https://ibb.co/dJtXpLh
https://ibb.co/swFKR5L
Jel i vi vidite sjenicu?????
Ja vidim sjenu nekakvu
Imas koji drugi test?
inace i meni se cini isto ✌🤞 daj digitalac probaj, ili onaj skroz osjetljiv cyclo bla bla nesto ☺
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sassy čestitam od 💕
Ja danas dobila nalaze stitnjace... TSH mi je 2.09, a FT4 je 11.95. Jel to ok? Cini mi se da ste pisale da bi tsh trebao biti ok 2?
Sassy čestitam od 💕
Ja danas dobila nalaze stitnjace… TSH mi je 2.09, a FT4 je 11.95. Jel to ok? Cini mi se da ste pisale da bi tsh trebao biti ok 2?
Je :) mpo dr.vole da je tsh oko 1 al 2 je cisto taman :) jesi hormone radila?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sassy čestitam od 💕
Ja danas dobila nalaze stitnjace… TSH mi je 2.09, a FT4 je 11.95. Jel to ok? Cini mi se da ste pisale da bi tsh trebao biti ok 2?
Jesam... sve je unutar referentnog intervala... jedino me muci mozda prevelika razlika izmedu lh 3.1 i fsh 7.0 🤔
Ali sutra idem na pregled pa cu znati sve 🙂
Cure, sjecate li se da je neko postavo ovdje pismo od Djedice za muza gdje saopstava da ce postat tata? Ja sam ga procitala prije 15tak dana i bas je slatko bilo, pa ako neko od vas prepozna ovo da mi postavi da ne trazim stotine stranica nazad. HvalaMaso hvala
Sassy upravo je to bila Masa, napisala je pismo svom muzu i stavila testic
Ja sam napisala kak bi napisala svom muzu :) toliko mi je super da cu ti ga napisat :)
Dragi Damire,
ne moras mi pisati pismo da bi znao tvoje želje :) znam da je ova godina bila teska zato ti donosim super dar! Toliko je super da sam ga poslao po kolegi sv.Nikoli :)
Odmah da napomenem,bit ce sve uredu ❤
Čestitam postat ćeš tata!
Sretan Božić,
Djed Mraz
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Sassy čestitam od 💕
Jesam… sve je unutar referentnog intervala… jedino me muci mozda prevelika razlika izmedu lh 3.1 i fsh 7.0 🤔
To je okej,bitno da nije LH veci od FSH (to bi upucivalo na PCOS). Ea jesi AMH dobila?
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Cure, sjecate li se da je neko postavo ovdje pismo od Djedice za muza gdje saopstava da ce postat tata? Ja sam ga procitala prije 15tak dana i bas je slatko bilo, pa ako neko od vas prepozna ovo da mi postavi da ne trazim stotine stranica nazad. HvalaMaso hvala
Sassy upravo je to bila Masa, napisala je pismo svom muzu i stavila testic
Ja sam napisala kak bi napisala svom muzu :) toliko mi je super da cu ti ga napisat :)
Dragi Damire,
ne moras mi pisati pismo da bi znao tvoje želje :) znam da je ova godina bila teska zato ti donosim super dar! Toliko je super da sam ga poslao po kolegi sv.Nikoli :)
Odmah da napomenem,bit ce sve uredu ❤
Čestitam postat ćeš tata!
Sretan Božić,
Djed Mraz
Ovo mi je predivno 😍😍😍
Sassy čestitam od 💕
Jesam… sve je unutar referentnog intervala… jedino me muci mozda prevelika razlika izmedu lh 3.1 i fsh 7.0 🤔
To je okej,bitno da nije LH veci od FSH (to bi upucivalo na PCOS). Ea jesi AMH dobila?
Ee jedino to nisam dobila. Prosli tjedan vadila. Ali su mi odmah rekli da se duze ceka. Nadam se da je doslo do doktorice bar, ili da ce sutra doci
Jao da to je tommy bila al i masa je nekako tako ☺️ Pomiješala sam 😌 sorry
Dobro pa nemamo iste muzeve pa sve koje mogu i zele mogu ovo iskoristit :)
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Jao da to je tommy bila al i masa je nekako tako ☺️ Pomiješala sam 😌 sorry
Dobro pa nemamo iste muzeve pa sve koje mogu i zele mogu ovo iskoristit :)
Je, točno radi toga je super da nemamo iste muzeve. 😂😂😂 Inače bi zivjele sretne u poligamiji. 😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji