Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Listopad 2019. 12:08

ela32

mrvičak

Ja ne čekam 30/31.10. Ovisi o aplikaciji 😂 rađe bi da je ovo prvo. Nemam nikakvih simptoma, čak me ni dojke ne bole još. Jedino osjećam malo probadanja. Tko čeka, taj dočeka

Mrvicak ti bi vec mogla i test napraviti!! 😀

Napravila jučer s popodnevnim urinom i bio je negativan. Onaj kineski. 😕

28. Listopad 2019. 12:10

plavuša

Breskvica123

Ja ne cekam 3.11 🤞🤞

Ja sam blizu, 01.11..

Znači mi smo tu negdje😊

28. Listopad 2019. 12:11

mrvičak

ela32

mrvičak

Ja ne čekam 30/31.10. Ovisi o aplikaciji 😂 rađe bi da je ovo prvo. Nemam nikakvih simptoma, čak me ni dojke ne bole još. Jedino osjećam malo probadanja. Tko čeka, taj dočeka

Mrvicak ti bi vec mogla i test napraviti!! 😀

Napravila jučer s popodnevnim urinom i bio je negativan. Onaj kineski. 😕

Joj krivo sam gledala, valjda od prevelike želje. Ipak je 31.10./1.11. Dan duže čekati 🤦‍♀️

Polly
    28. Listopad 2019. 12:15

ela32

Ajde malo vi trudnice..kakvi su bili vasi simptomi?

Grčevi u trbuhu ali povremeno, s time da ih ja nikad prije M nisam imala, malo me smetalo kad sjedim pa se nagnem naprijed da nešto uzmem, tada me znalo zaboliti... Tu i tamo jajnilžke osjetim i donji dio leđa... Nekad osjećaj leptirića u trbuhu 🥰 Temp 36,8, a inače mi je oko 36... Malo glavobolje, ponekad mi zafali zraka..  I definitivno najveći simptom su mi bile te kvržice/prištići po bradavicama (Montgomeryjeve žlijezde) koje nikad u životu nisam imala ni vidjela. 

Ruža1990123
    28. Listopad 2019. 12:17

Polly

ela32

Grčevi u trbuhu ali povremeno, s time da ih ja nikad prije M nisam imala, malo me smetalo kad sjedim pa se nagnem naprijed da nešto uzmem, tada me znalo zaboliti… Tu i tamo jajnilžke osjetim i donji dio leđa… Nekad osjećaj leptirića u trbuhu 🥰 Temp 36,8, a inače mi je oko 36… Malo glavobolje, ponekad mi zafali zraka.. I definitivno najveći simptom su mi bile te kvržice/prištići po bradavicama (Montgomeryjeve žlijezde) koje nikad u životu nisam imala ni vidjela.

Joj kako lijepo <3 a koliko vam je pokušaja trebalo?

Polly
    28. Listopad 2019. 12:17

Ivcy1306

Polly kad je tebi bila zadnja m kad kazes da si po njoj 6tjedana trudna? Ja sam usla u 6tjedan pa pitam isto😀, ocito cemo se pratit. A zadnju sam m imala 22.9.,trajala 4 dana.. , 3dana prije ocekivane napravila test i ogroman plus bio.
    Simptoma jos uvijek nemam skoro nikakvih, cesto idem na wc i znaju mi biti mucnine ali nista nesto pretjerano, za sad nema povracanja. Totalno drugacija trudnoca za sad od prosle. Jedino sto je isto u ovoj i prosloj je to da sam sva puna pristica i osjetljive bradavice.

Sretno ostalim curkama

Meni zadnja 20.9. tako da tu smo negdje da, samo što je meni O bila kasnije od očekivanog, onaj vikend negdje 12.-13.10. 😊

Polly
    28. Listopad 2019. 12:18

Ruža1990123

Polly

ela32

Grčevi u trbuhu ali povremeno, s time da ih ja nikad prije M nisam imala, malo me smetalo kad sjedim pa se nagnem naprijed da nešto uzmem, tada me znalo zaboliti… Tu i tamo jajnilžke osjetim i donji dio leđa… Nekad osjećaj leptirića u trbuhu 🥰 Temp 36,8, a inače mi je oko 36… Malo glavobolje, ponekad mi zafali zraka.. I definitivno najveći simptom su mi bile te kvržice/prištići po bradavicama (Montgomeryjeve žlijezde) koje nikad u životu nisam imala ni vidjela.

Joj kako lijepo &lt;3 a koliko vam je pokušaja trebalo?

Nama uspjelo evo iz četvrtog pokušaja 😊😊

Ruža1990123
    28. Listopad 2019. 12:21

Polly

Ruža1990123

Polly

ela32

Joj kako lijepo &amp;lt;3 a koliko vam je pokušaja trebalo?

četitam još jednom :)

Polly

Iiiii vjetrovi 😆 Puuuuno vjetrova cure moje hahaha 

Polly

Ruža1990123

Polly

Ruža1990123

Polly

ela32

Joj kako lijepo &amp;amp;lt;3 a koliko vam je pokušaja trebalo?

četitam još jednom :)

Hvala ti puno 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.