. Komentari tipa Pa mlada si, Pa bit će i sl. su mi bili očaj

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Grizli
    08. Ožujak 2018. 21:05

Heeej zene, pa sto ja to citam neka depra nas oprala danas... prije svega wannababysomuch nemoj nam biti zalosna i izbedirana. shvacam kako se osjecas i ja sam poklekla 10 puta, al svaki put kad sam se digla bila sam za stepenicu jaca. ja sam imama 4 spontana i samo sam prvi put rekla mami svojoj i odlucila nikad vise, jer toliko sazaljenja i tog nekog ocaja u njenim ocima da ja to nisam mogla vise gledat ni slusat. jedine 2 osobe sto znaju su moja seka i kuma, jer obje imaju razumijevanja i mogu me utjesiti. dragi naravno je pun razumijevanja i pomoci i uvijek uz mene, al neke stvari ne mogu ni nemam potrebe s njime dijeliti. ali najbolje se osjecam kad se pojadam ovdje jer znam da samo tu su osobe koje bore istu bitku samnom. nisi sama, niti jedna od nas nije. naravno ove sto komentiraju sa strane ja sam pocela totalno ignorirat. svekrva i svekar ne znaju za situaciju jer dragi je odlucio da njima ne kazemo, i ja to postujem i valjda zna zasto je tako. al oni kad oni krenu sto cekamo i bla bla bla... dakle nema okupljanja di su oni da ne krenu s tom pricom. i nakon zadnjeg spontanog par dana kasnije smo ih vidili, i oni su poceli pricu o tome sto cekamo i kad mislim djete imat? ja sam na to im samo postavila protupitanje - a kad vi mislite umrijet? zasutili su nisu nista pitali vise od onda. valjda su shvatili. odnosno svekva vjerojatno jest jer je pametna zena, a za svekra sumnjam, a nije me ni briga. prijatelje koji pitaju te stvari pitam da mi odmah sad daju instrukcije o sexu al ne video klipici i slike, nego gace dole i ajmo. nitko vise ne pita nista jer su shvatili da sam postala jako bezobrazna. a oni sto to pitaju nisu. al ni to me ne sekira. ko ih sisa. ja samo znam da kad budem imala jednom djete u rukama, nase dijete ce biti bolje, lijepse, pametnije, posebnije od sve njihove djece. zasto? zato jer to dijete je biti najiscekivanije u mom okruzenju. i biti ce najposebnije. i nitko mi od njih ne moze zabraniti da tako razmisljam. zato drage samo pozitiva i pozitiva... ako nije plus sad biti ce drugi mjesec, ako ne treci... nasi zivoti barem imaju visi cilj, a ne drkat druge i pitat pitanja o tako intimnim i osobnim stvarima... sorry na izrazu i duuugom postu. ja sam danas skroz pzitivna i zelim svima prenjeti tu pozitivu i da mi sve budete sretne, zdrave i da uskoro sve hodamo sa trbusinama naokolo!

Grizli
    08. Ožujak 2018. 21:10

anavl88 drzim figice da onda bude taj poklon za 40 rodjendan muzu umotan u dekicu, ne u papir ;) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.