Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    02. Prosinac 2020. 18:15

Anci neka je😁 znači za vikend će kod tebe biti akcija,ako pika još nema na vidiku. 😁💖💖
    Sanjarko još maloo i pik je tu, al vidim da vi to pokrivate čisto dobro😁 kako je netko napisao, znamo što radiš kad te nema dugo na forumu🤭🤭

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Jagodica125
    02. Prosinac 2020. 18:17

Bokic curke, evo padobranski upadam da cestitam Sassy na plusicu, bome si me fakat zeno nasmijala sa tvojom "sjenicom" , koja je velika ko' kuca 😅🥰🥳🎉. Neka ti je uredna i dosadna, kao po udženiku 🤗
    .
    Evo po mom novom avataru i trackeru u potpisu nije tesko za odgonetnut da nosim sina, oko 14.04. nam stize mali Fran 🥳🎉🎊🎆🎇✨ hvala Nebesima sve u redu sa bebicom 🙏 mene urinokultura muci, nalijevam se cajom od brusnice, ne zelim znati kakav nas racun za vodu ceka koliko ločem😅

Divno je sto smo jedna drugoj potpora, podrska, rame za plakanje, sto nas svaki plusic veseli. Za one koje piske uskoro nadam se da ce ovo vrijeme došasća uroditi sa puuuuuno plusica pod bozicnom jelkom🙏🎄🎁
    .
    Citam vas i mislim na vas! Velika pusa svima (uz postivanje svih epidemioloskih mjera u drzavi)💋

Sanjarka88
    02. Prosinac 2020. 18:32

Jagodica125

Bokic curke, evo padobranski upadam da cestitam Sassyna plusicu, bome si me fakat zeno nasmijala sa tvojom "sjenicom" , koja je velika ko' kuca 😅🥰🥳🎉. Neka ti je uredna i dosadna, kao po udženiku 🤗
    .
    Evo po mom novom avataru i trackeru u potpisu nije tesko za odgonetnut da nosim sina, oko 14.04. nam stize mali Fran 🥳🎉🎊🎆🎇✨ hvala Nebesima sve u redu sa bebicom 🙏 mene urinokultura muci, nalijevam se cajom od brusnice, ne zelim znati kakav nas racun za vodu ceka koliko ločem😅
    .
    Divno je sto smo jedna drugoj potpora, podrska, rame za plakanje, sto nas svaki plusic veseli. Za one koje piske uskoro nadam se da ce ovo vrijeme došasća uroditi sa puuuuuno plusica pod bozicnom jelkom🙏🎄🎁
    .
    Citam vas i mislim na vas! Velika pusa svima (uz postivanje svih epidemioloskih mjera u drzavi)💋

Cestitke na sinu 💙💙💙

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    02. Prosinac 2020. 18:49

Anci zadnji put je pik bio 13dc?
    Jos maloooo 

watson009
    02. Prosinac 2020. 18:53

Jagodice cestitam na deckicu, ajme kao da si jucer vidjela svoj plusic a sad je vec skoro 5mj proslo 😅 
    Uvijek si bila dobri i pozitivni duh ove teme ❤ drago mi je da si se javila 😍

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

anabelaaaa
    02. Prosinac 2020. 18:55

Ja danas imam bas pojacan mlijecni iscjedak 🙄pomalo voden I sluzav..Napravljen mi je presjek temp, pik bio u nedjelju q ja nesto mislim da sam tek danas ovulirala..Po svemu mi je nekako bilo prerano 9dan

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

02. Prosinac 2020. 19:09

Sassy jaoooo!!! Cestitam!! Kako divno ❤️ Taman ce i do Bozica biti prvi pregled, cut ces srceko 🥰 i ja sam ovaj mjesec do O pila Femisan kapi, nakon O pijem Femisan kapsule koje imaju isti sastav, ali dodatno i zlatnu maku koja je super za ranu trudnocu. 
    Anabela koliko ja znam, bijeli iscjedak zna biti kod pada progesterona, sto indicira da je O prosla. Nek me netko ispravi ako grijesim, previse toga citam, mozda mi se pobrkaju informacije.

Ja danas sjedim na poslu i mislim si... mamicu vam vasu, kad vas otpilim za koji mjesec i odem na porodiljni, koga cete onda zajebavat. 😂😂😂

02. Prosinac 2020. 19:11

E i samo da dodam, mislim da sam od Femisana imala najbolniju ovulaciju IKAD. Nisu to bili jaki grcevi, ali tocno sam osjecala da se nesto dogada. Osjecala sam to oko 24 sata.

Nazalost moj M je morao na sluzbeni put i uspjeli smo hopsati samo dan prije O. 😕 ne gajim bas neke nade u ovaj ciklus..

Sunny_🐣
    02. Prosinac 2020. 19:29

Jagodica čestitam na zdravom dečkiću sa jako lijepim imenom 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sanjarka88
    02. Prosinac 2020. 19:30

zuzuzujalica

E i samo da dodam, mislim da sam od Femisana imala najbolniju ovulaciju IKAD. Nisu to bili jaki grcevi, ali tocno sam osjecala da se nesto dogada. Osjecala sam to oko 24 sata.

Nazalost moj M je morao na sluzbeni put i uspjeli smo hopsati samo dan prije O. 😕 ne gajim bas neke nade u ovaj ciklus..

Pa to je dovoljno da se primi 🤞🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.