Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    02. Prosinac 2020. 14:09

lovely

Hej djevojke,
    Evo i mene…

Sassy čestitam tiiii💕💕💕💕 nek se nastavi s plusićima samo, a tebi želim urednu i školsku trudnoću☃️

Anabela samo hrabro u ovo sve. Ispast će savršeno sigurna sam💫

Watson kako si ti?

Femisan? Razmišljam da i ja krenem s tim..možda i meni pomogne. 😅 ja evo smišljam strategije za ovaj mjesec…
    Sto se tiče IPL-a…tako nekako i ja. U prvom dijelu ciklusa se blicam, a onda ne. Nekako me strah riskirati…

lovely

Hej djevojke,
    Evo i mene…

Sassy čestitam tiiii💕💕💕💕 nek se nastavi s plusićima samo, a tebi želim urednu i školsku trudnoću☃️

Anabela samo hrabro u ovo sve. Ispast će savršeno sigurna sam💫

Watson kako si ti?

Femisan? Razmišljam da i ja krenem s tim..možda i meni pomogne. 😅 ja evo smišljam strategije za ovaj mjesec…
    Sto se tiče IPL-a…tako nekako i ja. U prvom dijelu ciklusa se blicam, a onda ne. Nekako me strah riskirati…

Hej djevojko moja ;) mogle bi početi s femisanom, a? :) kupujem danas.. nadam se da se neće produljiti ciklus, mislim da je to Anci napisala :/ iii mislim da ću isto napraviti sok od cikle po receptu Sassy-hvala ti draga trudnice! :)
    ja sam se prestala blicati u 9. mj dok smo počeli raditi na bebi, i još uvijek mi traju rezultati. piše u uputstvima da trudnice/potencijalne trudnice trebaju izbjegavati ipl, pa sam ga fino pospremila do daljnjega :D

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

curka93
    02. Prosinac 2020. 14:10

sassy

tloza55

Sassy jesi smislila strategiju za reći mužu? 😊😊

Hmm, vjerovatno cu zapakovati test u kutuju i zamotati i reci da je dobio rani poklon :D planiram snimati snimati reakciju haha. Inace ako ne stavim i test kao dokaz, nece mi vjerovati :D
    Hvala lovely, Lisa i ostale <3

Sassy čestitam ❤️❤️❤️❤️

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Sanjarka88
    02. Prosinac 2020. 14:11

anci000 🌸💞

AmelieHunt

Google pays 85$ per hour. My last paycheck was $8500 operating a hundred hours per week online. My younger brother's friend has been averaging 12k for months currently and he's employed concerning twenty two hours per week. I can’t believe however simple it had been once I attempted it out. This is often what I do to check further details by opening the link and clicking on (HOME TECH OR MEDIA.) Click Here For More Information……https://clck.ru/QgLCs

platim ti 85$ da prestanes smetat nasoj grupici

🤣🤣🤣🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

▪Marty
    02. Prosinac 2020. 14:14

Leah

Ajde sutra ujutro pisnem pa cemo vidjeti

Leah

Ajde sutra ujutro pisnem pa cemo vidjeti

drzimmm figeeee i na rukama i nogama za plusiic! :) :) :)

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

lovely
    02. Prosinac 2020. 14:27

Ja ciklu stvarno mrzim! Nakon vanmaternične sam ju pila u nenormalnim količanama (svježa sa limunom i mrkvom) i jednostavno sada na samu pomisao mi se želudac okreće😔

Marty nista mi onda po femisan zajedno😍

Anci daaaa i ja mislila još jedna nova curka kad ono sranje 🤣

E da imam i 2 razloga za sreću danas...kod mene pada snijeg + mama je skuhala lonac graha tako da danas ne moram razmišljati o ručku😍

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

sassy
    02. Prosinac 2020. 14:33

lovely

Ja ciklu stvarno mrzim! Nakon vanmaternične sam ju pila u nenormalnim količanama (svježa sa limunom i mrkvom) i jednostavno sada na samu pomisao mi se želudac okreće😔

Marty nista mi onda po femisan zajedno😍

Anci daaaa i ja mislila još jedna nova curka kad ono sranje 🤣

E da imam i 2 razloga za sreću danas…kod mene pada snijeg + mama je skuhala lonac graha tako da danas ne moram razmišljati o ručku😍

Ja sam dodala i jabuku i nije strasno za piti, s tim da se piju male kolicine dnevno, kao sto sam napisala jedna mala skroz salica za kafu (espresso). Ovo sam dala i M da pije, pa brzo to ispijemo, za 4-5 dana, a svakako svjez sok ne bi ni trebao duze da stoji.
    Da napomenem da sam Femisan pila do ovulacije, nisam poslije jer nisam bila sigurna dal je sigurno u dr dijelu ciklusa :D al meni je najbitnije bilo da sam napokon ulovila peek i dobila vise sluzi.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

lovely
    02. Prosinac 2020. 14:37

Sassy hvala na savjetima. Koliko sam proguglala moze se piti kroz cijeli ciklus..
    Dajem još jednu priliku cikli. Sve za mrvicu🙏
    Anci onda sada neku seriju pogledaj. Tako ću ja. Serija umjesto kuhanja🤣

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Sanjarka88
    02. Prosinac 2020. 14:46

anci000 🌸💞

Sanjarka ja jedva cekam pisnuti trakicu, osjecam da ludim onako sam napeta mislim da bi me samo m smirio, pocinju kod mene plodni dani lallal
    posto smo hopsali jucer, danas zelim pauzu, al sestre ako ja to uspijem danas ne napraviti sutra ima da hopsam kao luda

Hahaha 🤣🤣🤣
    Ja cu skoro, trpim da se jos malo nakupi
    Mislila sam Preskocit danas jer smo jucer Al upravo smo se dograbili usput 🤣🤣🤣 nama je ova izolacija mozda jedna prilika u zivotu da mozemo kad god 🤣🤣🤣🤣 jbg 
    Budem sutra preskocila, pa potvrdimo u petak 
    To ce valjda biti dovoljno. On i ne zna da su mi plodni dani pa mi jos slađe 😊

Lindsay
    02. Prosinac 2020. 14:51

Sanjarka88 🦋

anci000 🌸💞

Sanjarka ja jedva cekam pisnuti trakicu, osjecam da ludim onako sam napeta mislim da bi me samo m smirio, pocinju kod mene plodni dani lallal
    posto smo hopsali jucer, danas zelim pauzu, al sestre ako ja to uspijem danas ne napraviti sutra ima da hopsam kao luda

Hahaha 🤣🤣🤣
    Mislila sam Preskocit danas jer smo jucer Al upravo smo se dograbili usput 🤣🤣🤣 nama je ova izolacija mozda jedna prilika u zivotu da mozemo kad god 🤣🤣🤣🤣 jbg

Znala sam da se seksas cim ne odgovaras na forumu :) zlockice 🤣😂

Sanjarka88
    02. Prosinac 2020. 14:54

lindsay

Sanjarka88 🦋

anci000 🌸💞

Hahaha 🤣🤣🤣

Znala sam da se seksas cim ne odgovaras na forumu :) zlockice 🤣😂

🤣🤣🤣🤣

Jel me netko nesto pitao? 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.