Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    28. Listopad 2019. 10:08

Ana_Marija_2019

sneguljica1

Ana_Marija_2019

Cure, ja sam bila potpuno sigurna da ću dobiti u subotu. U subotu mi se umjesto M pojavio iscjedak sličan kao kod O. U nedjelju i dalje ništa pa sam se slomila i iskoristila jednog kineza. Kinez je bio plus, ali to je ipak kinez pa idem danas u Muller kupiti ‘normalan’ test. I dalje nema ni traga M, nemam nekih simptoma, a taman sam počela prošli tjedan piti antibiotike.

Jučer me ulovila panika - teško objasniti, ali toliko sam se nadala i onda kad bi to moglo biti to me ulovilo kako ću to sve… Uglavnom, tisuću nekih pitanja.

Ma sta zezas, kinezi ne bi slagali😁 srecnooooo…i bas mi je drago zbog tebe..divan ovaj zavrsetak mjeseca 🤗🤗🤗

Hahaha dosta su se cure žalile na kineze da su nepouzdani pa se ne želim previše u njih pouzdati, a i bila sam baš sigurna ovaj mjesec da ništa od toga. Tako da ne vjerujem dok ne vidim drugi test, a mislim da ću i onda biti skeptična haha

Sretno i javi nam rezultat drugog testa! 😍 Iako bi to moglo biti to. 🤞

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Polly
    28. Listopad 2019. 10:33

Ana_Marija_2019

Ja idem uskoro po Mullerov test da riješim nedoumice. Nisam pila nikakve čajeve :)

Ma ja vjerujem da je i kinez točan, ajmo još jedan plusićććć 🤞🏼💞💞

Polly
    28. Listopad 2019. 10:33

nada23

Polly

nada23

Polly

nada23

Tufnice, zao mi je. 😔 Bas sam se nadala sretnijim vijestima. Znam da nije lako tako dugo pokušavati i nadati se… Ali dogodit ce se sigurno, kada se najmanje budeš nadala. 🙏

Mattan, sljedeći mjesec u nove pobjede! 💪 Nakupite energiju i uskoro akcija. 😊

Polly, super! Sada si mirna kada se “plus” podebljao. 😊 Ja ću sutra ponoviti istu vrstu testa da ga lakše usporedim sa prvim. Pricekaj pregled barem do 6. Ili 7.tj. Da, kreće nova borba i iščekivanje do svakog novog pregleda…

Ma nema šanse da pričekam do 7.tj haha znam da bi bilo najbolje tako, al prva mi je T i neću se moći toliko strpiti. E sas me zanima dali se to računa 7. tjedan od menge ili od začeća što test pokazuje? Po mengi sam u 6. tjednu haha al znam da nisam. Nekako mislim da bi me gib mogao naručiti za 2,3 tjedna ha?

Izdrži barem još 2-3 tjedna bas zato sto ti je O bila kasnije. Znam, nije lako ali bolje je tako. 😊

Ovo mu je kao da čekam novu mengu 😆😆😆

Bas tako. 😆

Nas dvije smo u biti u istom tjednu po ovulaciji… Meni je O bila oko 12.10., a zadnja M 1.10.

Super pa se pratimo 🥰🥰

Rita88
    28. Listopad 2019. 10:36

Nala33

Rita88

Curke koje ste ugledale plus bas sam sretna radi vas, posaljite nam koju sliku da vidimo te lijepe plusice :) Mi smo pokrili bitne dane i na uzv mi je dr. vidjela da je ovulacija bila,sad cekamo dva tjedna i da stavila me na utrogestane pa cemo vidjet sta ce se izdogadjati. Pusa svima 😘

Onda smo ti i ja tu negdje, ja sam na duphastinu od jučer i tako moram 12 dana i onda vidjeti u prvih 5 dana bi kao trebala menga doc ako ne onda vaditi betu ako bude trudnoća. Ovulacija je bila bila na folikulometriju i kaže 2 folikula ako se oplode kaže blizanci heheh ja rekao ajde da se bar jedan ulovi… Svi dani su bili pokriveni akcijom sad ovo čekanje.. Uff.. Ali ajde nisam sama… Držim ti fige i nadam se najboljem za obje.

da da mi se opet pratimo :) drzim ti fige i sve javljaj naravno :)

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

sneguljica1
    28. Listopad 2019. 10:45

E ajde da vidim sa kim se ja pratim..ima li ko da ne ceka oko 7, 8.11. 

• ela32
    28. Listopad 2019. 10:52

Snjeguljice ja ne cekam 7.11. Kada je tebi O bila?

sneguljica1
    28. Listopad 2019. 11:00

ela32

Nisam bas tacno sigurna..ili 25 ili 26..
    Tebi?

• Breskvica123
    28. Listopad 2019. 11:26

Ja ne cekam 3.11 🤞🤞

sneguljica1
    28. Listopad 2019. 11:30

Breskvica123

Ja ne cekam 3.11 🤞🤞

😉😉😉 srecno naaam...ima li kakvih simptomcica😀
    Ti u ponedeljak radi test..
    Ja cu 5tog betu..lakse mi nego se cimati sa testovima..

• ela32
    28. Listopad 2019. 11:31

sneguljica1

ela32

Nisam bas tacno sigurna..ili 25 ili 26..
    Tebi?

Meni je 23. bila O. A danas od jutros imam neke grceve u donjem dijelu stomaka i ledja me bas bole vecinom dok sjedim ili lezim. Al mislim da je prerano jos da bi bili implantacijski grcevi. I grudi me inace pocnu dosta boljeti odma poslije O a sada nista, nikakvog osjecaja u njima. Prosli ciklus sam imala slabo vidljivu 2.crticu al sam na kraju dobila M. Luda sam vec od osluskivanja svoga tijela i pracenja nekih simptoma.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.