Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    02. Prosinac 2020. 10:21

sassy

Krenula da piskim novi test kad vidim opet trakice 🤦‍♀️, zbunila sam se i nisam ni gledala sta mi je prodala teta medjutim nisu kinezi i ovdje vidim drugu crtu :) to je to, presretna sam 😊
    https://ibb.co/Qf8Hkwd

❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

tina25
    02. Prosinac 2020. 10:22

Hvala cure, i ja se nadam plusiću, bas polažem nade u ovaj ciklus 😊

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

sassy
    02. Prosinac 2020. 10:24

Bacam trudnicki prah na sve vas i nadam se da sam pokrenula lavinu plusica 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

watson009
    02. Prosinac 2020. 10:39

Anabella Sarajko moja ❤
    Sassy to je to, tvoj najljepsi mjesec je poceo...neka bude uredna i skolska 🙌
    Tina sretno ❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Lindsay
    02. Prosinac 2020. 10:52

Watsoon jesi dobila m?

watson009
    02. Prosinac 2020. 10:57

lindsay

Watsoon jesi dobila m?

Nisam mila,jedan dan kasni...jucer je kinez bio negativan pa ju cekam uz litru kave i kuhano vino 😂😂😂😂❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Lindsay
    02. Prosinac 2020. 10:59

Bar nesto :)
    Ja bi nadodala ipl cijelog tijela i cigaretu ( sve sto izbjegavam umisljajuci T ) :)

watson009
    02. Prosinac 2020. 11:01

lindsay

Bar nesto :)
    Ja bi nadodala ipl cijelog tijela i cigaretu ( sve sto izbjegavam umisljajuci T ) :)

Ahahahhahahahha ooooo sama sam doma pa ce poskrivecki i cigara pasti ,gustati cu dok mogu sta sad...i svjezi sir cu jesti , i prsut i kobasice...
    Mmmm sveee

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Lindsay
    02. Prosinac 2020. 11:03

Mljac ... Uzivaj sestro neces jos dugo....

buhtlica23
    02. Prosinac 2020. 11:05

▪Marty

Anci i Traveller dozvale ste plusiiiic! samo vi tako svaki dan ;) Sassy čestitkeee od srca! uživaj s dragim, nek bude školska :D woooow lijep početak dana! i napiši nam sve što si probala i radila :) a gdje nam je Buhtlica? kaj ima kod tebe? daj nas i ti razveseli!
    Divna i Traveller nadamo se do kraja, držim figee! :* :*
    Anabela ti si stvarno jedna jaka žena, dok ti radiš na planu B, od srca ti želim da ti već ovaj mjesec bude dobitan :*
    Bella kako si? vidim pripremila si teren za nadolazeće plodne dane, svaka čast ;) opuštena, nježna, romantična atmosfera ima da urodi plodom! mogla bi se i ja ugledati na tebe, vidiš da te pratim u stopu- kamo ti, tamo ja ;)

Pisnila sam 2 testa oba negativna  dobila nove tablete utrogasten sad  pijem 8 dana dok ne dobijem M. Nazalost nista od mene.
    Jel netko imao vrtoglavice od tih tableta, ja popila ujutro, a sad mi se vrti cijela prostorija 🙄

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.