Meni su vadili 3 dan ciklusa hormone👌
Hvala
🙃... Sutra dan D..... A sretno i vama! 🍀 Pa pisemo poslje sto se dogadjalo..
Od simptoma, 5-6 dana prije ocekivane mens poceli u par navrata kao mens grcevi, naljevala se vrkutom ocekujuci da ce doci ranije. Radila test GRAVIGNOST 20Iu 5 dana prije ocekivane ujutro, neg.
Od jucer mi dodje lagana mukica, i maloprije se odlucim uzeti test da ga uradim ujutro.
Medjutim, nisam se uapjela obuzdati i strpiti se.
Od simptoma, to je sve.
Osim sto su me grudi boljele od 14tog dana ciklusa nekih 7 dana i prestale.
Hvalaa.... Bas volim cuti simptome! 🍀 🍀 Sretno dalje divne vijesti!
https://postimg.cc/HrZTvLCH/f344ce54
Cestitam od srca! Plus ko kuca! Bravo za vas! 🍀
Woooow, hvala Rita, da se pridruzis aBd jako brzo!
Not that fensi, ekšli..
https://postimg.cc/HrZTvLCH/f344ce54
Cestitam od srca! Plus ko kuca! Bravo za vas! 🍀
Woooow, hvala Rita, da se pridruzis aBd jako brzo!
Hvala. Nadam se! 🍀 🍀 🍀
Mi smo se pratile i prosli ciklus, kad ti (ne)ocekujes? Ima li nekih naznaka?
Not that fensi, ekšli..
Mi smo se pratile i prosli ciklus, kad ti (ne)ocekujes? Ima li nekih naznaka?
Bas gledam u aplikaciji egg white mi traje od 8.dc od tad do saad imali tri odnosa.( 8. 10. I 11dc) Sutra je 13.dc i prvi odlazak u kliniku.... Veceras bas osjecaj ovulacije ....pa se nadam da ce se sutra vidjeti folikuli.... Ma u biti... Pojma nemam tako jako vjerujem da cemo prirodno ostat trudni jer po svemu sebi djelujem zdrava (a i njegov spermiogram dva put od kad smo radili bio sasvim super)... Paaa ne znam sto sutra ocekujem i gladim stomak i molim Boga da se tamo spaja sto sa cime treba
🙃 🙈😂😂😂.... Bas sam sretna zbog tebe i tako nekako odmah sve pozitivno kad je neko trudan... To mi bas daje nadu!
Ako nekome sta znaci, mi smo imali odnos 8, 11 i 18 dc, tako da ako je O bila skolski na 14 dan kao i prije...
Zaista se nisam puno nadala, bukvalno sam otpisala ovaj mjesec :)
Not that fensi, ekšli..
Ako nekome sta znaci, mi smo imali odnos 8, 11 i 18 dc, tako da ako je O bila skolski na 14 dan kao i prije…
Zapravo 7, 10 i 17 dan, sad sam provjerila u aplikaciji..
Not that fensi, ekšli..
Ako nekome sta znaci, mi smo imali odnos 8, 11 i 18 dc, tako da ako je O bila skolski na 14 dan kao i prije…
Zapravo 7, 10 i 17 dan, sad sam provjerila u aplikaciji..
Hvalaaa
Fine info.. Sve dobro dodje...
👍🏼🍀🙆♀️
Rastika ajde drago mi je da su nalazi super. Ako ne bude islo spontano onda cu svakako navijati za tebe iza sezone da bude od inseminacije rezultata. Drzi se… A pisi ti slobodno di oces. Ja ne stignem ba spratiti sve i svugdje al kad ih uhvatim da si pisala tu onda idem citat.
Ostalima svima sretno. Fancy kupi si u mulleru njihov test ili geratherm u ljekrani definitvno najpouzdaniji i najosjetljiviji testovi. Meni ovi clearblue 3 put krivo pokazali pa im nisam bas sklona. Sretno i da ujutro bude debeli plus!
Bio lazno pozitivan?
2 put lazno pozitivan i 1 nije pokazao crtu a bila trudna i od menge izostale bilo prošlo par dana vec, a mullerov isti dan popodne pokazao full plus.
Sortiraj odgovore
Najstariji