Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    13. Veljača 2020. 19:25

Marinalin

Ti si kao ja
    Al ti imas vec dijete😱
    Nadam se da ce i meni barem jedno dijete s 36 god upalit😘

Nama ce zajedno nista se ne sikiraj! 

Rita37🤰
    13. Veljača 2020. 19:26

Tommyfame

LeLa2807

Čestitke od srca draga nek bude uredna trudnoca. Mene je prvo mokrenje u pet probudilo peklo dakle pogoršava se.

Odradili sinoc u 22 i jutros u 8:30 i sad sam na putu za dr. Nadam se da antib. I upala nece poremetit začeće. Sta Bog da..

E ja sam ti dobila vaginalete medazol i vele da nema problema sa zacece :)

Super Hvala Bogu iskrene čestitke 🎊! 

13. Veljača 2020. 19:39

Rita 36 legendo😂😂😂😂

Raštika
    13. Veljača 2020. 20:20

Ketty cestitam ❤️❤️🥳

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Ketty1309
    13. Veljača 2020. 21:03

Znači ima nas više tih godina 😀. Ja sam prvo dijete imala s 18 pa mi se zato činilo da imam već puno godina al sad vidim da nisam sama i to mi je baš drago. 
    Jedva čekam da sve ugledate svoje plusiće pa da i dalje dijelimo iskustva. 

Ketty1309
    13. Veljača 2020. 21:08

I hvala vam svima na čestitkama! 🥰

chiAn
    13. Veljača 2020. 22:07

Djevojke, može li mi netko reći koliki progesteron treba biti za trudnoću?

Moj je 46,78…znam da za trudnoću, tj. začeće treba biti visok, ali ne znam koliko otprilike?

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Bosco
    14. Veljača 2020. 08:23

Jutro, kako smo?
    Mene 2 dana cice bolile, pa pretpostavljam da ce i danas. 31 dan ciklusa, a jajnike uopce ne osjetim😄 (inace par dana prije M imam uzasne bolove, sam kaj na hitnoj ne zavrsim).
    Prosli mjesec M dosla nakon 36 dana, vidjet cemo kak ce ovaj izgledat 😉

Rita37🤰
    14. Veljača 2020. 13:38

Sretno vam Valentinovo drage moje nek dan i vecer i noc i ostatak godine bude pun ljubavi i proizvoda iz nje.   Malih glasnih veselih medenih bebaca.... Ja cini se ranije ovuliram sinoc i danas iscjedak od kilometar kakvo razlacenje medju prste nema potrebe vidi se iz aviona.   Pa cemo valentinovo privesti u krevetu.    Bazalna temp je jutros bila niska sig ce skocit sutra... Al et 11.dc je pa malo cini se poranilo al mislim da je i to ok..   Sretno svima! 🍀
    ❤️💞

LeLa2807
    14. Veljača 2020. 14:19

Rita36

Sretno vam Valentinovo drage moje nek dan i vecer i noc i ostatak godine bude pun ljubavi i proizvoda iz nje. Malih glasnih veselih medenih bebaca…. Ja cini se ranije ovuliram sinoc i danas iscjedak od kilometar kakvo razlacenje medju prste nema potrebe vidi se iz aviona. Pa cemo valentinovo privesti u krevetu.  Bazalna temp je jutros bila niska sig ce skocit sutra… Al et 11.dc je pa malo cini se poranilo al mislim da je i to ok.. Sretno svima! 🍀
    ❤️💞

Sretno Valentinovo :)) ja cekam mm sa posla pripremila rucak, palacinke i sebe za extra desert hahahhahaha. Meni je O bila u cetvrtak, akcijali srijedu vecer cetvrtak jutro i vecer i sad cemo popodne. A onda lagano u iščekivanje. 

Sretno svima

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.