Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    02. Prosinac 2020. 15:09

Sanjarka , Ancio sipam praha po vasim plodim danima i ima da mi 17.12. Dodete napisat poruku u ljetne bebe ❤️ 🥰🥰🥰🥰 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sanjarka88
    02. Prosinac 2020. 15:10

anci000 🌸💞

obavijest na mob stigla: your LH Peak may be around the corner!
    Pa jedva cekam piskitiiiiiii

🤞🤞🤞🤞🤞🤞 Da je krenula tamnit 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88

maša25

Sanjarka , Ancio sipam praha po vasim plodim danima i ima da mi 17.12. Dodete napisat poruku u ljetne bebe ❤️ 🥰🥰🥰🥰

🥰🥰🥰🥰

sassy

Cure, sjecate li se da je neko postavo ovdje pismo od Djedice za muza gdje saopstava da ce postat tata? Ja sam ga procitala prije 15tak dana i bas je slatko bilo, pa ako neko od vas prepozna ovo da mi postavi da ne trazim stotine stranica nazad. Hvala

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Sanjarka88
    02. Prosinac 2020. 15:19

Blizu je 💪

https://ibb.co/fNLRtmq

sassy
    02. Prosinac 2020. 15:22

Maso imas li kopiju da ti ukradem ideju? Znam da je bilo predivno :)
    Hvala Ancio

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

lovely
    02. Prosinac 2020. 16:14

Lucky🍀

Zenske, vidim da spominjete IPL za dlacice, ja sam ga koristila dok nismo radili na bebi redovno i bas se vide rezultazi ali bi ja to jos malo ubila do kraja 😂 aliii sad se ne usudim blicat zbog pokusavanja s bebom….a ustvari koliko sam guglala nigdje nisam mogla nac konkretan odgovor zasto ne, ako koja ima vise pojma o tome neka me prosvijetli 😁

Ja ti nemam pojma ali kao zbog preporuke pušem i na hladno. Iskreno mislim da je to kao i sa svome drugim..cigaretama,alkoholom,kofeinom bla,bla...netko će sve to koristiti i sve će biti u redu. Netko drugi neće ništa i neće biti u redu. 🤸‍♀️ 

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

▪Marty
    02. Prosinac 2020. 16:21

lovely

Lucky🍀

Zenske, vidim da spominjete IPL za dlacice, ja sam ga koristila dok nismo radili na bebi redovno i bas se vide rezultazi ali bi ja to jos malo ubila do kraja 😂 aliii sad se ne usudim blicat zbog pokusavanja s bebom….a ustvari koliko sam guglala nigdje nisam mogla nac konkretan odgovor zasto ne, ako koja ima vise pojma o tome neka me prosvijetli 😁

Ja ti nemam pojma ali kao zbog preporuke pušem i na hladno. Iskreno mislim da je to kao i sa svome drugim..cigaretama,alkoholom,kofeinom bla,bla…netko će sve to koristiti i sve će biti u redu. Netko drugi neće ništa i neće biti u redu. 🤸‍♀️

da, bas tako ✌ sad nekome ce mozda i nastetiti a moze.biti da nece biti apsolutno nista. ovako pise u uputstvima, prilazem sliku. znaci nista konkretno, samo da nije uredaj testiran na trudnicama. ja sam od onih koje se striktno drze svih uputstava i preporuka (stozera 😂) pa eto bolje tako pa sam ja mirna, radi sebe 🙂 
    https://ibb.co/qrGsWm3

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sanjarka88
    02. Prosinac 2020. 16:27

valentina_23

https://ibb.co/dJtXpLh
    https://ibb.co/swFKR5L

Jel i vi vidite sjenicu?????

Ja vidim sjenu nekakvu 
    Imas koji drugi test? 

▪Marty
    02. Prosinac 2020. 16:28

ako se hoces nastaviti blinkati mozda ne bi bilo lose nazvati u kozmeticki salon koji nudi IPL tretmane i pitati cisto za info, ipak su oni i na seminarima bili i edukacijama i vjerojatno znaju vise od nas, nedorecenih uputstava i googla 🙂 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.