Krenuli smo 💪💪💪💪💪🚂🚂🚂🚂🚂
Ja prijavljujem egg sluz 😁🤞Krenuli smo 💪💪💪💪💪🚂🚂🚂🚂🚂
Ja prijavljujem egg sluz 😁🤞
juri juri vlakiiiić hu-huuuu..
jeeeej draga, značii ovulacija prije vikenda ;) to te ja pitam!
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉💪💪💪💪
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro trudilice, covjece dok sam vas procitala skoro cijelu kavu popih, bas ste mi aktivne jutroa.
Anabela jako mi je drago da ste se odlucili na taj korak i vidim da te to dosta rasteretilo i bas kako je neko napisao mozda se prije primi zbog rasterecenja, svakako svu srecu ti zelim u postupku i da ti nalazi budi ok.
Sasay zeno draga ovo je bas lijepi pozitivan test, cestitam ti i sretno da je uredna i skolska. Samo ti pisi nama roman recepta, nema vise sumnje.
Di nam je Hazel,javi se draga ako citas, dozivamo te vec par dana.
Mene jucer satrala migrena i pol dana sam prespavala i pao je jedan brufen jer inace bi mi glava eksplodirala. Cekam petak da vidim oce doci M ili ne, ako ne dodje piskim za vikend. Sorry na duzem postu.
Sto se tice simptoma: od kako sam ukljucila ove bromokriptin tablete ja imam mucnine i jedan dan sam prelezala cio u krevetu koliko mi je bilo lose. Tako da mi je malo teze reci koji su bili simptomi trudnoce a koji nuspojave tableta: al imala sam stalno mucnine, vrtoglavice, suha usta (vode sam popila ovaj mjesec kao nikad u zivotu), i sad zadnjih dana probadanja u jajnicima i cijelo podrucje dole mi je znalo otrnuti. Probadanja u jajnicima su bas kao grcevi u M. Inace su me ledja bolila u PMS (pisala sam to ovdje) ali ovaj ciklus nisu bas pa sam pocela sumnjat.
Za dobit M sam se napisala 7.12 jer mi je zadnji ciklus bio 33 dana ali eto danas na 30ti dan plusic na kinezu :D
Divno, 🤗🤗jeli ti ovo prva T?
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Kupila sam jos dva testa, nisu imali digitalne al makar ovi nisu kinezi, citala sam o lazno pozitivnim kinezima i ne mogu jos da se radujem dok ne uradim bar jedan “normalni”, uradit cu s drugim urinom i to ne znam kad jer mi se sad ne piski 😂
Ako bude plusic, pisem vam roman o ovom mjesecu jer sam ovaj mjesec svasta novo probala :)
Inace sad sam u soku i sve sto osjecam je da mu je muka jos uvijek od sinoc 😬
Ma hallo kakvi lazno…ovo j pravi plus 🤗🤗 cestitam od srca…Ma ne mogu da skontam tvoji temp..koji je ovo dan od O?
Temp sam prestala da unosim nakon ovulacije :D 15 je dan poslije ovulacije po onom sto sam detektovala. I Hvala ti
I jos da prijavim, imala sam grceve u oba jajnika, sad mi dolazi u glavu, sta ak su dvije bebe:D
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sto se tice simptoma: od kako sam ukljucila ove bromokriptin tablete ja imam mucnine i jedan dan sam prelezala cio u krevetu koliko mi je bilo lose. Tako da mi je malo teze reci koji su bili simptomi trudnoce a koji nuspojave tableta: al imala sam stalno mucnine, vrtoglavice, suha usta (vode sam popila ovaj mjesec kao nikad u zivotu), i sad zadnjih dana probadanja u jajnicima i cijelo podrucje dole mi je znalo otrnuti. Probadanja u jajnicima su bas kao grcevi u M. Inace su me ledja bolila u PMS (pisala sam to ovdje) ali ovaj ciklus nisu bas pa sam pocela sumnjat.
Za dobit M sam se napisala 7.12 jer mi je zadnji ciklus bio 33 dana ali eto danas na 30ti dan plusic na kinezu :D
Jeste, prva je i skroz sam zbunjena :D
Recite mi vi koje ste vec bile trudne, sta dalje? Kad treba da idem kod dr? Cini mi se da sam citala ovdje , cini mi se, kroz dvije sedmice?
Sanjarka, ili je ova dan prije ili dan poslije ovulacije al prije da je ova poslije ovulacije, jer dr mi je rekla da sumnja da je O bila u toku noci i ja sam dosla kuci nikakava oko 15h, propustili smo O, zalim se ovdje i ti si mi bas odgovorila kao nije jos kasno, idi ti hopisaj :D dala si mi nadu i stvarno vidi...
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Jutro trudilice, covjece dok sam vas procitala skoro cijelu kavu popih, bas ste mi aktivne jutroa.
Anabela jako mi je drago da ste se odlucili na taj korak i vidim da te to dosta rasteretilo i bas kako je neko napisao mozda se prije primi zbog rasterecenja, svakako svu srecu ti zelim u postupku i da ti nalazi budi ok.
Sasay zeno draga ovo je bas lijepi pozitivan test, cestitam ti i sretno da je uredna i skolska. Samo ti pisi nama roman recepta, nema vise sumnje.
Mene jucer satrala migrena i pol dana sam prespavala i pao je jedan brufen jer inace bi mi glava eksplodirala. Cekam petak da vidim oce doci M ili ne, ako ne dodje piskim za vikend. Sorry na duzem postu.
vidiš, čim je plusić odmah 10 stranica natipkamo ;) to sam već skužila baš se sve probudimo, razveselimo i rastipkamo :D žao mi je zbog migrene, ja isto imam dijagnozu migrena, i izbjegavam maxalt koji inače popijem kod migrene od kad radimo na bebi, popijem ibuxin, probaj s tim. nije štetan prvih 6 mj trudnoće.
da, Hazel gdje si? javi see..
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jeste, prva je i skroz sam zbunjena :D
Recite mi vi koje ste vec bile trudne, sta dalje? Kad treba da idem kod dr? Cini mi se da sam citala ovdje , cini mi se, kroz dvije sedmice?
Sanjarka, ili je ova dan prije ili dan poslije ovulacije al prije da je ova poslije ovulacije, jer dr mi je rekla da sumnja da je O bila u toku noci i ja sam dosla kuci nikakava oko 15h, propustili smo O, zalim se ovdje i ti si mi bas odgovorila kao nije jos kasno, idi ti hopisaj :D dala si mi nadu i stvarno vidi…
Ajde neka 😁😁😁❤️
Zovi gin ovih dana, pitat ce te kad je bila zadnja menga i prema tome i narucit na prvi pregled 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sassy hvala na detaljnim informacijama ;) bome kupujem sok od cikle i ananas odmah danasssss! molim te reci mi samo u vezi femisan A kapi, koliko puta dnevno i koju količinu si pila?
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Anabela draga moja ma tako sam sretna radi tebe/vas 🙏❤ korakbpo korak mila moja i sigurno do cilja! Eto kad skupite sve nalaze onda idete ciljano u napad a do tada mozda bude plusic iznenadenja 🙌
Jaooo Sanjarka stigla nova lista, ajmo ju napuniti cure ❤ idem i ja na listu ovaj mjesec pa neka bude kako bude...
Ljubim vas na ovo maglovito jutro!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sassy jao draga kako si me nasmijala 🤣 pa cestitaaaam al ono bas bas ❤❤
Jesi rekla muzu?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