Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    17. Veljača 2020. 09:04

Ne znam, uglavnom vec sam 90% sigurna da nije lazni plus, intenzivnije mucnine su pocele od sinoc.. i jutros je osjecam.
    Ja jos nisam svjesna sta mi se desava :)

Not that fensi, ekšli..

Grizli
    17. Veljača 2020. 10:51

Fancy ne zelim rec da je lazan plusic kod tebe nego samo ti hocu rec da si ne razbijas glavu sa jacinom plusa bolje uzet neke osjetljivije testove pa imati ako nista debeli plus za uspomenu 😉... Iako sam ja recimo za uspomenu spremila svih 7 testova sto sam radila od sjenine sjene do debele crte. 😀Sretno! 

Fancy
    17. Veljača 2020. 11:25

Grizli

Fancy ne zelim rec da je lazan plusic kod tebe nego samo ti hocu rec da si ne razbijas glavu sa jacinom plusa bolje uzet neke osjetljivije testove pa imati ako nista debeli plus za uspomenu 😉… Iako sam ja recimo za uspomenu spremila svih 7 testova sto sam radila od sjenine sjene do debele crte. 😀Sretno!

Hvala ❤

Not that fensi, ekšli..

Rita37🤰
    17. Veljača 2020. 13:29

Moj prvi dan u kinderwunsch centrum... Sobzorom da sam 13dc ipak sve krece od sljedećeg ciklusa provjera hormona pa ultrazvuk pa opet hormoni itd... Onda opet razg. Muzev spermiogram od prije god dana je pohvalio da je sve u redu al da opet ponovi radije vole opet imati.. I tako... Za sada je to sve.... Bio je jakooo ugodan..   I malo mi je sad lakse... 🙆‍♀️😘

LeLa2807
    17. Veljača 2020. 13:31

Rita36

Moj prvi dan u kinderwunsch centrum… Sobzorom da sam 13dc ipak sve krece od sljedećeg ciklusa provjera hormona pa ultrazvuk pa opet hormoni itd… Onda opet razg. Muzev spermiogram od prije god dana je pohvalio da je sve u redu al da opet ponovi radije vole opet imati.. I tako… Za sada je to sve…. Bio je jakooo ugodan.. I malo mi je sad lakse… 🙆‍♀️😘

Super, baš mi je drago, bitno da se krenulo u obradu pa makar i za mjesec dana. <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Rita37🤰
    17. Veljača 2020. 14:09

LeLa2807

Rita36

Moj prvi dan u kinderwunsch centrum… Sobzorom da sam 13dc ipak sve krece od sljedećeg ciklusa provjera hormona pa ultrazvuk pa opet hormoni itd… Onda opet razg. Muzev spermiogram od prije god dana je pohvalio da je sve u redu al da opet ponovi radije vole opet imati.. I tako… Za sada je to sve…. Bio je jakooo ugodan.. I malo mi je sad lakse… 🙆‍♀️😘

Super, baš mi je drago, bitno da se krenulo u obradu pa makar i za mjesec dana. &lt;3

Papa test nije radio jer sam ga skoro radila a meni je svaki bas cijeli zivot bio uredan i nikad nikkavu upalu nisam imala... Pa kaze nema potrebe sada... Vidjet cemo kako dalje.  I nadamo se najboljem.   Hvalaaa na podršci 

17. Veljača 2020. 17:07

Evo mog rezimea cure iz klinike.kome se cita nek procita😂
    Ovako nalazi kaze doktorica su nam top savrseni,hormoni i sperma.
    Pitam ja nju za hpv kaze ona ne brini to ne smeta ,ja pitam da mi mogu briseve napravit na klamidiju itd kad ona pokaze meni papire i kaze citajte Vi nemate klamidiju ni nista to smo na krvi testirali😂😂
    ja  odusevljena❤️
    Kaze ona da jos jedino sto bi napravila je sa kontrastom jajovode prohodnost za 210e ili zrcaljenje neko
    Pitam je sta je bolje kaze sa kontrastom jer inace druga opcija se radi samo ako kroz kontrast nebude dobro al onda moraju neki rez napravit i to se jako rijetko radi(to je besplatno)
    Ok narucila me 5.3 i 3 noci prije toga moram neke vaginalete stavljat koje sprecavaju infekciju.
    Ako taj nalaz bude Ok ona kaze da nema nikakve prepreke za trudnocu.
    E sad sto mene jos muci a pitat cu na tom ultrazvuku sondom sta mi ne moraju vidjet jajasca i pratit ovulaciju😱😤😤😤
    Uglavnom po njenom meni je endometrij ,jajnici na ultrazvuku  sve savrseno👍

