Snjeguljice ja ne cekam 7.11. Kada je tebi O bila?
Nisam bas tacno sigurna..ili 25 ili 26..
Tebi?
Meni je 23. bila O. A danas od jutros imam neke grceve u donjem dijelu stomaka i ledja me bas bole vecinom dok sjedim ili lezim. Al mislim da je prerano jos da bi bili implantacijski grcevi. I grudi me inace pocnu dosta boljeti odma poslije O a sada nista, nikakvog osjecaja u njima. Prosli ciklus sam imala slabo vidljivu 2.crticu al sam na kraju dobila M. Luda sam vec od osluskivanja svoga tijela i pracenja nekih simptoma.
Ja sam se par mjeseci bas bila istripovala..i odlucila nema vise toga..
Mene su juce krsta ubijala..danas vec manje..interesantno zadnjih mj i mene je odma posle O reagovanje grudi bilo..a sad nista..ali bukvalno nista..mada je meni i od vrkute tada bilo..
Vidjecemo..pratimo se 😉😉
Tufnice, zao mi je. 😔 Bas sam se nadala sretnijim vijestima. Znam da nije lako tako dugo pokušavati i nadati se… Ali dogodit ce se sigurno, kada se najmanje budeš nadala. 🙏
Mattan, sljedeći mjesec u nove pobjede! 💪 Nakupite energiju i uskoro akcija. 😊
Polly, super! Sada si mirna kada se “plus” podebljao. 😊 Ja ću sutra ponoviti istu vrstu testa da ga lakše usporedim sa prvim. Pricekaj pregled barem do 6. Ili 7.tj. Da, kreće nova borba i iščekivanje do svakog novog pregleda…
Ma nema šanse da pričekam do 7.tj haha znam da bi bilo najbolje tako, al prva mi je T i neću se moći toliko strpiti. E sas me zanima dali se to računa 7. tjedan od menge ili od začeća što test pokazuje? Po mengi sam u 6. tjednu haha al znam da nisam. Nekako mislim da bi me gib mogao naručiti za 2,3 tjedna ha?
Izdrži barem još 2-3 tjedna bas zato sto ti je O bila kasnije. Znam, nije lako ali bolje je tako. 😊
Ovo mu je kao da čekam novu mengu 😆😆😆
Bas tako. 😆
Nas dvije smo u biti u istom tjednu po ovulaciji… Meni je O bila oko 12.10., a zadnja M 1.10.
Super pa se pratimo 🥰🥰
😍😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Tebi?
Meni je 23. bila O. A danas od jutros imam neke grceve u donjem dijelu stomaka i ledja me bas bole vecinom dok sjedim ili lezim. Al mislim da je prerano jos da bi bili implantacijski grcevi. I grudi me inace pocnu dosta boljeti odma poslije O a sada nista, nikakvog osjecaja u njima. Prosli ciklus sam imala slabo vidljivu 2.crticu al sam na kraju dobila M. Luda sam vec od osluskivanja svoga tijela i pracenja nekih simptoma.
Mene su juce krsta ubijala..danas vec manje..interesantno zadnjih mj i mene je odma posle O reagovanje grudi bilo..a sad nista..ali bukvalno nista..mada je meni i od vrkute tada bilo..
Vidjecemo..pratimo se 😉😉
Pratimo se i nadam se da ce se i nama ovaj mjesec posreciti!!
Tebi?
Vidjecemo..pratimo se 😉😉
Pratimo se i nadam se da ce se i nama ovaj mjesec posreciti!!
💖💖💖💖
Ja ne čekam 30/31.10. Ovisi o aplikaciji 😂 rađe bi da je ovo prvo. Nemam nikakvih simptoma, čak me ni dojke ne bole još. Jedino osjećam malo probadanja. Tko čeka, taj dočeka
Ja ne čekam 30/31.10. Ovisi o aplikaciji 😂 rađe bi da je ovo prvo. Nemam nikakvih simptoma, čak me ni dojke ne bole još. Jedino osjećam malo probadanja. Tko čeka, taj dočeka
Mrvicak ti bi vec mogla i test napraviti!! 😀
Ja ne cekam 3.11 🤞🤞
Ja sam blizu, 01.11..
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷
Polly kad je tebi bila zadnja m kad kazes da si po njoj 6tjedana trudna? Ja sam usla u 6tjedan pa pitam isto😀, ocito cemo se pratit. A zadnju sam m imala 22.9.,trajala 4 dana.. , 3dana prije ocekivane napravila test i ogroman plus bio.
Simptoma jos uvijek nemam skoro nikakvih, cesto idem na wc i znaju mi biti mucnine ali nista nesto pretjerano, za sad nema povracanja. Totalno drugacija trudnoca za sad od prosle. Jedino sto je isto u ovoj i prosloj je to da sam sva puna pristica i osjetljive bradavice.
Sretno ostalim curkama
Cure velike čestitke jutros sam čitala sve od proteklog tjedna i baš ste me obradovale. S druge strane upravo mi je stigao nalaz urinokulture, prisutnost E.Coli, fenomenalno. Pokušavamo 10 ciklusa već i sad ćemo morati pauzirati jer će mi pripisati jake antibiotike. Jel neka od vas imala iskustva s tim dok ste pokušavale zatrudnit. Ja je jesam imala prije par godina al brzo sam se izlječila hvala Bogu i sad ne znam koliko će me to sprječavati u tome da ostanem trudna.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sortiraj odgovore
Najstariji