Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ela32
    28. Listopad 2019. 12:24

Polly tako kad citam tvoje simptome ja ih imam sve 😁😁.. vjerojatno od silne zelje!!
    Mrvičak ti onda u srijedu sa prvim jutarnjim odradit test, tad bi se vec moglo vidjeti! 
    Kaća meni su u prosloj trudnoci u 10.tjednu otkrili Ecoli i pila sam antibiotike al hvala bogu nije ostavilo nikakvog traga na bebi! Iako je na njima pisalo da se nebi smjelo piti u trudnoci. E sad ne znam kakva je procedura kad je prije trudnoce.

Kaća
    28. Listopad 2019. 12:25

S obzirom da nije još došlo do trudnoće mislim da nam je najpametnije pazit se dok nalaz ne bude uredan.

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

sneguljica1
    28. Listopad 2019. 12:29

Kaća

S obzirom da nije još došlo do trudnoće mislim da nam je najpametnije pazit se dok nalaz ne bude uredan.

Pametno..moj ti je savjet da uz antibiotike pijes caj od brusnice..a ako mozes da nabavis domaci pelim da ga kuvas i da se ispiras( a ako ne nadjes pelim onda zalfiju)..i da pijes dosta tecnosti. Ovo vrijeme je varljivo..i sad bakterije uzivaju..tako pazimo se dame..srecnoo

Kaća
    28. Listopad 2019. 12:32

Hvala ti Sneguljice brusnica me i spasila prvi puta. Nadam se brzom oporavku 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Breskvica123

Tako je sve smo tu negdje, naravno pricekat cu s testom jos malo, nemam nikakvih simptoma trenutno 🤞😉🤗😘

Nova19

Bok cure, evo da se i ja vama pridružim 😊
    Bila ja na ovoj temi nedavno, pa evo me opet nakon spontanog (prošlo 2 mjeseca) i ponovno u akciju...
    Danas dobila M 4 dana ranije, ali mislim da mi ciklusi još nisu stabilni...
    Pijem vrkutu, prenatal tablete, a kupit ću još i sok od cikle... i naravno LH trakice ☺
    Nama inace treba 2-6 mjeseci da zatrudnimo pa da vidimo ...
    Svim curama želim plusiće što prije, a novim plusićima uredne i školske trudnoće 💖

Ana_Marija_2019
    28. Listopad 2019. 12:35

Test iz Mullera

Ana_Marija_2019
    28. Listopad 2019. 12:37

Nije mi poslalo sliku joooooj

Ana_Marija_2019
    28. Listopad 2019. 12:38

https://ibb.co/p2Dqt3c

Ana_Marija_2019
    28. Listopad 2019. 12:40

Kaća

Cure velike čestitke jutros sam čitala sve od proteklog tjedna i baš ste me obradovale. S druge strane upravo mi je stigao nalaz urinokulture, prisutnost E.Coli, fenomenalno. Pokušavamo 10 ciklusa već i sad ćemo morati pauzirati jer će mi pripisati jake antibiotike. Jel neka od vas imala iskustva s tim dok ste pokušavale zatrudnit. Ja je jesam imala prije par godina al brzo sam se izlječila hvala Bogu i sad ne znam koliko će me to sprječavati u tome da ostanem trudna.

Ja sam prošli tjedan dobila antibiotik, isto E. Coli. I danas ugledala plus na testu.
    Imala sam je i na početku prošle trudnoće :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.