Cure ja imam takve bolove u trbuhu...takvo probadanje, i tako sam napuhnuta uopće ne znam što je...a vještica bi trebala doci tek za 12 dana
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Bar nesto :)
Ja bi nadodala ipl cijelog tijela i cigaretu ( sve sto izbjegavam umisljajuci T ) :)
Ajme i ja se borim s Ipl-om, kao trebala bi svaka 2 tjedna, uvijek obavim kad prodje M i onda mi je sljedeci tretman tjedan dana prije M i uvijek ga preskocim jer kao sta ako dam trudna i onda ispadne da ga radim zapravo svakuh mj dana nakon M, makar i tu ima efekta, ali ce duze trajati cijeli proces. A opet mislim si mogla bi bar potkoljenice, ipak je dosta udaljeno od zdjelice, ili bolje ne? Nisam pametna, ali isto muku mucim s tim, voljela bi se rijesiti dlacica prije T.
Cure ja imam takve bolove u trbuhu…takvo probadanje, i tako sam napuhnuta uopće ne znam što je…a vještica bi trebala doci tek za 12 dana
Da nije o ?
Ja bi nadodala ipl cijelog tijela i cigaretu ( sve sto izbjegavam umisljajuci T ) :)
Ajme i ja se borim s Ipl-om, kao trebala bi svaka 2 tjedna, uvijek obavim kad prodje M i onda mi je sljedeci tretman tjedan dana prije M i uvijek ga preskocim jer kao sta ako dam trudna i onda ispadne da ga radim zapravo svakuh mj dana nakon M, makar i tu ima efekta, ali ce duze trajati cijeli proces. A opet mislim si mogla bi bar potkoljenice, ipak je dosta udaljeno od zdjelice, ili bolje ne? Nisam pametna, ali isto muku mucim s tim, voljela bi se rijesiti dlacica prije T.
Ja sad vise ne pazim na M ali nekada jesam bas tako kao i ti :)
Na tvom mjestu bi danas napravila test- ako je pozitivan wuhuuu veselja, ako je negativan bye bye dlacice :)
Mljac … Uzivaj sestro neces jos dugo….
Neces ni ti jos dugo slavonko moja 😂😂😂❤
Zajedno cemo plakati za teskom hranom i casom vina 😂 #jedvacekam
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Također me žeđ neka lovi... Ja inače jako slabo pijem.. Još 8 dana do M
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Cure ja imam takve bolove u trbuhu…takvo probadanje, i tako sam napuhnuta uopće ne znam što je…a vještica bi trebala doci tek za 12 dana
Da nije o ?
Nemam pojma stvarno, inace sam imala neredovite menstruacije, ali nakon odstranjenog jajnika sve se vratilo u normalu(maknuli su mi jajnik zbog tumora), a sad su mi ciklusi svaka 34-35 dana. Ali iskreno nemrem pohvatati svoju ovulaciju nekad je ima nekad ne...probat cu se danas baciti na posao pa cemo vidjeti 😃😃😃
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Ja sad vise ne pazim na M ali nekada jesam bas tako kao i ti :)
Na tvom mjestu bi danas napravila test- ako je pozitivan wuhuuu veselja, ako je negativan bye bye dlacice :)
Ma imam jedan onaj od 25 osjetljivosti mislim da mi nebi nista pokazao. Treba se i priremiti prije tretmana, a tako mi se nedaaa.
Krenula da piskim novi test kad vidim opet trakice 🤦♀️, zbunila sam se i nisam ni gledala sta mi je prodala teta medjutim nisu kinezi i ovdje vidim drugu crtu :) to je to, presretna sam 😊
https://ibb.co/Qf8Hkwd
Cestitam i ja na velikom ➕➕➕ i da sve bude skolski ❤️🥰🥳🤩
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
Krenuli po gumbica br2 11/20
11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
👩❤️💋👨 5god
👰🏻🤵🏻 7mj
Mljac … Uzivaj sestro neces jos dugo….
Neces ni ti jos dugo slavonko moja 😂😂😂❤
Zajedno cemo plakati za teskom hranom i casom vina 😂 #jedvacekam