Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Veljača 2020. 21:50

Buy oxycontin online
    Buy oxycontin online now from rexonpharmacy.com without a prescription with your debit / credit card, bitcoins or paypal and get discreet the next day delivery.
    Order now

Uses
    This medication is used to help relieve severe ongoing pain (such as due to cancer). Oxycodone belongs to a class of drugs known as opioid (narcotic) analgesics. It works in the brain to change how your body feels and responds to pain.
    The higher strengths of this drug (more than 40 milligrams per tablet) should be used only if you have been regularly taking moderate to large amounts of opioid pain medication. These strengths may cause overdose (even death) if taken by a person who has not been taken opioids regularly.
    Do not use the extended-release form of oxycodone to relieve pain that is mild or that will go away in a few days. This medication is not for occasional (“as needed”) use.
    Buy oxycodone online
    buy oxycontin online pharmacy
    buy legal oxycontin online
    buy legal oxycontin online
    buy oxycontin online uk
    buy generic oxycontin online
    buy oxycontin online safe
    buy oxycontin
    buy oxycontin 30mg online
    Buy oxycontin online

Raštika
    16. Veljača 2020. 08:18

Rita36

Marinalin

Meni su ultrazvuk radili par dana prije spermigorafa i nisu me pitali kad sam imala odnos
    Mislim da ultrazvuk nije bitan tj nije bitno prije ultrazvuka kad sam imaala odnos

Ok po tome sam se i vodila.. Ne treba bas vecer prije ultrazvuka al evo dva dana prije nije frka. Za spermiogram muz je prosli put trebao imati apstinenciju 4 dana. Vidjet cemo kako ce sad naredit.. Ma nedam u času kad su plodni dani.. Sluz i danas bas divna. Autobahn otvoren ja kazem
    🙃

Za uzv ne znam al za briseve i papu treba imat stanku od 24 sata. A za spermiogram od 2 do najvise 4 dana. Nikako manje od 2 ni vise od 4.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    16. Veljača 2020. 08:23

Rita36

Marina na koji nacin su ti vadili hormone..? Ono po danima ciklusa? 2. Pa 5.dc il kako vec ide.  Ili? Lakse cu razumjeti ako znam od prilike sta ni kazu
    🙃

Mislim da se prvi vade na 3.-5 dan ciklusa a drugi na 21 dan. Nadam se da nisam krivo rekla. Sretno. 🤞

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Grizli
    16. Veljača 2020. 08:23

Sorry na upadu cure... Ulovila da Rastika je nesto napisala pa dosla joj se javiti. Nadam se da je sve ok sada kod tebe i da ste krenuli opet u lov. Jesi radila kakve nalaze nove? Kakva je situacija? Drzim fige da uspije svima posebno tebi Rastika. 😊

Mallla
    16. Veljača 2020. 08:56

Grizli

Sorry na upadu cure… Ulovila da Rastika je nesto napisala pa dosla joj se javiti. Nadam se da je sve ok sada kod tebe i da ste krenuli opet u lov. Jesi radila kakve nalaze nove? Kakva je situacija? Drzim fige da uspije svima posebno tebi Rastika. 😊

Grizli ja sam sad vidila da si ti pisala pa upadam tu. Inače ne upadam u teme o trudnoćama i tako al u ovu temu mogu. Tu smo svi počeli. 
    Čestitam ti na bebici duuugo željenoj jedna priča koja me često poguraa da ustanem kada padnem. Nadam se da ste dobro, da je sve u redu i da uživaš punim plućima biti mama ❤️

url=https://lilypie.com]

16. Veljača 2020. 08:56

Meni su vadili 3 dan ciklusa hormone👌

Tinker 🌸
    16. Veljača 2020. 17:59

Pozdrav svima, 

Nova sam na ovom forumu :). Ukratko, imam 37 g, kcerkicu od 5 g. Prosle godine prekid trudnoce u 19.tj zbog anomalije mozga bebice i prije 10ak dana spontani u 11.tj :(. Prije zadnje trudnoce napravila sam briseve, papu i hormone, sve uredno. Sad su me poslali na testove trombofilije. Inace imam i hipotireozu, jos od 1.trudnoce, ali su mi hormoni uredni pod terapijom. Da li ste vi isli na jos neke dodatne pretrage? Htjela bih sve provjeriti sto se moze, da sam bar s te strane koliko toliko mirna prije sljedeceg pokusaja ...

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Raštika
    16. Veljača 2020. 18:36

Grizli

Sorry na upadu cure… Ulovila da Rastika je nesto napisala pa dosla joj se javiti. Nadam se da je sve ok sada kod tebe i da ste krenuli opet u lov. Jesi radila kakve nalaze nove? Kakva je situacija? Drzim fige da uspije svima posebno tebi Rastika. 😊

Pa di si grizli moja ❤️❤️ citam ja na svakodnevnoj bazi zimske bebe, sve pratim. Navukla sam se na vas, sve ucim o dojenju😂😂😂 
    Radila ovaj tjedan prohodnost jajovoda, desni dobar lijevi nije u funkciji uopce, momak spermiogram prosli tjedan. Obavila krajem sijecnja sve briseve opet... Svr dobro. Spermiogram super al me dr sto mi je prohodnost radio salje vec iduci ciklus na inseminaciju, kao godine, stanje bla bla.... Odem ja isti dan kod svoje gin ona mi govori imas jedan jajovod dobar i savrsen spermiogram a i malo vecu sansu sad nakon prohodnosti pa da ne zurim na inseminaciju. Da dam sansu jos ovako... A kako ide sezona odlucila sam odraditi sezonu, iza ljeta kad budem imala vise para a ako u medjuvremenu ne zatrudnim onda poduzimat inseminaciju. Nema mi smisla sad jer vec vidim da ce biti velika nervoza i stres sa sezonom.😉
    Drago mi je da si se javila, citam ja tebe al ne mogu pisat tamo a sto puta bi ti se javila. A sta ces. 😂
    Drzite se obje, bas vam zelim srecu. ❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Fancy
    16. Veljača 2020. 18:44

Zene, vidite li sjenu? 2 dana prije ocekivane...

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    16. Veljača 2020. 18:45

Ne znam zasto se slika ne ucitava

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.