Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    16. Veljača 2020. 19:54

Marinalin

Svasta
    A nisi imala nikakve simptome i probadanja odma nakon O?
    Jesi mjerila bazalnu temp😱

Ne jer sam mislila cak da mi je O ovaj mj poranila, pisala sam i ovdje u grupi da sam imala egg white 7 i 8 dan ciklusa 😒
    14 dan, na dan kad obivno osjetim O i imam najjaci egg white apsolutno niceg nije bilo.

Not that fensi, ekšli..

16. Veljača 2020. 19:59

Ahaaa nisam citala oprosti
    Znaci imala si ranu O i eto super bez simptoma 
    Bitno da crtica jos potamni u pravi plus🥰🥰

Fancy
    16. Veljača 2020. 20:02

Marinalin

Ahaaa nisam citala oprosti
    Znaci imala si ranu O i eto super bez simptoma
    Bitno da crtica jos potamni u pravi plus🥰🥰

Pa pretpostavljam da bi s jutarnjim urinom bila dosta jaca, ovo je od veceras a danas sam pila dosta caja i urin je i po boji dosta razrijedjen.

Not that fensi, ekšli..

16. Veljača 2020. 20:04

Cekamo sutra ujutro pravi plusic😍😍😍

Raštika
    16. Veljača 2020. 20:08

Fancy cekamo s tobom sutra pravu crticu! 🤘❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Fancy
    16. Veljača 2020. 20:13

Hvala vam cure ❤

Not that fensi, ekšli..

Grizli
    16. Veljača 2020. 20:34

Rastika ajde drago mi je da su nalazi super. Ako ne bude islo spontano onda cu svakako navijati za tebe iza sezone da bude od inseminacije rezultata. Drzi se... A pisi ti slobodno di oces. Ja ne stignem ba spratiti sve i svugdje al kad ih uhvatim da si pisala tu onda idem citat.
    Ostalima svima sretno. Fancy kupi si u mulleru njihov test ili geratherm u ljekrani definitvno najpouzdaniji i najosjetljiviji testovi. Meni ovi clearblue 3 put krivo pokazali pa im nisam bas sklona. Sretno i da ujutro bude debeli plus! 

Fancy
    16. Veljača 2020. 20:40

Grizli

Rastika ajde drago mi je da su nalazi super. Ako ne bude islo spontano onda cu svakako navijati za tebe iza sezone da bude od inseminacije rezultata. Drzi se… A pisi ti slobodno di oces. Ja ne stignem ba spratiti sve i svugdje al kad ih uhvatim da si pisala tu onda idem citat.
    Ostalima svima sretno. Fancy kupi si u mulleru njihov test ili geratherm u ljekrani definitvno najpouzdaniji i najosjetljiviji testovi. Meni ovi clearblue 3 put krivo pokazali pa im nisam bas sklona. Sretno i da ujutro bude debeli plus!

Bio lazno pozitivan?

Not that fensi, ekšli..

Rita37🤰
    16. Veljača 2020. 21:39

Raštika

Rita36

Marina na koji nacin su ti vadili hormone..? Ono po danima ciklusa? 2. Pa 5.dc il kako vec ide. Ili? Lakse cu razumjeti ako znam od prilike sta ni kazu
    🙃

Mislim da se prvi vade na 3.-5 dan ciklusa a drugi na 21 dan. Nadam se da nisam krivo rekla. Sretno. 🤞

Hvala dragaa... Sutra klinika prvi dan pa sta Bog da.    Odnos zadnji bio jucer ujutro.. Tak da za papu i uzv super.... A opet pokrili dane prije O..   I SUTRA nadam se da ce se O vidjet jer bas je osjecam i sluz je ovah cuklus bas bila bogata i lijepa 
    🙃 🤭 Cak sam je i muzu pokazivala.   Poludila skroz 
    🙃 Hvala pusa 

Rita37🤰
    16. Veljača 2020. 21:40

Fancy

https://postimg.cc/HrZTvLCH/f344ce54

Cestitam od srca! Plus ko kuca! Bravo za vas! 🍀 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.