Ja i dalje cekam 3.11, za test jos uvijek prerano tako da cu ga radit iduci tjedan tek najsigurnije je tako 🤞🤞😉😉 a prije par dana sam imala taj kao smedji iscjedak sa crvenkastim tragovima, pa nakon toga bjeli sad nemam nista vise vidjet cemo sta bude bude zao mi je cure, novi mjesec, nova nada kao i kod mene...
Tufnice, zao mi je. 😔 Bas sam se nadala sretnijim vijestima. Znam da nije lako tako dugo pokušavati i nadati se... Ali dogodit ce se sigurno, kada se najmanje budeš nadala. 🙏
Mattan, sljedeći mjesec u nove pobjede! 💪 Nakupite energiju i uskoro akcija. 😊
Polly, super! Sada si mirna kada se “plus” podebljao. 😊 Ja ću sutra ponoviti istu vrstu testa da ga lakše usporedim sa prvim. Pricekaj pregled barem do 6. Ili 7.tj. Da, kreće nova borba i iščekivanje do svakog novog pregleda...
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Tufnice, novi ciklus nova nada!
Meni jutros na ulosku nista… Vidjet ćemo kako ce biti kad dodem sa posla
Javi nam novosti.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja i dalje cekam 3.11, za test jos uvijek prerano tako da cu ga radit iduci tjedan tek najsigurnije je tako 🤞🤞😉😉 a prije par dana sam imala taj kao smedji iscjedak sa crvenkastim tragovima, pa nakon toga bjeli sad nemam nista vise vidjet cemo sta bude bude zao mi je cure, novi mjesec, nova nada kao i kod mene…
Sretno! 🤞🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure, vrkuta se moze piti svaki dan? Negdje citam da moze, a negdje da se prestane kad dode M..
Cure, vrkuta se moze piti svaki dan? Negdje citam da moze, a negdje da se prestane kad dode M..
Ne znam, mislim da je bolje napraviti pauzu za vrijeme M jer izaziva jace krvarenje. Ja sam je prestala piti na dan očekivane M. Na početku T se svakako ne preporučuje, tako da je kod mene odradila svoje za sada. 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure, ja sam bila potpuno sigurna da ću dobiti u subotu. U subotu mi se umjesto M pojavio iscjedak sličan kao kod O. U nedjelju i dalje ništa pa sam se slomila i iskoristila jednog kineza. Kinez je bio plus, ali to je ipak kinez pa idem danas u Muller kupiti ‘normalan’ test. I dalje nema ni traga M, nemam nekih simptoma, a taman sam počela prošli tjedan piti antibiotike.
Jučer me ulovila panika - teško objasniti, ali toliko sam se nadala i onda kad bi to moglo biti to me ulovilo kako ću to sve… Uglavnom, tisuću nekih pitanja.
Što se tiče pregleda, već sam negdje napisala, u prošloj trudnoći su mi rekli ginekolozi da ne naručuju prije 7.-8. tjedna. Vrećica se može vidjeti s možda 6, ali su velike šanse da se još ne vide otkucaji srca pa da se ne bi bezveze stresirali, naruče kasnije kad se sigurno vide.
Da..vrkuta je i preporucljiva tokom M, zbog ublazavanja bolova i grcenja, i sve dok se ne sazna za T, e onda do 7mj ne preporucuju..meni su se najbolje pokazale kapi od vrkute, najbolje dejstvo imaju, jer su svi sastohci u alkoholu umijesani pa njihova blagodat ostaje..dok kod caja vruca voda dosta toga unisti..savjet pij posle jela, dosta je jaka moze da izazove glavobolje .
Cure, ja sam bila potpuno sigurna da ću dobiti u subotu. U subotu mi se umjesto M pojavio iscjedak sličan kao kod O. U nedjelju i dalje ništa pa sam se slomila i iskoristila jednog kineza. Kinez je bio plus, ali to je ipak kinez pa idem danas u Muller kupiti ‘normalan’ test. I dalje nema ni traga M, nemam nekih simptoma, a taman sam počela prošli tjedan piti antibiotike.
Jučer me ulovila panika - teško objasniti, ali toliko sam se nadala i onda kad bi to moglo biti to me ulovilo kako ću to sve… Uglavnom, tisuću nekih pitanja.
Ma sta zezas, kinezi ne bi slagali😁 srecnooooo...i bas mi je drago zbog tebe..divan ovaj zavrsetak mjeseca 🤗🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji