Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    02. Prosinac 2020. 09:56

Sassy Čestitam i neka bude školska 🥰🥰

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

sassy
    02. Prosinac 2020. 10:02

Mokosh, Valentina, Tina, Watson hvala vam. Evo jos cekam da mogu da piskim opet :D bas kao namjerno ne piski mi se:D 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

anabelaaaa
    02. Prosinac 2020. 10:04

watson009

Anabela draga moja ma tako sam sretna radi tebe/vas 🙏❤ korakbpo korak mila moja i sigurno do cilja! Eto kad skupite sve nalaze onda idete ciljano u napad a do tada mozda bude plusic iznenadenja 🙌
    Jaooo Sanjarka stigla nova lista, ajmo ju napuniti cure ❤ idem i ja na listu ovaj mjesec pa neka bude kako bude…
    Ljubim vas na ovo maglovito jutro!

Mila moja I ja sam sretna vjeruj..Bas mi je laknulo sinoc.Neopisiv je osjecaje kad poduzmes neke korake.Znam da me ceka tezak I mozda dug put ali bar cu znati da sam dala sve od sebe I da nisam sjedila doma I cekala da se cudo desi.Tebi zelim svu srecu♥️I da mozda u ovom cekanju do ivf dobijes sto zelis..Jojjj kakve bi to srece bile..Imas taj jajovod prohodan jedan,ne znam zasto odmah ivf?Meni je dr rekao ako postoji 1 prohodan ide se na intrauterinu inseminaciju...I to je jedan vid potpomognute I puno laksi od samog ivf?

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

watson009
    02. Prosinac 2020. 10:09

Anabela tako treba posloziti i prihvatiti to 🙌❤
    Ponosna sam na tebe! Ima nas jos u takvoj situaciji i biti cemo si podrska najveca! 
    Moramo na IVF jer muz ima manji broj sperm....nije lako los nalaz ali pokusavamo vec 11mjeseci i taman bude godina dana kada cemo u postupak.
    Bas to,necemo sjediti i cekati nego rjesavati problem...
    Sve nalaze smo izvadili, ja sam jos urinokulturu danas predala za svaki slucaj da i to imam.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

tina25
    02. Prosinac 2020. 10:16

Traveller

tina25

Tina, ti imaš još 6 dana, kakva je situacija kod tebe

Pisala sam na drugoj temi LH trakice, jučer me uhvatila žeđ i noćas sam se budila svaka dva sata piti vode, imala sam nekakav proljev a 3 dana prije toga zatvor...danas osjećam cicke i malo leđa....sanjarka mi je napisala da je ona na 7dpo imala žeđ i da joj je to bio simptom implantacije, a meni je jučer bilo 7dpo, u nedjelju planiram piškiti pa ćemo vidjet...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sanjarka88
    02. Prosinac 2020. 10:18

tina25

Traveller

tina25

Tina, ti imaš još 6 dana, kakva je situacija kod tebe

Pisala sam na drugoj temi LH trakice, jučer me uhvatila žeđ i noćas sam se budila svaka dva sata piti vode, imala sam nekakav proljev a 3 dana prije toga zatvor…danas osjećam cicke i malo leđa….sanjarka mi je napisala da je ona na 7dpo imala žeđ i da joj je to bio simptom implantacije, a meni je jučer bilo 7dpo, u nedjelju planiram piškiti pa ćemo vidjet…

Cekamo tvoj plusic 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunny_🐣

tina 25 sretnooo 🤞🤞🤗

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

sassy

Krenula da piskim novi test kad vidim opet trakice 🤦‍♀️, zbunila sam se i nisam ni gledala sta mi je prodala teta medjutim nisu kinezi i ovdje vidim drugu crtu :) to je to, presretna sam 😊
    https://ibb.co/Qf8Hkwd

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

anabelaaaa
    02. Prosinac 2020. 10:19

watson009

Anabela tako treba posloziti i prihvatiti to 🙌❤
    Ponosna sam na tebe! Ima nas jos u takvoj situaciji i biti cemo si podrska najveca!
    Moramo na IVF jer muz ima manji broj sperm….nije lako los nalaz ali pokusavamo vec 11mjeseci i taman bude godina dana kada cemo u postupak.
    Bas to,necemo sjediti i cekati nego rjesavati problem…
    Sve nalaze smo izvadili, ja sam jos urinokulturu danas predala za svaki slucaj da i to imam.

Odlicno,drago mi je da ces to sve brzo privesti kraju....Radujem se svakom plusicu u ovoj grupi ali posebno onim koji duze pokusavaju I koji imaju neki problem.I sama nakon toga dobijem neki vjetar u ledja .Zaista je divno imati ovoliko cura za podrsku, oova iskustva razlicita vrijede blaga..Samo naprijed draga ❤❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Mia333
    02. Prosinac 2020. 10:21

Sanjarka88 🦋

Mia333

lindsay

Mia333

Sassy, ahahaha kaze sjenica 😅
    Cestitam ti draga i zelim sve najbolje, da bude uredna i skolska!! 🤗❤ Uzivaj u trenutku i nadolazecem vremenu ❤

Mia, tebi je O prosla. Imas li kakve simptomcice?

Draga lindsay, nemam nikakvih simptoma, sve kao i svaki mjesec. Simptome sam prestala pratiti prije nekih 3 mjeseca kad sam bila uvjerena da je uspjelo (prava pravcata jutarnja mucnina i gadjenje na odredjenu hranu koju inace volim jesti, zedj iako ne pijem puno tijekom dana, bolovi i zarenje u preponama i donjem dijelu trbuha i kasnjenje do 18 dpo) tako da mi simptomi vise nista ne znace…
    Vidjela sam da ima cura koje pisu da im je ovaj mjesec ranije stigla O…i meni je ovaj mjesec na 12.DC, do sad je najranije bila na 13.DC. Eto to bi bila neka novost…
    Kakva je kod tebe situacija?

Jesi taj put radila ikakav test?

Sanjarka, jesam kineze i bili bijeli kao snijeg. Toliko sam bila ubijedjena da sam mislila da su lazno negativni 😅

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.