Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Veljača 2020. 18:15

Al kakav je to vitamin k2😱😱😱

17. Veljača 2020. 18:16

Ja mislim da smo mi potpuno zdrave nego nam treba malo duze😱😱😱

Rita37🤰
    17. Veljača 2020. 18:58

Marinalin

Al kakav je to vitamin k2😱😱😱

Ima bas kombinacija ta dva vitamina al te visoke doze mozes samo na recept dobiti.  Vidjet cemo... A bas svatko ima vise ili manje nedostatak vitamina d... Vidjet cemo ufff nek smo se mi pokrenule
    🙃 

17. Veljača 2020. 19:23

Pa ja cu pit vise tableta dnevno od ovih iz Mullera 😂😂😂😂

Rita37🤰
    17. Veljača 2020. 19:55

Marinalin

Pa ja cu pit vise tableta dnevno od ovih iz Mullera 😂😂😂😂

Neeee hahahhahaha... Cekaj polako propisat ce ti ako je deficit i ove ce kostat papreno jer sve vezano za vitamin d Krankenkasse ne placa.. Pederi 
    🙃 

17. Veljača 2020. 21:59

Ovdje je nekidan netko pisao da je radio prohodnost jajovoda pregled...
    Ako moze napisat iskustvo 😂
    I dali si dobila kakve upute dal smijes ijat odnose prije i dan nakon pregleda jer tad cu bas imat plodne dane😂

Nala33
    17. Veljača 2020. 22:13

Marinalin

Ovdje je nekidan netko pisao da je radio prohodnost jajovoda pregled…
    I dali si dobila kakve upute dal smijes ijat odnose prije i dan nakon pregleda jer tad cu bas imat plodne dane😂

Prohonodnost jajovoda se radi između 6 i 12 dana ciklusa, nakon menge à prije ovukacije, plus dati će ti ginekolog vaginalete ali jače za sprječavanje infekcija, brisevi prije moraju biti čisti, da nebi postojala mogućnost širenja bilo kakve bakterije... Sex ne smiješ, bolje poslije čak neki kažu da su nakon testa ostali trudni (kod mene nije bilo). Meni je bio bezbolno, više je neka mala nelagoda kad ubrizgaju kontrastno sredstvo. Ali dar će ti doktor sve info. Sretno

LeLa2807
    17. Veljača 2020. 22:21

Marinalin

Ovdje je nekidan netko pisao da je radio prohodnost jajovoda pregled…

Raštika. :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

17. Veljača 2020. 22:39

Dala mi je recept vaginaleta da uzmem u ljekarni i tri veceri prije pregleda stavljam vaginalete👍
    Ok onda nakon pregleda cu imat odnos pa mozda upali odma trudnoca 😂😱
    Hvala
    lela ti imas bolje pamcenje od mene 😂😂😂

17. Veljača 2020. 22:41

Nala 33 narucena sam 5.3 i to mi je 8 dan ciklusa 
    Pik mi uvijek bude 9dana ciklusa pa eto stiic cemo imat odnos nakon pregleda🤪🤪🤪🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.