Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    16. Veljača 2020. 21:41

Marinalin

Meni su vadili 3 dan ciklusa hormone👌

Hvala 
    🙃... Sutra dan D..... A sretno i vama! 🍀 Pa pisemo poslje sto se dogadjalo.. 

Rita37🤰
    16. Veljača 2020. 21:43

Fancy

Od simptoma, 5-6 dana prije ocekivane mens poceli u par navrata kao mens grcevi, naljevala se vrkutom ocekujuci da ce doci ranije. Radila test GRAVIGNOST 20Iu 5 dana prije ocekivane ujutro, neg.
    Od jucer mi dodje lagana mukica, i maloprije se odlucim uzeti test da ga uradim ujutro.

Medjutim, nisam se uapjela obuzdati i strpiti se.
    Od simptoma, to je sve.

Osim sto su me grudi boljele od 14tog dana ciklusa nekih 7 dana i prestale.

Hvalaa.... Bas volim cuti simptome! 🍀 🍀 Sretno dalje divne vijesti! 

Fancy
    16. Veljača 2020. 21:43

Rita36

Fancy

https://postimg.cc/HrZTvLCH/f344ce54

Cestitam od srca! Plus ko kuca! Bravo za vas! 🍀

Woooow, hvala Rita, da se pridruzis aBd jako brzo!

Not that fensi, ekšli..

Rita37🤰
    16. Veljača 2020. 21:55

Fancy

Rita36

Fancy

https://postimg.cc/HrZTvLCH/f344ce54

Cestitam od srca! Plus ko kuca! Bravo za vas! 🍀

Woooow, hvala Rita, da se pridruzis aBd jako brzo!

Hvala.  Nadam se! 🍀 🍀 🍀 

Fancy
    16. Veljača 2020. 21:56

Mi smo se pratile i prosli ciklus, kad ti (ne)ocekujes? Ima li nekih naznaka?

Not that fensi, ekšli..

Rita37🤰
    16. Veljača 2020. 22:02

Fancy

Mi smo se pratile i prosli ciklus, kad ti (ne)ocekujes? Ima li nekih naznaka?

Bas gledam u aplikaciji egg white mi traje od 8.dc od tad do saad imali tri odnosa.( 8. 10. I 11dc)   Sutra je 13.dc i prvi odlazak u kliniku.... Veceras bas osjecaj ovulacije ....pa se nadam da ce se sutra vidjeti folikuli.... Ma u biti... Pojma nemam tako jako vjerujem da cemo prirodno ostat trudni jer po svemu sebi djelujem zdrava (a i njegov spermiogram dva put od kad smo radili bio sasvim super)... Paaa ne znam sto sutra ocekujem i gladim stomak i molim Boga da se tamo spaja sto sa cime treba
    🙃 🙈😂😂😂.... Bas sam sretna zbog tebe i tako nekako odmah sve pozitivno kad je neko trudan... To mi bas daje nadu! 

Fancy
    16. Veljača 2020. 22:39

Ako nekome sta znaci, mi smo imali odnos 8, 11 i 18 dc, tako da ako je O bila skolski na 14 dan kao i prije... 
    Zaista se nisam puno nadala, bukvalno sam otpisala ovaj mjesec :)

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    16. Veljača 2020. 22:40

Fancy

Ako nekome sta znaci, mi smo imali odnos 8, 11 i 18 dc, tako da ako je O bila skolski na 14 dan kao i prije…

Zapravo 7, 10 i 17 dan, sad sam provjerila u aplikaciji..

Not that fensi, ekšli..

Rita37🤰
    16. Veljača 2020. 22:58

Fancy

Fancy

Ako nekome sta znaci, mi smo imali odnos 8, 11 i 18 dc, tako da ako je O bila skolski na 14 dan kao i prije…

Zapravo 7, 10 i 17 dan, sad sam provjerila u aplikaciji..

Hvalaaa 
    Fine info.. Sve dobro dodje... 
    👍🏼🍀🙆‍♀️

Grizli
    16. Veljača 2020. 23:50

Fancy

Grizli

Rastika ajde drago mi je da su nalazi super. Ako ne bude islo spontano onda cu svakako navijati za tebe iza sezone da bude od inseminacije rezultata. Drzi se… A pisi ti slobodno di oces. Ja ne stignem ba spratiti sve i svugdje al kad ih uhvatim da si pisala tu onda idem citat.
    Ostalima svima sretno. Fancy kupi si u mulleru njihov test ili geratherm u ljekrani definitvno najpouzdaniji i najosjetljiviji testovi. Meni ovi clearblue 3 put krivo pokazali pa im nisam bas sklona. Sretno i da ujutro bude debeli plus!

Bio lazno pozitivan?

2 put lazno pozitivan i 1 nije pokazao crtu a bila trudna i od menge izostale bilo prošlo par dana vec, a mullerov isti dan popodne pokazao full plus. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.