Tufnice, zao mi je. 😔 Bas sam se nadala sretnijim vijestima. Znam da nije lako tako dugo pokušavati i nadati se… Ali dogodit ce se sigurno, kada se najmanje budeš nadala. 🙏
Mattan, sljedeći mjesec u nove pobjede! 💪 Nakupite energiju i uskoro akcija. 😊
Polly, super! Sada si mirna kada se “plus” podebljao. 😊 Ja ću sutra ponoviti istu vrstu testa da ga lakše usporedim sa prvim. Pricekaj pregled barem do 6. Ili 7.tj. Da, kreće nova borba i iščekivanje do svakog novog pregleda…
Ma nema šanse da pričekam do 7.tj haha znam da bi bilo najbolje tako, al prva mi je T i neću se moći toliko strpiti. E sas me zanima dali se to računa 7. tjedan od menge ili od začeća što test pokazuje? Po mengi sam u 6. tjednu haha al znam da nisam. Nekako mislim da bi me gib mogao naručiti za 2,3 tjedna ha?
Racuna ti se od zadnje menstruacije, ali ako ti traju dugo ciklusi, moze da dodje do zabunr, npr tebi kasno bila O, a kazrs kad ti je zadnja bila, i dr ce odma da posumnja da nesto nije ok, jer za tu nedelju T plod nece odg, normalno bice manj zbog kasne O, a ti lijepo dva puta betu na dva dana, pa sa tim rezultatima kod gin da on vidi da plod normalno napreduje..ovo je samo savjet da te ne bi iscimali sa losim misljenjima, ne zelim da ti pametujem😉
Ma nee bez brige, pa pitala sam za savjet tako da sve je dobrodošlo 😁 Ma da, ja ću mu reći datum menge ali i kad mi je O bila... Danas popodne zovem pa ću vidjeti šta će reći 😊
Tufnice, zao mi je. 😔 Bas sam se nadala sretnijim vijestima. Znam da nije lako tako dugo pokušavati i nadati se… Ali dogodit ce se sigurno, kada se najmanje budeš nadala. 🙏
Polly, super! Sada si mirna kada se “plus” podebljao. 😊 Ja ću sutra ponoviti istu vrstu testa da ga lakše usporedim sa prvim. Pricekaj pregled barem do 6. Ili 7.tj. Da, kreće nova borba i iščekivanje do svakog novog pregleda…
Ma nema šanse da pričekam do 7.tj haha znam da bi bilo najbolje tako, al prva mi je T i neću se moći toliko strpiti. E sas me zanima dali se to računa 7. tjedan od menge ili od začeća što test pokazuje? Po mengi sam u 6. tjednu haha al znam da nisam. Nekako mislim da bi me gib mogao naručiti za 2,3 tjedna ha?
Izdrži barem još 2-3 tjedna bas zato sto ti je O bila kasnije. Znam, nije lako ali bolje je tako. 😊
Ovo mu je kao da čekam novu mengu 😆😆😆
Tufnice, Mattan,samo nemojte gubiti nadu, tesko je, znam, ali vidite kako je krenulo, iduci mjesec si to mozda ti i kad vidis taj plusic sve ovo prije biti ce nebitno🤗💪
Ana Marijacestitam ♥️ javi novosti 🤗
Moj update: od menge jos nista, treci dan kasni. Lagani bolovi kao pred m su prisutni, ali nista drugo.
Ako ne dode do kraja tjedna radim ponovo test.
Mozda bude treca sreca 🤞🤞🤞
Meni je treća sreća upalilaa 😊😊 Držim fige!!!
Cure jel mislite da vam je caj od vrkute ili mace pomogao?
Ja pijem evo drugi ciklus cajeve.
Meni jeste..uredovili mi O, tacno skolski..manje bolna menstruacija, i ewo nadam se uskoro plusu..bitno je da se pije redovno..i za neki rezultat treba bar 2mj da se koristi redovno..ja sam ubacila i zdravac 😉
Cure jel mislite da vam je caj od vrkute ili mace pomogao?
Ja pijem evo drugi ciklus cajeve.
Mislim da je meni čaj od vrkute pomogao. 😊 u svakom slučaju ne može odmoći.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Polly uzivaj...doslo je i tvoje vrijeme..i svi cemo jednog dana..a do tada ja se radujem vasim plusicima 🤗🤗🤗🤗
Ajme super ulile ste mi nadu cure.
Ja pijem 1 l caja dnevno do O.
a vrkutu stalno i nadam se + ubrzo zbog cajeva 🙈🙈🙈🙈
Izdrži barem još 2-3 tjedna bas zato sto ti je O bila kasnije. Znam, nije lako ali bolje je tako. 😊
Ovo mu je kao da čekam novu mengu 😆😆😆
Bas tako. 😆
Nas dvije smo u biti u istom tjednu po ovulaciji... Meni je O bila oko 12.10., a zadnja M 1.10.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja idem uskoro po Mullerov test da riješim nedoumice. Nisam pila nikakve čajeve :)
Sortiraj odgovore
Najstariji