Dala mi je recept vaginaleta da uzmem u ljekarni i tri veceri prije pregleda stavljam vaginalete👍
Ok onda nakon pregleda cu imat odnos pa mozda upali odma trudnoca 😂😱
Hvala
lela ti imas bolje pamcenje od mene 😂😂😂
Tu i tamo nes zapamtim. 😂😂
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
https://postimg.cc/kVhGr4fH/e98b0a6f
I nakon 2 dana samo sjenica. Danas je bio dan za (ne) dobiti. Test od 20IU
Not that fensi, ekšli..
Nala 33 narucena sam 5.3 i to mi je 8 dan ciklusa
Pik mi uvijek bude 9dana ciklusa pa eto stiic cemo imat odnos nakon pregleda🤪🤪🤪🤪
Eto super sve se bude poslozilo, drzim fige da hide dobitni m💪
https://postimg.cc/kVhGr4fH/e98b0a6f
I nakon 2 dana samo sjenica. Danas je bio dan za (ne) dobiti. Test od 20IU
Čestitke ❤️
Hvala vam, od srca zelim svima isto ubrzo!! 💞
Hvalaa draga i nemoj nas skroz napusitit sad kad odes u trudnice
🙃 😘
Pozdrav svima! Dugo čitam ovaj forum i toliko mi se sviđa atmosfera. Svi su tu na pomoć jedni drugima. Prošli tjedan shvatila sam da jako želim bebu 😊. Iznenada mi je test bio pozitivan. Prvi nalaz hcg 400, drugi 500. Prokrvarila sam i poslana ponovno vaditi hcg. Bio je 400. Čekam prirodni prekid. U cijelom šoku, iznenadnoj sreći, biranju imena (iako sam bila tek u 5om tjednu), dolazi novi šok.... MM i ja nemamo djece. Čitajući vaša iskustva, dajete mi nadu.
Ovdje je nekidan netko pisao da je radio prohodnost jajovoda pregled…
Ako moze napisat iskustvo 😂
I dali si dobila kakve upute dal smijes ijat odnose prije i dan nakon pregleda jer tad cu bas imat plodne dane😂
I ja sam bila prosli utorak. Kao sto je i nala rekla, nema sexa prije, mene je bolilo. Zasto? Nemam pojma😂😂 al prodje bol brzo. 😉
Ja bome nisam dobila nikakve vaginalete prije. 🤷♂️ Mislim da sam prvi odnos imala dva dana poslije i radila sam ga na zadnji dan menge.znaci jos sam imala krvi malko na ulosku i bome sam im i prokrvarila na stolici ali rekli su mi da tako dodjem.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji