Ti si kao ja
Al ti imas vec dijete😱
Nadam se da ce i meni barem jedno dijete s 36 god upalit😘
Čestitke od srca draga nek bude uredna trudnoca. Mene je prvo mokrenje u pet probudilo peklo dakle pogoršava se.
Odradili sinoc u 22 i jutros u 8:30 i sad sam na putu za dr. Nadam se da antib. I upala nece poremetit začeće. Sta Bog da..
E ja sam ti dobila vaginalete medazol i vele da nema problema sa zacece :)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Ti si kao ja
Al ti imas vec dijete😱
Nadam se da ce i meni barem jedno dijete s 36 god upalit😘
Baš mi je drago što smo "vršnjakinje". Jao, a ja sam mislila da sam najstarija ovdje 😱! . To se meni valjda tako čini jer imam već veliku djecu.
Marinalin koliko dugo pokušavaš?
Pokusavamo od 1.9
Znaci 6 ciklusa i nista
Poceli smo obradu u klinici,ultrazvuk ok,na ultrazvuku potvrdeno zuto tijelo nedavno da sam imala O
Pratim i trakicama.
U ponedj idemo na nalaze hormona i spermiografa.
Pa cemo vidit dalje😱
Čestitke od srca draga nek bude uredna trudnoca. Mene je prvo mokrenje u pet probudilo peklo dakle pogoršava se.
Odradili sinoc u 22 i jutros u 8:30 i sad sam na putu za dr. Nadam se da antib. I upala nece poremetit začeće. Sta Bog da..
E ja sam ti dobila vaginalete medazol i vele da nema problema sa zacece :)
A ja nisam vaginalete danas mi doktor propisao solutrim pa pijem 2xdnevno aaaa. Valjda nece smetati
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pokusavamo od 1.9
Znaci 6 ciklusa i nista
Poceli smo obradu u klinici,ultrazvuk ok,na ultrazvuku potvrdeno zuto tijelo nedavno da sam imala O
Pratim i trakicama.
U ponedj idemo na nalaze hormona i spermiografa.
Pa cemo vidit dalje😱
Ponekad razmišljam koliko ni sama nisam svjesna koliko sam sretna! Kad ovdje čitam kroz šta sve žene prolaze... Nadam se i vjerujem da ćemo uskoro tipkati zajedno na ljepšoj temi! Šaljem ti puno 😘😘😘i svim ostalim trudilicama! 🥰
Evo jutros ponovila test:
https://ibb.co/RhShykB
Znači to je stvarno to.
Cestitam! 🌸💫
Cestitam
🙃.
🍀🍀🍀🍀
Hvala vam svima. Jutros me, nakon što sam ugledala plusić, uhvatila nekakva panika i strah al valjda je to normalno i vjerojatno mi treba da se malo priviknem jer stvarno nismo očekivali da će nam (s obzirom na godine i jedan jajnik) uspjeti odprve.
Preselila sam na jesenske bebe i nadam se da se svi uskoro nađemo tamo. 😘😘😘
Katty koliko imate godina...? Jel vam prva beba? Iskrene cestitke...
🍀 🍀 🍀
Kerry cestitam
Pa koliko imas godina?
36
Tek vidim... Mojee godine!
👯♀️ Hvala Bogu i ulila si mi bas nadu..
🙃
Sortiraj odgovore
Najstariji