Sassy, ahahaha kaze sjenica 😅
Cestitam ti draga i zelim sve najbolje, da bude uredna i skolska!! 🤗❤ Uzivaj u trenutku i nadolazecem vremenu ❤
Mia, tebi je O prosla. Imas li kakve simptomcice?
Draga lindsay, nemam nikakvih simptoma, sve kao i svaki mjesec. Simptome sam prestala pratiti prije nekih 3 mjeseca kad sam bila uvjerena da je uspjelo (prava pravcata jutarnja mucnina i gadjenje na odredjenu hranu koju inace volim jesti, zedj iako ne pijem puno tijekom dana, bolovi i zarenje u preponama i donjem dijelu trbuha i kasnjenje do 18 dpo) tako da mi simptomi vise nista ne znace…
Vidjela sam da ima cura koje pisu da im je ovaj mjesec ranije stigla O…i meni je ovaj mjesec na 12.DC, do sad je najranije bila na 13.DC. Eto to bi bila neka novost…
Kakva je kod tebe situacija?
Cekam O koja ce najvjerojatnije u nedjelju . Nista, nemam nade niti vjere bas... Pripremamo se za mpo emocionalno pa cemo uskociti u taj vlakic za koji mjesec :)
Sassy hvala na detaljnim informacijama ;) bome kupujem sok od cikle i ananas odmah danasssss! molim te reci mi samo u vezi femisan A kapi, koliko puta dnevno i koju količinu si pila?
Ja sam radila sebi sok od cikle u sokovniku, 1kg cikle, 1kg mrkve, 1kg jabuka i 2 limuna, svako jutro sam po malu salicu pila, al ovo sam vise za imunintet generalno, sto mi kazemo, dvije muhe jednim udarcem :D
Femisan A kapi sam uzimala svaki dan 2x na dan prije obroka, pola case vode i 30 kapi otprilike.
Tommyfame, hvala ti, nisam M jos rekla, danas je otisao u office a ja sam ostala da radim od kuce, ne znam kako da mu to kazem :D
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
https://ibb.co/dJtXpLh
https://ibb.co/swFKR5L
Jel i vi vidite sjenicu?????
Sassy, zeno draga, pa cestitaaaaaam!!!! ❤❤❤❤ Bas si me razveselila. Zelim ti urednu i skolsku trudnocu. Uzivaj! 😊🥰
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Valentina nisam sigurna je vidim😬😬😬😬
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sassy cestitam od srca !!! Dakle ovo nisu sjenice nego pozitiva samo takva !!! Presivna je tvoja prica i borba i doista sam sretna radi tebe ❤
Prekrasan poklon za Bozic!
Valentina jaooo nesto jakoo,jakoo sitno, kada ju ne ocekujes ??
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Valentina, iskreno ja ne vidim crticu :/ ali to sam možda samo ja...
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
4.12 ili 5.12.. lutelna faza mi traje 15-16dana.. danas je 13ti dpo.. uzivo se malkoc jace vidi sjenica, samo da me taj CB test opet ne vara😅
Valentina neka tamni ,samo ti piski i dalje ❤
Sassy ja jedva cekam da piskis tvoj testic a da nije kinez,mrzim te kineze 😭
Prvi plusic je pao za otvorenje mjeseca ❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji