Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curka93
    02. Prosinac 2020. 11:05

Cure ja imam takve bolove u trbuhu...takvo probadanje, i tako sam napuhnuta uopće ne znam što je...a vještica bi trebala doci tek za 12 dana

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Leah
    02. Prosinac 2020. 11:06

lindsay

Bar nesto :)
    Ja bi nadodala ipl cijelog tijela i cigaretu ( sve sto izbjegavam umisljajuci T ) :)

Ajme i ja se borim s Ipl-om, kao trebala bi svaka 2 tjedna, uvijek obavim kad prodje M i onda mi je sljedeci tretman tjedan dana prije M i uvijek ga preskocim jer kao sta ako dam trudna i onda ispadne da ga radim zapravo svakuh mj dana nakon M, makar i tu ima efekta, ali ce duze trajati cijeli proces. A opet mislim si mogla bi bar potkoljenice, ipak je dosta udaljeno od zdjelice, ili bolje ne? Nisam pametna, ali isto muku mucim s tim, voljela bi se rijesiti dlacica prije T.

Lindsay
    02. Prosinac 2020. 11:06

curka93

Cure ja imam takve bolove u trbuhu…takvo probadanje, i tako sam napuhnuta uopće ne znam što je…a vještica bi trebala doci tek za 12 dana

Da nije o ?

Lindsay
    02. Prosinac 2020. 11:08

Leah

lindsay

Ja bi nadodala ipl cijelog tijela i cigaretu ( sve sto izbjegavam umisljajuci T ) :)

Ajme i ja se borim s Ipl-om, kao trebala bi svaka 2 tjedna, uvijek obavim kad prodje M i onda mi je sljedeci tretman tjedan dana prije M i uvijek ga preskocim jer kao sta ako dam trudna i onda ispadne da ga radim zapravo svakuh mj dana nakon M, makar i tu ima efekta, ali ce duze trajati cijeli proces. A opet mislim si mogla bi bar potkoljenice, ipak je dosta udaljeno od zdjelice, ili bolje ne? Nisam pametna, ali isto muku mucim s tim, voljela bi se rijesiti dlacica prije T.

Ja sad vise ne pazim na M ali nekada jesam bas tako kao i ti :)
    Na tvom mjestu bi danas napravila test- ako je pozitivan wuhuuu veselja, ako je negativan bye bye dlacice :)

watson009
    02. Prosinac 2020. 11:08

lindsay

Mljac … Uzivaj sestro neces jos dugo….

Neces ni ti jos dugo slavonko moja 😂😂😂❤
    Zajedno cemo plakati za teskom hranom i casom vina 😂 #jedvacekam

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Amy_94
    02. Prosinac 2020. 11:09

Također me žeđ neka lovi... Ja inače jako slabo pijem.. Još 8 dana do M

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

curka93
    02. Prosinac 2020. 11:11

lindsay

curka93

Cure ja imam takve bolove u trbuhu…takvo probadanje, i tako sam napuhnuta uopće ne znam što je…a vještica bi trebala doci tek za 12 dana

Da nije o ?

Nemam pojma stvarno, inace sam imala neredovite menstruacije, ali nakon odstranjenog jajnika sve se vratilo u normalu(maknuli su mi jajnik zbog tumora), a sad su mi ciklusi svaka  34-35 dana. Ali iskreno nemrem pohvatati svoju ovulaciju nekad je ima nekad ne...probat cu se danas baciti na posao pa cemo vidjeti 😃😃😃

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Leah
    02. Prosinac 2020. 11:12

lindsay

Leah

lindsay

Ja sad vise ne pazim na M ali nekada jesam bas tako kao i ti :)
    Na tvom mjestu bi danas napravila test- ako je pozitivan wuhuuu veselja, ako je negativan bye bye dlacice :)

Ma imam jedan onaj od 25 osjetljivosti mislim da mi nebi nista pokazao. Treba se i priremiti prije tretmana, a tako mi se nedaaa. 

Gumbica
    02. Prosinac 2020. 11:35

sassy

Krenula da piskim novi test kad vidim opet trakice 🤦‍♀️, zbunila sam se i nisam ni gledala sta mi je prodala teta medjutim nisu kinezi i ovdje vidim drugu crtu :) to je to, presretna sam 😊
    https://ibb.co/Qf8Hkwd

Cestitam i ja na velikom ➕➕➕ i da sve bude skolski ❤️🥰🥳🤩

👩🏻‍🦰 22
    🧔🏻23
    👶🏻18 mj
    Krenuli po gumbica br2 11/20
    11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
    👩‍❤️‍💋‍👨 5god
    👰🏻🤵🏻 7mj

Lindsay
    02. Prosinac 2020. 12:26

watson009

lindsay

Mljac … Uzivaj sestro neces jos dugo….

Neces ni ti jos dugo slavonko moja 😂😂😂❤
    Zajedno cemo plakati za teskom hranom i casom vina 😂 #jedvacekam

Bit ce to najsladje odricanje ikad

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.