Rita37🤰
    17. Veljača 2020. 17:55

Marinalin

Evo mog rezimea cure iz klinike.kome se cita nek procita😂
    Ovako nalazi kaze doktorica su nam top savrseni,hormoni i sperma.
    Pitam ja nju za hpv kaze ona ne brini to ne smeta ,ja pitam da mi mogu briseve napravit na klamidiju itd kad ona pokaze meni papire i kaze citajte Vi nemate klamidiju ni nista to smo na krvi testirali😂😂
    ja odusevljena❤️
    Kaze ona da jos jedino sto bi napravila je sa kontrastom jajovode prohodnost za 210e ili zrcaljenje neko
    Pitam je sta je bolje kaze sa kontrastom jer inace druga opcija se radi samo ako kroz kontrast nebude dobro al onda moraju neki rez napravit i to se jako rijetko radi(to je besplatno)
    Ok narucila me 5.3 i 3 noci prije toga moram neke vaginalete stavljat koje sprecavaju infekciju.
    Ako taj nalaz bude Ok ona kaze da nema nikakve prepreke za trudnocu.
    E sad sto mene jos muci a pitat cu na tom ultrazvuku sondom sta mi ne moraju vidjet jajasca i pratit ovulaciju😱😤😤😤
    Uglavnom po njenom meni je endometrij ,jajnici na ultrazvuku sve savrseno👍

Nek si prezivjela i danas i ja sam..  Najgora je psiha 
    🙃 🙈 Lude et to ce nam bit dijagnoza,... Hahha... Drago mi je da su vam nalazi super.. Ja cu tek vidjet... Meni je uzv izmedju 10-13dc tu mora utvrdit ovulaciju.   Ja sam je danas sigurno imala na 13dc ili sinoc jer bas sam je osjetila i  bazalna temp jutros u porastu...  Al ipak nisu radili uzv..... Iskreno super je cuti dobre rezultate ali sto kad je sve dobro a bebe nema.... Evo kao kod mene dvije godine.  Meni su na obicnim kontrolama uvijek ulovili ovulaciju (tako nekako uvijek imala termin) i sve ok al bebe nema... I vidjet cemo kako ce se ponasat ako sve bude ok... Pisem dalje.... 

Rita37🤰
    17. Veljača 2020. 18:01

Meni je rekao uz hormone ce radit i masu drugi pretraga krvnih... Obavezno na kolicinu vitamina d3 (to nesto placam 120e) koji je neophodan za trudnocu a svi ga imamo pre malo....  To me obradovalo.    Jer jedna prijateljica sto zivi u Beču nakon svih muka je ipak ostala trudna nakon terapije vitamin d3 (visoka doza 100 000IE) u kombinaciji sa vitaminom k2..... A i on je to danas bas spomenuo.   Tako da.   Vidjet cemo dalje tek pred kraj iduceg ciklusa ako do tad ne budem trudna.... Evo nam je svecenik bio posvetio stan (nismo bili tu za blagdane) i nas  paaa se bacamo u akciju... Blagoslovljeni
    🙃 🥰🍀..   Ko zna sto sve moze pomoc... U sve sto je pozitivno vjerujem. Sretno svima! 🍀 I samo puno ljubavi i akcije ima daaa dodje sve prije ili kasnije! 

17. Veljača 2020. 18:15

Aaaa i kod tebe znaci danas sve super👍👍
    Ja sam prekjucer bas pocela pit vitamin d3👍👍😂👍😂
    Eto koda sam znala da nam to treba za trudnocu
    A gle mozda imamo malo jajasca 😱😱😱😱s godinama se smanjije broj
    Pa nas to koci😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.