Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    14. Veljača 2020. 15:10

LeLa2807

Rita36

Sretno vam Valentinovo drage moje nek dan i vecer i noc i ostatak godine bude pun ljubavi i proizvoda iz nje. Malih glasnih veselih medenih bebaca…. Ja cini se ranije ovuliram sinoc i danas iscjedak od kilometar kakvo razlacenje medju prste nema potrebe vidi se iz aviona. Pa cemo valentinovo privesti u krevetu. Bazalna temp je jutros bila niska sig ce skocit sutra… Al et 11.dc je pa malo cini se poranilo al mislim da je i to ok.. Sretno svima! 🍀
    ❤️💞

Sretno Valentinovo :)) ja cekam mm sa posla pripremila rucak, palacinke i sebe za extra desert hahahhahaha. Meni je O bila u cetvrtak, akcijali srijedu vecer cetvrtak jutro i vecer i sad cemo popodne. A onda lagano u iščekivanje.

Sretno svima

Sretno i uzivajte! 
    👯‍♀️ 

🍀 🎉💞

Apple
    14. Veljača 2020. 15:25

Cure molim vas za pomoć. Menstruacija mi inače kasni dan, dva tri, ovaj mjesec je došla 2 dana ranije, tj prije 2 dana i puno je obilnija i bolnija od ostalih. Ono što me začudilo je da je sad dok sam bila na wc-u iz mene ispala 2 velika komada, recimo zajedno veličine dana. Imala sam i prije ugruške ali ovako nešto nisam doživjela u svojih 30 godina. Da li se vama tako nešto događalo? 

Apple
    14. Veljača 2020. 15:26

Imam slikano ali bi stvarno bilo degutantno staviti sliku 🤦🏼‍♀️

Nala33
    14. Veljača 2020. 16:29

Apple

Cure molim vas za pomoć. Menstruacija mi inače kasni dan, dva tri, ovaj mjesec je došla 2 dana ranije, tj prije 2 dana i puno je obilnija i bolnija od ostalih. Ono što me začudilo je da je sad dok sam bila na wc-u iz mene ispala 2 velika komada, recimo zajedno veličine dana. Imala sam i prije ugruške ali ovako nešto nisam doživjela u svojih 30 godina. Da li se vama tako nešto događalo?

Ja bi provjerila sa ginekologkom i to što prije. Bolje da naprave utz da znaš da je sve u redu. Ne želim te strasiti ali glupo je nagađati šta se točno desilo. S obzirom što si rekla na bol i obilnije krvarenje moj je savjet da provjeriš. Nadam se da je sve ok. 

Apple
    14. Veljača 2020. 16:52

Sada je ispao još jedan komad, zvala sam hitnu ginekolosku gdje mi je rekla da su "jetrica " skroz normalna🙄 ja sam bila na redovnom ginekoloskom pregledu prije cca 2 tjedna, taman pred ovulaciju, sve je bilo u redu. Pitala sam ju da je kojim slučajem došlo do začeća, to bi ipak bili preveliki komadi za trudnoću. Rekla je ako krvarenje potraje više od 10 dana ili bude jaaaako bolno da dođem na pregled. 

Nala33
    14. Veljača 2020. 18:02

Apple

Sada je ispao još jedan komad, zvala sam hitnu ginekolosku gdje mi je rekla da su "jetrica " skroz normalna🙄 ja sam bila na redovnom ginekoloskom pregledu prije cca 2 tjedna, taman pred ovulaciju, sve je bilo u redu. Pitala sam ju da je kojim slučajem došlo do začeća, to bi ipak bili preveliki komadi za trudnoću. Rekla je ako krvarenje potraje više od 10 dana ili bude jaaaako bolno da dođem na pregled.

Bitno da si zvala i provjerila s njima, prati krvarenje ako bude jače odi direktno tamo. Ne vjerujem da je došlo do začeća jer da šta kažu komadi preveliki. Možda je samo poremećaj hormona i jače krvarenje. Prati i nadam se da bude sve ok. Javi kako bude. Sretno 

Rita37🤰
    14. Veljača 2020. 18:54

Apple

Imala sam tako slicno proslo ljeto.   Ustala iz kreveta imam ulozak (stavljen dva sata prije)  al zamnom ostaje trag krvi usla u kadu a iz mene doslovno prska krv i komadi sitnijiji ali gomila.  Uplasila sam se, zamalo u nevsjest pala.... Tako je bilo samo to jutro.  Pila sam ibuprofen 600 jer sam procitala da ta doza  smiruje krvarenje.   I tako je i bilo...  Kad je sve zavrsilo odem gin... Sve uredno papa uzv i doktorica kaze to se dogadja nije nista zabrinjavajuće samo jedno veliko ciscenje cak je rekla da je veca mogucnost trudnoce nakon takvog ciklusa.... Al eto nit sam ostala trudna nit se to ponovilo....  Ti svakako ako ne prestane odi dr... Jer meni je trajalo samo  to kad sam ustala i poslje uz ibuprofene sve se smirilo normalno ciklus zavrsio. 

14. Veljača 2020. 20:34

Rita36 kako napreduju radovi sobice😂😂🥰
    Ja sam 2dpo i opet ludo radovanje i iscekivanje😂

Rita37🤰
    14. Veljača 2020. 21:46

Marinalin

Rita36 kako napreduju radovi sobice😂😂🥰
    Ja sam 2dpo i opet ludo radovanje i iscekivanje😂

Ma cijeli stan gotov... Sve spremno..
    🙃 Meni ovulacija cini se da ce poranit.  Pa evo radna akcija druge vrste
    🙃 Jos ujutro pa vise ne jer u ponedjeljak klinika pa valda ne trebam 24 sata prije nista radit tak su mi ovdje rekli.... Vama sretno iiii bit ce to!!!

🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 

Raštika
    14. Veljača 2020. 22:48

Sretno cure. 🤞🤞 I ja otvaram sezonu lova, veljaca je mjesec za parenje. Vidit cemo. 🥳😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.