Hej djevojke,
Evo i mene…
Sassy čestitam tiiii💕💕💕💕 nek se nastavi s plusićima samo, a tebi želim urednu i školsku trudnoću☃️
Anabela samo hrabro u ovo sve. Ispast će savršeno sigurna sam💫
Watson kako si ti?
Femisan? Razmišljam da i ja krenem s tim..možda i meni pomogne. 😅 ja evo smišljam strategije za ovaj mjesec…
Sto se tiče IPL-a…tako nekako i ja. U prvom dijelu ciklusa se blicam, a onda ne. Nekako me strah riskirati…
Hej djevojke,
Evo i mene…
Sassy čestitam tiiii💕💕💕💕 nek se nastavi s plusićima samo, a tebi želim urednu i školsku trudnoću☃️
Anabela samo hrabro u ovo sve. Ispast će savršeno sigurna sam💫
Watson kako si ti?
Femisan? Razmišljam da i ja krenem s tim..možda i meni pomogne. 😅 ja evo smišljam strategije za ovaj mjesec…
Sto se tiče IPL-a…tako nekako i ja. U prvom dijelu ciklusa se blicam, a onda ne. Nekako me strah riskirati…
Hej djevojko moja ;) mogle bi početi s femisanom, a? :) kupujem danas.. nadam se da se neće produljiti ciklus, mislim da je to Anci napisala :/ iii mislim da ću isto napraviti sok od cikle po receptu Sassy-hvala ti draga trudnice! :)
ja sam se prestala blicati u 9. mj dok smo počeli raditi na bebi, i još uvijek mi traju rezultati. piše u uputstvima da trudnice/potencijalne trudnice trebaju izbjegavati ipl, pa sam ga fino pospremila do daljnjega :D
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sassy jesi smislila strategiju za reći mužu? 😊😊
Hmm, vjerovatno cu zapakovati test u kutuju i zamotati i reci da je dobio rani poklon :D planiram snimati snimati reakciju haha. Inace ako ne stavim i test kao dokaz, nece mi vjerovati :D
Hvala lovely, Lisa i ostale <3
Sassy čestitam ❤️❤️❤️❤️
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Google pays 85$ per hour. My last paycheck was $8500 operating a hundred hours per week online. My younger brother's friend has been averaging 12k for months currently and he's employed concerning twenty two hours per week. I can’t believe however simple it had been once I attempted it out. This is often what I do to check further details by opening the link and clicking on (HOME TECH OR MEDIA.) Click Here For More Information……https://clck.ru/QgLCs
platim ti 85$ da prestanes smetat nasoj grupici
🤣🤣🤣🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ajde sutra ujutro pisnem pa cemo vidjeti
Ajde sutra ujutro pisnem pa cemo vidjeti
drzimmm figeeee i na rukama i nogama za plusiic! :) :) :)
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ja ciklu stvarno mrzim! Nakon vanmaternične sam ju pila u nenormalnim količanama (svježa sa limunom i mrkvom) i jednostavno sada na samu pomisao mi se želudac okreće😔
Marty nista mi onda po femisan zajedno😍
Anci daaaa i ja mislila još jedna nova curka kad ono sranje 🤣
E da imam i 2 razloga za sreću danas...kod mene pada snijeg + mama je skuhala lonac graha tako da danas ne moram razmišljati o ručku😍
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Ja ciklu stvarno mrzim! Nakon vanmaternične sam ju pila u nenormalnim količanama (svježa sa limunom i mrkvom) i jednostavno sada na samu pomisao mi se želudac okreće😔
Marty nista mi onda po femisan zajedno😍
Anci daaaa i ja mislila još jedna nova curka kad ono sranje 🤣
E da imam i 2 razloga za sreću danas…kod mene pada snijeg + mama je skuhala lonac graha tako da danas ne moram razmišljati o ručku😍
Ja sam dodala i jabuku i nije strasno za piti, s tim da se piju male kolicine dnevno, kao sto sam napisala jedna mala skroz salica za kafu (espresso). Ovo sam dala i M da pije, pa brzo to ispijemo, za 4-5 dana, a svakako svjez sok ne bi ni trebao duze da stoji.
Da napomenem da sam Femisan pila do ovulacije, nisam poslije jer nisam bila sigurna dal je sigurno u dr dijelu ciklusa :D al meni je najbitnije bilo da sam napokon ulovila peek i dobila vise sluzi.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sassy hvala na savjetima. Koliko sam proguglala moze se piti kroz cijeli ciklus..
Dajem još jednu priliku cikli. Sve za mrvicu🙏
Anci onda sada neku seriju pogledaj. Tako ću ja. Serija umjesto kuhanja🤣
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Sanjarka ja jedva cekam pisnuti trakicu, osjecam da ludimonako sam napeta mislim da bi me samo m smirio, pocinju kod mene plodni dani lallal
posto smo hopsali jucer, danas zelim pauzu, al sestre ako ja to uspijem danas ne napraviti sutra ima da hopsam kao luda
Hahaha 🤣🤣🤣
Ja cu skoro, trpim da se jos malo nakupi
Mislila sam Preskocit danas jer smo jucer Al upravo smo se dograbili usput 🤣🤣🤣 nama je ova izolacija mozda jedna prilika u zivotu da mozemo kad god 🤣🤣🤣🤣 jbg
Budem sutra preskocila, pa potvrdimo u petak
To ce valjda biti dovoljno. On i ne zna da su mi plodni dani pa mi jos slađe 😊
Sanjarka ja jedva cekam pisnuti trakicu, osjecam da ludimonako sam napeta mislim da bi me samo m smirio, pocinju kod mene plodni dani lallal
posto smo hopsali jucer, danas zelim pauzu, al sestre ako ja to uspijem danas ne napraviti sutra ima da hopsam kao luda
Hahaha 🤣🤣🤣
Mislila sam Preskocit danas jer smo jucer Al upravo smo se dograbili usput 🤣🤣🤣 nama je ova izolacija mozda jedna prilika u zivotu da mozemo kad god 🤣🤣🤣🤣 jbg
Znala sam da se seksas cim ne odgovaras na forumu :) zlockice 🤣😂
Hahaha 🤣🤣🤣
Znala sam da se seksas cim ne odgovaras na forumu :) zlockice 🤣😂
🤣🤣🤣🤣
Jel me netko nesto pitao? 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji