Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    11. Rujan 2015. 00:04

Zumbul ti pocinjes pupat. Ja sam 99% uvjerena da si ti T! Tamo cemo tI 15og cestitat! :)

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    11. Rujan 2015. 07:48

Dobro jutro curke

Malakoza samo hrabro naprijed, a za utjehu i sve ostalo uvijek smo tu

Trudilice gdje ste? kakvo je stanje kod vas?
    Kod mene  starta nekoliko ključnih dana, akciju ne forsiram, oslanjam se još na spontano i bez presinga, pa ćemo vidit kako će ispast o očekujem cca 17dc, danas mi je 14dc. Temp mi je jutros malo narasla, na 36,6 no ako je sudit prema prošlom mjesecu iza toga slijedi opet pad kod o kroz 2-3 dana, i onda skače na36,7+ vidit ćemo jesam li u pravu

OhSoBoho
    11. Rujan 2015. 09:31

Sanjarka88

Dobro jutro curke Malakoza samo hrabro naprijed, a za utjehu i sve ostalo uvijek smo tu

Trudilice gdje ste? kakvo je stanje kod vas?
    Kod mene  starta nekoliko ključnih dana, akciju ne forsiram, oslanjam se još na spontano i bez presinga, pa ćemo vidit kako će ispast o očekujem cca 17dc, danas mi je 14dc. Temp mi je jutros malo narasla, na 36,6 no ako je sudit prema prošlom mjesecu iza toga slijedi opet pad kod o kroz 2-3 dana, i onda skače na36,7+ vidit ćemo jesam li u pravu

hej draga, 
    tu smo, još spavamo 
    ti si znači u pripremama za akciju, molim se da ti upali ovaj ciklus  samo, polako i bez stresa :)
    zbilja je vrijeme da netko plusić prijavi, već je dva mjeseca zatišje...

ja nekako mislim da ulazim u pms, tako sam nekako i računala da će me ovaj vikend uhvatit jer po kalendaru u sri bi trebala dobit M

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    11. Rujan 2015. 09:52

Ej draga

ima li kakvih simptomića kod tebe, daj ajde ti otvori sezonu plusića, pa bilo bi vrijeme da povećamo natalitet u ljeto 2016

Ako mi upali ovaj mjesec termin poroda bi bio 4.6

OhSoBoho
    11. Rujan 2015. 10:10

Sanjarka88

Ej draga

ima li kakvih simptomića kod tebe, daj ajde ti otvori sezonu plusića, pa bilo bi vrijeme da povećamo natalitet u ljeto 2016

Ako mi upali ovaj mjesec termin poroda bi bio 4.6

ma apsolutno nikakvih simptoma nema, osim pojačanog bijelog iscjetka koji mi je uobičajen prije M...uopće se ne nadam ovaj ciklus. Nije da nismo gađali dane, jesmo, i to sve, ali očito to ni do sada nije bilo dovoljno 
    nemam pojma, 24.og idem na redovni godišnji pregled kod ginića i baš me zanima što će mi reći tada :)
    a sljedeći plodni dani će bit profulani jer mužić ide na put taj tjedan 

iva1989lea
    11. Rujan 2015. 10:07

ej cure...evo tjedan dana do M...koja nadam se nece doc...nema jos naznaka ...jucer me lagano probadala s desne strane ...jos me drzi nada da necu dobit...

OhSoBoho
    11. Rujan 2015. 10:12

iva1989lea

ej cure…evo tjedan dana do M…koja nadam se nece doc…nema jos naznaka …jucer me lagano probadala s desne strane …jos me drzi nada da necu dobit…

Iva, sretno! nadam se da ju nećeš tako skoro vidjeti 

Sanjarka88
    11. Rujan 2015. 10:11

Iva nadamo se s tobom

OhSoBoho
    11. Rujan 2015. 10:16

Sanjarka, upravo to!! onda kad mi kaže ekipa da je uspjela iz prvog puta imam onak sto upitnika iznad glave!! kako? mislim, svaka im čast ali zbilja, kako? 

Tynchy
    11. Rujan 2015. 11:02

OhSoBoho

Sanjarka, upravo to!! onda kad mi kaže ekipa da je uspjela iz prvog puta imam onak sto upitnika iznad glave!! kako? mislim, svaka im čast ali zbilja, kako? 

Možda su baš svaki dan ciklusa bili vrijedni :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI