Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    02. Prosinac 2020. 09:00

Sunny_

anabelaaaa želim vam svu srecu i da uspije iz prveTraveller žao mi je zbog pada tempSanjarka, Lindsey sretno s piškenjem trakica🤞Divna_Sa tvoji simptomi zvuče zanimljivo bez obzira na negativan testponovi test za koji dan ako ne dođe🤞Sassy to je LH ili HCG ? ako je hcg to nije sjena to je prava crta

ja mislim da sam ja fulala ovulaciju ovaj mjesecprvi put mjerim bazalnu pa nisam sigurna. Trakice su mi bile tamne 12. i 13. dan i aplikacija mi je označila ovulaciju 13. dan. Al gledajući sve cikluse ove godine to mi je prerano. Ciklusi mi traju oko 32 dana. Sad sa ovim zadnjim skokovima temperature mislim da mi je ovulacija ipak bila 19. dan ciklusatrakice sam radila do 16. dana i odustala jer su nakon 13. dana počele svijetliti. I aplikacija je sad počela imati crtkanu crvenu crtu tako da i ona više nije sigurna kad je bila ovulacija🤷‍♀️

Hvalaa ti.♥️Nadamo se najboljem ishodu

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

anabelaaaa
    02. Prosinac 2020. 09:03

▪Marty

Anci i Traveller dozvale ste plusiiiic! samo vi tako svaki dan ;) Sassy čestitkeee od srca! uživaj s dragim, nek bude školska :D woooow lijep početak dana! i napiši nam sve što si probala i radila :) a gdje nam je Buhtlica? kaj ima kod tebe? daj nas i ti razveseli!
    Divna i Traveller nadamo se do kraja, držim figee! :* :*
    Anabela ti si stvarno jedna jaka žena, dok ti radiš na planu B, od srca ti želim da ti već ovaj mjesec bude dobitan :*
    Bella kako si? vidim pripremila si teren za nadolazeće plodne dane, svaka čast ;) opuštena, nježna, romantična atmosfera ima da urodi plodom! mogla bi se i ja ugledati na tebe, vidiš da te pratim u stopu- kamo ti, tamo ja ;)

Hvala Marty moja ♥️♥️Samo hrabro,nema nam druge...Da nam ovaj I sljedeci mj.prste plusici po forumuuu🤗🤗 

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Bella⭐
    02. Prosinac 2020. 09:04

Sassy pa ćemo čestitam🤗😍😘😘🍾💖
    Marty samo ti prati, lijepo je kad se tak pratimo i isprobavamo ideje koje vidimo ovdje na forumu😁😘💖
    Marija žao mi je za tvoju situaciju i sto se tako osjecas,bas bude frustrirajuce. Obavezno javi što ti je doktorica rekla na pregledu. 

👱‍♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
    👱35, sve ok
    3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.

▪Marty
    02. Prosinac 2020. 09:04

Sanjarka88 🦋

Krenuli smo 💪💪💪💪💪🚂🚂🚂🚂🚂

Ja prijavljujem egg sluz 😁🤞

Sanjarka88 🦋

Krenuli smo 💪💪💪💪💪🚂🚂🚂🚂🚂

Ja prijavljujem egg sluz 😁🤞

juri juri vlakiiiić hu-huuuu..
    jeeeej draga, značii ovulacija prije vikenda ;) to te ja pitam!

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sanjarka88
    02. Prosinac 2020. 09:05

Mia333

lindsay

Mia333

Sassy, ahahaha kaze sjenica 😅
    Cestitam ti draga i zelim sve najbolje, da bude uredna i skolska!! 🤗❤ Uzivaj u trenutku i nadolazecem vremenu ❤

Mia, tebi je O prosla. Imas li kakve simptomcice?

Draga lindsay, nemam nikakvih simptoma, sve kao i svaki mjesec. Simptome sam prestala pratiti prije nekih 3 mjeseca kad sam bila uvjerena da je uspjelo (prava pravcata jutarnja mucnina i gadjenje na odredjenu hranu koju inace volim jesti, zedj iako ne pijem puno tijekom dana, bolovi i zarenje u preponama i donjem dijelu trbuha i kasnjenje do 18 dpo) tako da mi simptomi vise nista ne znace…
    Vidjela sam da ima cura koje pisu da im je ovaj mjesec ranije stigla O…i meni je ovaj mjesec na 12.DC, do sad je najranije bila na 13.DC. Eto to bi bila neka novost…
    Kakva je kod tebe situacija?

Jesi taj put radila ikakav test? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

sassy
    02. Prosinac 2020. 09:05

Kaze mi forum, komentar je predugacak pa cu u dijelovima:

OK, da ne cekate, evo romana :D

Ne znam koliko ste upratile al spominjala sam ovdje da nisam prije uspjela detektovat trakicama ovulaciju, uzimala sam iz DM i kineze, i ili nije bilo nikako crta ili su skroz slabe. Takodjer ovulacijska sluz je bila slaba. Pila sam caj od vrkute medjutim nije nista bilo bolje. Onda odlucim radit analizu hormona i tu stvarno vidim poremecaj koji moze uzrokovat slabu ili nikakvu ovulaciju. Stoga sam uzela Femisan A kapi koje sam koristila ovaj ciklus od pocetka M do ovulacije otprilike, potrosila sam oko 2 bocice, i stvarno sluz se pojavila oko ovulacije i trakice su bile napokon tamne. Uz to sam prije O, jela ananas (konzervirani i svjezi) te cveklu pila kao sok i jela kao salatu (cula sam od vas da je dobro, a do sad nisam to radila).
    Sljedece sto sam uradila jeste s hormonima narucila se kod svoje doktorice na UZ i da se posavjetujem i ona mi je potvrdila da je ovulacija bila tak da sam odmah kuci bacila se na muza :D
    Ukljucila mi je terapiju bromokripin za povisen prolaktin i Inofolic za LH/FSH inverziju. 

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

sassy
    02. Prosinac 2020. 09:06

Sto se tice odnosa, imali smo 4 dana prije ovulacije, jedan dan prije ovulacije i jedan dan poslije ovulacije. Na dan ovulacije nismo imali odnose jer sam ja imala pregled dan poslije, pa nisam bila sigurna hoce li raditi briseve ili papu opet. Poza, mislim da su bile misionarske i ostala sam 10-15 min da odlezim. 

Ako mene pitate, mislim da su meni Femisan A kapi najvise pomogle, ocigledno da su mi poboljsale ovulaciju. Sto se tice ovih drugih tableta, mozda su mi potencijalno pomogle da se odrzi trudnoca ako je prije zavrsavala radi tog poremecaja, ali ja mislim da je bilo do Femisan kapi.
    Dodatno sam upucena i dr za stitnu posto imam nizak TSH, rekla mi je da izkljucim iz ishrane sve sto ima jod jer mom nalazu to ne odgovara.

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

sassy

Sto se tice simptoma: od kako sam ukljucila ove bromokriptin tablete ja imam mucnine i jedan dan sam prelezala cio u krevetu koliko mi je bilo lose. Tako da mi je malo teze reci koji su bili simptomi trudnoce a koji nuspojave tableta: al imala sam stalno mucnine, vrtoglavice, suha usta (vode sam popila ovaj mjesec kao nikad u zivotu), i sad zadnjih dana probadanja u jajnicima i cijelo podrucje dole mi je znalo otrnuti. Probadanja u jajnicima su bas kao grcevi u M. Inace su me ledja bolila u PMS (pisala sam to ovdje) ali ovaj ciklus nisu bas pa sam pocela sumnjat.

Za dobit M sam se napisala 7.12 jer mi je zadnji ciklus bio 33 dana ali eto danas na 30ti dan plusic na kinezu :D

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

sassy

Za sve ovo vrijeme muz nista nije koristio, pokusali smo bili maca prah, medjutim odustali jer smo imali neke bolove u zeludcu pa smo htjeli da budemo sigurni da nije to to. Pokusavala sam ga nagovorit na spermiogram al izvuce se bgm :D

Pitajte ako imate jos neka pitanja :D Mislim da sam pokrila sve, ako se jos neceg sjetim, javim :)

2021 Baby girl 💕
    03/25 biohemijska 💔
    06/25 Baby girl 💕

Sanjarka88

sassy

Kaze mi forum, komentar je predugacak pa cu u dijelovima:

OK, da ne cekate, evo romana :D

Ne znam koliko ste upratile al spominjala sam ovdje da nisam prije uspjela detektovat trakicama ovulaciju, uzimala sam iz DM i kineze, i ili nije bilo nikako crta ili su skroz slabe. Takodjer ovulacijska sluz je bila slaba. Pila sam caj od vrkute medjutim nije nista bilo bolje. Onda odlucim radit analizu hormona i tu stvarno vidim poremecaj koji moze uzrokovat slabu ili nikakvu ovulaciju. Stoga sam uzelaFemisan Akapi koje sam koristila ovaj ciklus od pocetka M do ovulacije otprilike, potrosila sam oko 2 bocice, i stvarno sluz se pojavila oko ovulacije i trakice su bile napokon tamne. Uz to sam prije O, jela ananas (konzervirani i svjezi) te cveklu pila kao sok i jela kao salatu (cula sam od vas da je dobro, a do sad nisam to radila).
    Sljedece sto sam uradila jeste s hormonima narucila se kod svoje doktorice na UZ i da se posavjetujem i ona mi je potvrdila da je ovulacija bila tak da sam odmah kuci bacila se na muza :D
    Ukljucila mi je terapiju bromokripin za povisen prolaktin i Inofolic za LH/FSH inverziju.

To je onda odnos nakon ovulacije presudio? 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani