Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    02. Prosinac 2020. 12:27

Leah

lindsay

Leah

lindsay

Bar nesto :)
    Ja bi nadodala ipl cijelog tijela i cigaretu ( sve sto izbjegavam umisljajuci T ) :)

Ajme i ja se borim s Ipl-om, kao trebala bi svaka 2 tjedna, uvijek obavim kad prodje M i onda mi je sljedeci tretman tjedan dana prije M i uvijek ga preskocim jer kao sta ako dam trudna i onda ispadne da ga radim zapravo svakuh mj dana nakon M, makar i tu ima efekta, ali ce duze trajati cijeli proces. A opet mislim si mogla bi bar potkoljenice, ipak je dosta udaljeno od zdjelice, ili bolje ne? Nisam pametna, ali isto muku mucim s tim, voljela bi se rijesiti dlacica prije T.

Ja sad vise ne pazim na M ali nekada jesam bas tako kao i ti :)
    Na tvom mjestu bi danas napravila test- ako je pozitivan wuhuuu veselja, ako je negativan bye bye dlacice :)

Ma imam jedan onaj od 25 osjetljivosti mislim da mi nebi nista pokazao. Treba se i priremiti prije tretmana, a tako mi se nedaaa.

za 2 dana trebas dobiti. ja mislim da bi pokazao 

Loza 💙😇
    02. Prosinac 2020. 12:56

Sassy jesi smislila strategiju za reći mužu? 😊😊

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Lisa27 👶🧸🎀
    02. Prosinac 2020. 13:04

Sassy draga čestitam to je to! Bas si nam detaljno sve opisala hvala ti ❤❤❤
    Valentina vidim neku sjenu ali neznam da li je crtica ili ne, najsigurnije ti je digitalac kupit i nemoras misliti na sjenice 😏
    Leah  ja imam onaj philipsom IPL i evo nisam vec radila od 5.mjeseca i rezultati mi još traju, a kakva je sad situacija sam ovulacijama menstruacijama i trudnocama hahah necu ga ni koristit dok ne rodim 🤣🤣🤣 koliko ce to trajati neznam

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    02. Prosinac 2020. 13:05

Curka  ja sam inace uvjek imala problema sa nadutosti i sad sam zadnja dva ciklusa uz prenatalne uzela i probiotik i dosta mi je bolje, neznam da li je do toga ali mozda da probas

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

lovely
    02. Prosinac 2020. 13:14

Hej djevojke, 
    Evo i mene...

Sassy čestitam tiiii💕💕💕💕 nek se nastavi s plusićima samo, a tebi želim urednu i školsku trudnoću☃️

Anabela samo hrabro u ovo sve. Ispast će savršeno sigurna sam💫

Watson kako si ti? 

Femisan? Razmišljam da i ja krenem s tim..možda i meni pomogne. 😅 ja evo smišljam strategije za ovaj mjesec...
    Sto se tiče IPL-a...tako nekako i ja. U prvom dijelu ciklusa se blicam, a onda ne. Nekako me strah riskirati...

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Leah
    02. Prosinac 2020. 13:39

Ajde sutra ujutro pisnem pa cemo vidjeti 

sassy
    02. Prosinac 2020. 13:44

tloza55

Sassy jesi smislila strategiju za reći mužu? 😊😊

Hmm, vjerovatno cu zapakovati test u kutuju i zamotati i reci da je dobio rani poklon :D planiram snimati snimati reakciju haha. Inace ako ne stavim i test kao dokaz, nece mi vjerovati :D
    Hvala lovely, Lisa i ostale <3

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• AmelieHunt
    02. Prosinac 2020. 13:46

Google pays 85$ per hour. My last paycheck was $8500 operating a hundred hours per week online. My younger brother's friend has been averaging 12k for months currently and he's employed concerning twenty two hours per week. I can’t believe however simple it had been once I attempted it out. This is often what I do to check further details by opening the link and clicking on (HOME TECH OR MEDIA.) Click Here For More Information...... https://clck.ru/QgLCs

Sanjarka88
    02. Prosinac 2020. 13:51

Leah

Ajde sutra ujutro pisnem pa cemo vidjeti

🤞🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

lovely
    02. Prosinac 2020. 13:59

anci000 🌸💞

AmelieHunt

Google pays 85$ per hour. My last paycheck was $8500 operating a hundred hours per week online. My younger brother's friend has been averaging 12k for months currently and he's employed concerning twenty two hours per week. I can’t believe however simple it had been once I attempted it out. This is often what I do to check further details by opening the link and clicking on (HOME TECH OR MEDIA.) Click Here For More Information……https://clck.ru/QgLCs

platim ti 85$ da prestanes smetat nasoj grupici

Anci kraljice svemira 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.