Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Apple
    15. Veljača 2020. 00:22

Hvala na odgovorima 😊 smanjilo se krvarenje, izgleda da sam se očistila 😆

15. Veljača 2020. 09:05

Rita36 nama su rekli 5 dana da muz ne smije svrsavat😂
    Znaci u ponedj imamo obje kliniku😂

Rita37🤰
    15. Veljača 2020. 09:27

Marinalin

Rita36 nama su rekli 5 dana da muz ne smije svrsavat😂
    Znaci u ponedj imamo obje kliniku😂

Ooo.... Meni ovdje netko reko 24sata prije ne.... A na telefon mi nije nista receno kad sam pravila termin.   I jos je doslo gamara papira i sve te upitnike ispunili... Nista nije pisalo o tome.... Ne ide on sad na spermiogram.... Samo ja idem... I prije sam prije uzv dva dana ne imala odnose a sve prije imala.. Niko mi nista nije rekao.   Nebi propustala sad plodne dane..

15. Veljača 2020. 10:22

Rita 36 samo se ti udaraj😂💕💕
    Ja jedva cekam ponedj i nalaze sperme i hormona i da vidim sta ce mi dalje radit👌

15. Veljača 2020. 10:22

Javi u ponedjeljak svoj izvjestaj👌

Rita37🤰
    15. Veljača 2020. 10:35

Marinalin

Javi u ponedjeljak svoj izvjestaj👌

Hocu... Pa jel muz vec radio spermiogram? I dali niste imali odnose 5 dana prije uzv?      Ja jesam i jutros
    🙃 Dobro necu vise

🤣🤣

15. Veljača 2020. 10:44

Je radio je spermiograf isti dan kad i ja hormone i u ponedj su nam nalazi i razgovor.
    Rekli su nam da 5 dana prije nesmije svrsavat😂

15. Veljača 2020. 10:45

Meni su ultrazvuk radili par dana prije spermigorafa i nisu me pitali kad sam imala odnos
    Mislim da ultrazvuk nije bitan tj nije bitno prije ultrazvuka kad sam imaala odnos

Rita37🤰
    15. Veljača 2020. 18:12

Marinalin

Meni su ultrazvuk radili par dana prije spermigorafa i nisu me pitali kad sam imala odnos
    Mislim da ultrazvuk nije bitan tj nije bitno prije ultrazvuka kad sam imaala odnos

Ok po tome sam se i vodila.. Ne treba bas vecer prije ultrazvuka al evo dva dana prije nije frka. Za spermiogram muz je prosli put trebao imati apstinenciju 4 dana.  Vidjet cemo kako ce sad naredit.. Ma nedam u času kad su plodni dani.. Sluz i danas bas divna.  Autobahn otvoren ja kazem
    🙃 

Rita37🤰
    15. Veljača 2020. 20:52

Marina na koji nacin su ti vadili hormone..? Ono po danima ciklusa? 2. Pa 5.dc il kako vec ide.    Ili? Lakse cu razumjeti ako znam od prilike sta ni kazu
    🙃 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.