Ti si kao ja
Al ti imas vec dijete😱
Nadam se da ce i meni barem jedno dijete s 36 god upalit😘
Nama ce zajedno nista se ne sikiraj!
Čestitke od srca draga nek bude uredna trudnoca. Mene je prvo mokrenje u pet probudilo peklo dakle pogoršava se.
Odradili sinoc u 22 i jutros u 8:30 i sad sam na putu za dr. Nadam se da antib. I upala nece poremetit začeće. Sta Bog da..
E ja sam ti dobila vaginalete medazol i vele da nema problema sa zacece :)
Super Hvala Bogu iskrene čestitke 🎊!
Ketty cestitam ❤️❤️🥳
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Znači ima nas više tih godina 😀. Ja sam prvo dijete imala s 18 pa mi se zato činilo da imam već puno godina al sad vidim da nisam sama i to mi je baš drago.
Jedva čekam da sve ugledate svoje plusiće pa da i dalje dijelimo iskustva.
Djevojke, može li mi netko reći koliki progesteron treba biti za trudnoću?
Moj je 46,78…znam da za trudnoću, tj. začeće treba biti visok, ali ne znam koliko otprilike?
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Jutro, kako smo?
Mene 2 dana cice bolile, pa pretpostavljam da ce i danas. 31 dan ciklusa, a jajnike uopce ne osjetim😄 (inace par dana prije M imam uzasne bolove, sam kaj na hitnoj ne zavrsim).
Prosli mjesec M dosla nakon 36 dana, vidjet cemo kak ce ovaj izgledat 😉
Sretno vam Valentinovo drage moje nek dan i vecer i noc i ostatak godine bude pun ljubavi i proizvoda iz nje. Malih glasnih veselih medenih bebaca.... Ja cini se ranije ovuliram sinoc i danas iscjedak od kilometar kakvo razlacenje medju prste nema potrebe vidi se iz aviona. Pa cemo valentinovo privesti u krevetu. Bazalna temp je jutros bila niska sig ce skocit sutra... Al et 11.dc je pa malo cini se poranilo al mislim da je i to ok.. Sretno svima! 🍀
❤️💞
Sretno vam Valentinovo drage moje nek dan i vecer i noc i ostatak godine bude pun ljubavi i proizvoda iz nje. Malih glasnih veselih medenih bebaca…. Ja cini se ranije ovuliram sinoc i danas iscjedak od kilometar kakvo razlacenje medju prste nema potrebe vidi se iz aviona. Pa cemo valentinovo privesti u krevetu. Bazalna temp je jutros bila niska sig ce skocit sutra… Al et 11.dc je pa malo cini se poranilo al mislim da je i to ok.. Sretno svima! 🍀
❤️💞
Sretno Valentinovo :)) ja cekam mm sa posla pripremila rucak, palacinke i sebe za extra desert hahahhahaha. Meni je O bila u cetvrtak, akcijali srijedu vecer cetvrtak jutro i vecer i sad cemo popodne. A onda lagano u iščekivanje.
Sretno svima
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji