https://ibb.co/3R0y0wV
Ma čestitam ti od srca!!! Taman kad su cure pitale gdje su plusići ovaj mjesec, evo tebe sa lijepim vijestima 🤗❤️😍
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Kupila sam jos dva testa, nisu imali digitalne al makar ovi nisu kinezi, citala sam o lazno pozitivnim kinezima i ne mogu jos da se radujem dok ne uradim bar jedan “normalni”, uradit cu s drugim urinom i to ne znam kad jer mi se sad ne piski 😂
Ako bude plusic, pisem vam roman o ovom mjesecu jer sam ovaj mjesec svasta novo probala :)
Inace sad sam u soku i sve sto osjecam je da mu je muka jos uvijek od sinoc 😬
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sassy čestitaaaaaaaam ti od srcaaaaaaa krenulo je, krenulo jeeeee 🎉🎉🎉 uživaj u tim divnim trenucima sa svojim dragim
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Kupila sam jos dva testa, nisu imali digitalne al makar ovi nisu kinezi, citala sam o lazno pozitivnim kinezima i ne mogu jos da se radujem dok ne uradim bar jedan “normalni”, uradit cu s drugim urinom i to ne znam kad jer mi se sad ne piski 😂
Ako bude plusic, pisem vam roman o ovom mjesecu jer sam ovaj mjesec svasta novo probala :)
Draga
Kinezi kad bacaju lazne sjene to su upravo to. Jedva vidljive sjene sjenine sjene 🤣
Uzivaj ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I hvala vam puno cure ❤️ Svima!!!
Nisam nikom dr rekla osim ovdje. I kazem sjenice jer na pocetku su fakat bile kao sjene pa su potamnile 😂
Neko me pitao koji sam DPO, mislim da sam 15 DPO.
Ovo mi je prva trudnoca, pojma nemam sta sad, kome reci i to 😊 danas nema muza kuci pa mogu piskit po cio dan
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Ma hallo kakvi lazno...ovo j pravi plus 🤗🤗 cestitam od srca...Ma ne mogu da skontam tvoji temp..koji je ovo dan od O?
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sassy pridružujem se i ja čestitkama na veelikom ➕➕🥰 brzo si otvorila listu plusića za ovaj mjesec :D
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Anci i Traveller dozvale ste plusiiiic! samo vi tako svaki dan ;) Sassy čestitkeee od srca! uživaj s dragim, nek bude školska :D woooow lijep početak dana! i napiši nam sve što si probala i radila :) a gdje nam je Buhtlica? kaj ima kod tebe? daj nas i ti razveseli!
Divna i Traveller nadamo se do kraja, držim figee! :* :*
Anabela ti si stvarno jedna jaka žena, dok ti radiš na planu B, od srca ti želim da ti već ovaj mjesec bude dobitan :*
Bella kako si? vidim pripremila si teren za nadolazeće plodne dane, svaka čast ;) opuštena, nježna, romantična atmosfera ima da urodi plodom! mogla bi se i ja ugledati na tebe, vidiš da te pratim u stopu- kamo ti, tamo ja ;)
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sassy, ahahaha kaze sjenica 😅
Cestitam ti draga i zelim sve najbolje, da bude uredna i skolska!! 🤗❤ Uzivaj u trenutku i nadolazecem vremenu ❤
Mia, tebi je O prosla. Imas li kakve simptomcice?
Draga lindsay, nemam nikakvih simptoma, sve kao i svaki mjesec. Simptome sam prestala pratiti prije nekih 3 mjeseca kad sam bila uvjerena da je uspjelo (prava pravcata jutarnja mucnina i gadjenje na odredjenu hranu koju inace volim jesti, zedj iako ne pijem puno tijekom dana, bolovi i zarenje u preponama i donjem dijelu trbuha i kasnjenje do 18 dpo) tako da mi simptomi vise nista ne znace...
Vidjela sam da ima cura koje pisu da im je ovaj mjesec ranije stigla O...i meni je ovaj mjesec na 12.DC, do sad je najranije bila na 13.DC. Eto to bi bila neka novost...
Kakva je kod tebe situacija?
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Od mene ništa ovaj mjesec, odlučila sam više ne koristit trakice jer mi samo stres stvaraju i sex nije iz užitka nego radi bebe, 09. 12 imam termin kod ginekologice pa ćemo vidjeti dalje, možda da neku terapiju za štitnjaču, nisam tužna ni depresivna nego ljuta što ne ide a neznam di je problem
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji