Zumbul ti pocinjes pupat. Ja sam 99% uvjerena da si ti T! Tamo cemo tI 15og cestitat! :)

url=https://lilypie.com]
Dobro jutro curke
Malakoza samo hrabro naprijed, a za utjehu i sve ostalo uvijek smo tu
Trudilice gdje ste? kakvo je stanje kod vas?
Kod mene starta nekoliko ključnih dana, akciju ne forsiram, oslanjam se još na spontano i bez presinga, pa ćemo vidit kako će ispast o očekujem cca 17dc, danas mi je 14dc. Temp mi je jutros malo narasla, na 36,6 no ako je sudit prema prošlom mjesecu iza toga slijedi opet pad kod o kroz 2-3 dana, i onda skače na36,7+ vidit ćemo jesam li u pravu
Dobro jutro curkeMalakoza samo hrabro naprijed, a za utjehu i sve ostalo uvijek smo tu
Trudilice gdje ste? kakvo je stanje kod vas?
Kod mene starta nekoliko ključnih dana, akciju ne forsiram, oslanjam se još na spontano i bez presinga, pa ćemo vidit kako će ispasto očekujem cca 17dc, danas mi je 14dc. Temp mi je jutros malo narasla, na 36,6 no ako je sudit prema prošlom mjesecu iza toga slijedi opet pad kod o kroz 2-3 dana, i onda skače na36,7+ vidit ćemo jesam li u pravu
hej draga,
tu smo, još spavamo
ti si znači u pripremama za akciju, molim se da ti upali ovaj ciklus samo, polako i bez stresa :)
zbilja je vrijeme da netko plusić prijavi, već je dva mjeseca zatišje...
ja nekako mislim da ulazim u pms, tako sam nekako i računala da će me ovaj vikend uhvatit jer po kalendaru u sri bi trebala dobit M

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ej draga
ima li kakvih simptomića kod tebe, daj ajde ti otvori sezonu plusića, pa bilo bi vrijeme da povećamo natalitet u ljeto 2016
Ako mi upali ovaj mjesec termin poroda bi bio 4.6
Ej draga
ima li kakvih simptomića kod tebe, daj ajde ti otvori sezonu plusića, pa bilo bi vrijeme da povećamo natalitet u ljeto 2016
Ako mi upali ovaj mjesec termin poroda bi bio 4.6
ma apsolutno nikakvih simptoma nema, osim pojačanog bijelog iscjetka koji mi je uobičajen prije M...uopće se ne nadam ovaj ciklus. Nije da nismo gađali dane, jesmo, i to sve, ali očito to ni do sada nije bilo dovoljno
nemam pojma, 24.og idem na redovni godišnji pregled kod ginića i baš me zanima što će mi reći tada :)
a sljedeći plodni dani će bit profulani jer mužić ide na put taj tjedan

ej cure...evo tjedan dana do M...koja nadam se nece doc...nema jos naznaka ...jucer me lagano probadala s desne strane ...jos me drzi nada da necu dobit...
ej cure…evo tjedan dana do M…koja nadam se nece doc…nema jos naznaka …jucer me lagano probadala s desne strane …jos me drzi nada da necu dobit…
Iva, sretno! nadam se da ju nećeš tako skoro vidjeti

Iva nadamo se s tobom

Sanjarka, upravo to!! onda kad mi kaže ekipa da je uspjela iz prvog puta imam onak sto upitnika iznad glave!! kako? mislim, svaka im čast ali zbilja, kako?
Sanjarka, upravo to!! onda kad mi kaže ekipa da je uspjela iz prvog puta imam onak sto upitnika iznad glave!! kako? mislim, svaka im čast ali zbilja, kako?
Možda su baš svaki dan ciklusa bili vrijedni :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji